AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya iyi de soru sormuşsun ama kötüleşenlere saldirmişsin bu nasil bi şey söndkdkd
Böyle bir pozla zarganadan farkın yok
Oğlum 30 kilosun sen dhgkvhökchı🤣🤣
75 kiloyum
Ben de elon musk ım zargana seni kdkdkdmd
Abi benden büyüksün de ağlamaya devam ediceksen köşeye çekilim
Git biraz spor yap çubuk kraker gibi vücudun var aq 🤣 sana abi tavsiyesi
İstiyorsan sana 4 set 12 tekrarlı omuz antrenmanı yazim lazım olur
abi suna bir vursan butun kemikleri yere dokulur aq
@gözlerineölürümm gel buraya şişko kedi sana cips kola vericem lalelerle🤣
Şınav çek
Barfiks
Olmaz genetikten kaybediyorsun
igrenc gorunuyor
Cipsi bırak kenara şişko , telefon yağ içinde kaldı fjhkhıg
kendinden mi biliyorsun kodumun g4v4ti
amna kodumun iskeletoru az yede biraz kilo al ordan bakinca kemik torbasina benziyorsun bir vuracam aq butun kemikleri yere dokulecek b3yinsiz
Sen beni ham yaparsın şişko 😂😂🤣
Şişko hayatında ilk defa kas görünce trapez görünce kemik sanman normal 🤣
sisko mu SBWODJSMİSJAMNAKODUMUNAPTALİ aynen kardesim dikkat ete o sisko senin anani duvara monte edip skkmesin hayalperest zargana oc git yemek ye aq
aynen kardesim aynenn kesin seninkiler kastır aynen hade otede kudur kemik torbasi sana bir vuracam aq butun kemiklerin yere dokulecek o yerdeki kemikleride ananin amna sokacam y4rrk niyetine kodumun ucubesii
Hem şişkosun hem kezbansın seni kimse almaz da knk geçmiş olsun 🤣🤣
kendinden bahsetme bana biliyorum zaten senin gibi 0rspu cocugunu almayacaklarini kank emin ol sana belediye bile bakmaz kemik gonderen bile olmaz kodumun iskeletoruu
sunun bir kemiklerini dokun aq harbi ya HAHAHAUSH
Hasta olduğunda seni taşımak için vinç falan mı geliyor kapıya kdkdkflf
Sen daha profile kendi fotonu konuşmamışsın şişko Kezban kdkdlfflflflfl
hade otede kudur terorist iskeletor skktir git biraz yemek ye kilo al aq bune
bana diyene bak aq sen sanki cok koymussun orrrospunun dogurdugu senin boyle kafani alacam voleybol topu gibi aq smac basacam kaybol lan burdan kodumun g4v4ti terorist kopek seni
ananin amna g3'le girerim g3'le cikarim picin evladi skktigimin p3zevengi habes maymunu seni zarganaaa
tipini skktigimin maymunu o olmayan tipini goren gotuyle guluyordur aq 500 kilometre uzaklasiyordur kank kemik torbasi olmak icin bu kadar ugrastinmi ucube😂
Evde oturup cips kola yiyip instagram sosyal medya Twitter gezmekten psikoloji bozulmuş sağlıklı cümle kuramıyorsun 30 yaşına gelmeden bunalıma girip intihar edersin şişko ya da kalp krizinden kolestrolden gidersin skdkdkdkd
Seni görsem hayatımın en istekli halinde olsam bile s1kim sana kalkmaz şişko leş gibi ter kokuyorsundur en son ne zaman banyo yaptın belli değildir 😂
hala bos bos konusarak batiyorsun aq kodumuun yrrrk kafalisi bak su an anani altimda inletiyorum kos anani altimdan al anani z3vkten dort kose ediyorum kos al anani
olm sen kesin 4-5 aydir dus almiyorsundur o b*k kokun taaa buraya kadar geldi aq ıyyyy igrendim b0k kokulu habes maymunu seni
Oğlum sen erkek misin kız hesabı mı açtın sırf kızlarla konuşabilmek için PIHAHAHAHAJAHAJAHAJAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJDLFLFFÖFDĞĞD🤣🤣🤣😂😂 lannnn AJSJSJHSJSLSLDKDLDKFLFFMF
sen anca konusursun ben icraat yaparim kodumuun b3yinsizii skktir git biraz yemek ye aq cok yeme ha sonra yataklardan kalkamayacaksin anasi sklmis olm 100 tane skm olsal birini sana sokmam la o kafani alir duvarlardan duvara vururum skktir git o b*klu kıllı g*tundeki kılları al la anana pismaniye diye hediye etcem
Nasıl bir eziklik la bu skdkdlöxödöddl
ne yapalim kank senin gibi milli ocmu olalim anani g*tunden skktigimin zarganasi
Aynada kendine çok bakmışsın kendi b. klu gotündeki kılların tadına mı baktın 🤣🤣
Senin hayatında göremeyeceğin manken gibi kızları sktim bakir öleceksin şişko 🤣🤣😂
ss dumbelek g*tundeki kılları al anana hediye etcem pismaniye tatlisi yaptim diye ananla sana hediyem var "🍆" al soktukca beni hatirlarsiniz İSBDOSJDKAJSJDJJD
ss bos beles cok konusma al hediyeyi anana verde sokup sokup tatmin olsun amna kodumun karisi anan o kadar yrrrk yemiski doymuyor anana boru lazim boru
Şişko obez orrr evladı anan seni görünce iğrenerek içinden diyor ki “ben bunu doğurmadım sıcctım heralde” diyordur kesin kdkdlddl🤣
30 cmlik boru lazim anana rahat ol ben o boruyu bulup anana sokacam picin evladi seni
Obez olarak öleceskin knk hayatında elini kız tutmayacak karıya gidip para versen seni görünce parayı atar koşarak uzaklaşır evde otur bambu gibi pipinle 31 e elini * devam et 🤣🤣🤣🤣
ne oldu lan dumbelek zoruna mi gitti boruna mi oyle kaldiramayacagin yukun altina girmeyeceksin ozaman yiyemeyecegin yrragin altina yatmayacaksin ozaman yok neymis ben kasliyim PAUSJALZİAHASHSH aynen kardesim oraya bir kemik torbasi ekle sen
kendinden mi biliyorsun bunlari yazık sana e tabi olm o b*k kokulu ellerini niye tutsunlar malmi insanlar😂
g*tune parmak sokmaktan ustun basin b*k kokuyor aq buraya kadar geldi skktir git ellerini yıka git yemek ye zayıflıktan olucen la b3ynini skktigimin zarganasi kank ananla seni cok skktim yeterli artik ananla size boru lazim ben bir ara size getirecem sozum olsun 50 santimlik boruyu hediye etcem soktukca beni hatirlayacaksiniz zaten bulamasam bile benim yerime ananla seni baskasi skker hade zargana kemik torbasi ananin amnda kudur burada kudurma it kopek skktir git 0rsplugunu baska yerde yap burada yapma giderkende anani al bak anan saga sola skktiriyor anan baskasindan 10 kere hamile kalir almazsan o 0rspu anacagina dikkat ette ellerde kalmasin amna soktugumun tipsizi habes maymunu b*k kokulu terorist
Genetiktir. geliştirilemez.