Spor Fitnesstan soğumak nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok seviyorum idman yapmayı ama vücudum fazla gelişmiyor, Steroid kullanmadan da çok gelişeceğini sanmıyorum. Arkadaşlarım Steroid kullanmadıklarıni söylüyor ama vücutları hemen çıktı. Hem benim boyumda uzun olduğu için kaslar daha az belli oluyor Güncellemeler+1 yıl Maksimum ne kadar gelişirim bilmiyorum Fitnesstan soğumak nasıl geçer? Cevapla Sevgi Soruları Vücut Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Clasrite Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sabır et antrenmanında veya beslenmende sıkıntı olabilir ayrıca doğal şekilde yapacaksan bu işe yıllarını vermen gerek hemen bir anda olmuyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Mola verebilirsn 0 0 Yorumla
asdasdas285 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl daha fazla yemek, daha düzenli idman. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sabır et antrenmanında veya beslenmende sıkıntı olabilir ayrıca doğal şekilde yapacaksan bu işe yıllarını vermen gerek hemen bir anda olmuyor
Mola verebilirsn
daha fazla yemek, daha düzenli idman.