#doğal #spor #estetiksiz #100 #herballife🌱🌎🧞♂️🧞♀️👑☀️💎🍑💥🔥🌹🌹🌹🌹🌹🍑💃💃💃💃💃

#doğal #spor #estetiksiz #100 #herballife🌱🌎🧞♂️🧞♀️👑☀️💎🍑💥🔥🌹🌹🌹🌹🌹🍑💃💃💃💃💃
Çok küçük yaşlardan itibaren spor benim hayatımda, bir çok farklı sporla uğraştım halter de buna dahil. Hayatım boyunca oldukça fit ve iyi bir fiziğe sahip oldum. Şu an sadece kardiyo ve kalistenik egzersizler ile uğraşıyorum. Zaten vücudumun spor hafızası olduğu için oldukça fit ve sağlam bir fiziğim var. Bir çocuk doğurmama rağmen. :)
Mühim olan vücut kitle indeksi sınırları içinde sağlıklı bir vücuda sahip olmak. Kendimizi başkalarına onaylatmak zorunda değiliz.
Taş gibi vücudun olur ama boyun kısa derler. Fiziğin iyi boyun uzun olur bu sefer tipin kötü derler. Her şey tastamam olur araban yok derler.
Her şeyin en iyisi en mükemmeli olmak zorunda değiliz. Böyle bir şeyle mükellef olarak da gelmedik yeryüzüne. Varoluş amacımız bu değil.
Geçenlerde değerli KS üyelerinden @almanprens in bir yazısını okudum. Şu satırlar bende hayranlık uyandırdı.
"""Her şeyin en iyisi olmaya, en iyisini elde etmeye çabalamak, aslında her şeyden geri kaldığınız gerçeğini örtmüyor. Aksine bunu bağırıyor"""( @almanprens )
Eyvallah
@AlmanPrens 👍👍👍👏👏👏
Teşekkürler çok klas hareket bro ✨
Taş yerinde ağırdır diyerek yatış sporu 😂
Böyle karşılancamı bilsem daha çabuk gelirdim 😂 teşekkür ederim😍😍
Şurada eridim o zaman ben😍😘😘
Cevap
17Cevap
Öyle bir amacım yok. İstediğim fizikte formda olmak yetiyor bana.
Ben fitnes yapıyorum.. çünkü dış görünüşü en çok etkileyen güzelleşitren spor bu kesinlikle...
Spora karşıyım ben. Ama 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum. Çelişki mi? Yooo. Hiç de bile taam mı 😀😜
Kardiyo ve boks yapıyordum en son ama 1 buçuk yıl oldu ara verdim mecburiyetten 🙂
İnşaatlarda ve tarlalarda çalışarak taştan daha sert olan elmas gibiyim.
Taş olma boş ver kaparlar yoksa seni ben naparım sonra 🤪🤪🙈🙈
Genetik bir güzellik yoksa sporla sonra dan olmaz abim bu işler
Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum
Mankenlerden daha taş olamıyorum be yazık ki
sporla olmuyor o once beslenmeden basliyacaksin
yüzüyorum yıllardır yaz kış
Beni seven böyle sevsin.
Oyle bi iddiam yok valla😂
Yatmak ve uyumak sporu 😎😂
Sen oylesin zaten 😈😈🔥
Sporu kendin için yapmalısın
Mankenlere özenmiyorum 😀