Spor Sabahları spor zor geliyor akşamları yapsam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl yapılır 7 de yemek yiyorum 10 gibi spor yaparım 🤔 akşamları yapmak sizce nasıl olur? Güncellemeler+1 yıl Sporla birlikte zayıflasam göğüslerim küçülür mü Sabahları spor zor geliyor akşamları yapsam? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FitFanatic Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Olabilir tabii kendin için uygun olan bir program oluşturabilirsin. Spor akşamları da yapılabilir 2 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kaç saat? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 1 saat kadar yapıyorum Yorumla GodOfWarAres +1 yıl az baya Yorumla Soran +1 yıl İlerde sarkmamak için yapıyorum kas yapma amacım yok Yorumla GodOfWarAres +1 yıl sarkmamak? Yorumla Soran +1 yıl İşte kalçalar falan porsüyor göğüsler sarkıyor göbek çıkıyor kadınlarda bunun önüne geçmek için Yorumla GodOfWarAres +1 yıl işte daha fazla yapman lazım Yorumla Soran +1 yıl İstikrarlı şekilde 1 saat yapayım da ilerde artırırım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah 4 de kalk 5 te başla spor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akşam erken uyuyan biri değilim işte sabah 7 de falan oluyor babamlar uyanık babam sığ görüşlü azcık sabahları onu çekemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman gece 3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olabilir tabii kendin için uygun olan bir program oluşturabilirsin. Spor akşamları da yapılabilir
kaç saat?
1 saat kadar yapıyorum
az baya
İlerde sarkmamak için yapıyorum kas yapma amacım yok
sarkmamak?
İşte kalçalar falan porsüyor göğüsler sarkıyor göbek çıkıyor kadınlarda bunun önüne geçmek için
işte daha fazla yapman lazım
İstikrarlı şekilde 1 saat yapayım da ilerde artırırım
e yap
Sabah 4 de kalk 5 te başla spor
Akşam erken uyuyan biri değilim işte sabah 7 de falan oluyor babamlar uyanık babam sığ görüşlü azcık sabahları onu çekemem
Ozaman gece 3