Asker'de henüz acemi birliği hastalığını üzerimiz'den atamadan usta birliğin'de bir yandan öksürürken bir yandan'da ağzımız'da maske ile her sabah 3.5 km koşmak.
ördek yürüyüşü :D askerde çamurda yaptırırlardı bacaklarınızı bir süre hissetmezsiniz. spor değil işkence tabi. ceza olarak toplu şekilde yaptırırlardı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Asker'de henüz acemi birliği hastalığını üzerimiz'den atamadan usta birliğin'de bir yandan öksürürken bir yandan'da ağzımız'da maske ile her sabah 3.5 km koşmak.
Hedefsiz sporları sevmiyorum mesela Fitness gibi. Sonunda somut bir başarı elde edebildiğim sporlar daha çok ilgimi çekiyor.
spor eğer profesyonel değilsen hobi olarak yaptığın bir aktivite, o yüzden sevmediğin bir sporu yapman sacmalik olur bence 🤔
Mutlu olmayacağımı hissettiğim bir spor dalını hiç yapmadım..
Sevdiğim ve keyif aldığım spor dalları benim için yeterli..
ördek yürüyüşü :D askerde çamurda yaptırırlardı bacaklarınızı bir süre hissetmezsiniz. spor değil işkence tabi. ceza olarak toplu şekilde yaptırırlardı
Bir ara crossfit yapıyordum. Allah belamı verdi resmen. Sonra dedim kendime niye bu eziyeti yapıyorum. Vazgeçtim.
kosu bandinda kosmak
okadar kosuyorsun yine ayni yerdesin :(
Kasada düz takla... Beden dersinde hep yana düşerdim.
Kardio yaparken herzaman mutlu olurum.
Ama zumba yaparken dehşet mutlu olurum.
Boks ile ilgilenirken hocalar baya sağlam giriyorlardı o beni biraz mutsuz ediyordu :D
Asker de hep aynı sporu yapıyorduk bir yerden sonra saçma geliyor zaten yarı da kesip arazi oluyorduk hiç çekilmez 😂
Daha böyle bir sporla karşılaşmadım
Keyif almadığım spor yok.
Barfix çekerken çok sıkılırım
oldu mesela yürüyüş bandında yürümek
hayır
çünkü mutlu olmayacağım bir şey yapmam
Yok. Spor yapmayı seviyorum
Basketbol hic sevemedim
Olmadı
Yok.
Yüzme
Karete
Oldu, tirmanmak kadar yorucu birsey olamaz
İp atlamak 😒
Siz hiç bir asa ustasıyla antrenman yaptınızmı...
Buz pateni.
Mekik çekmek
Jimnastik sıkıcı gelmişti
Voleybol 🤐
Tekvonda
Severek yapayrum
Tekvandoda
Basketbol
Spor pek yapmam
yürüyüş
Sporsuz hayat asla