selam. Çok güzel kas yapmışsın diyerek başlayım sorunun cevabına. yurt dışı doğumluyum. Ankara 'da benim cevremde hiç benim gibi düşünen bir arkadaşım olmadı istişare edebileceğim. Yakın arkadaşlarım da biliyorlar, nerede aşırı kaslı, mücadele sporları ile ilgilenen, 2 m boyunda, kilolu, iri yarı kız varsa ona ilgi duyduğumu. Onlara da değişik geliyorum. Hatta bir erkek arkadaşım transeksüel erkek te seviyor. O diyor ki; "senin tariflerin transeksüel'e uyuyor. Bul bir tane transeksüel" diyor:) Ilişkiye girdiğim ortamda bile erkek olmayacak. Ben kadın seviyorum ama erkeksi kadın. Millet anlayamıyor. Çünkü alışılmış kadın profili, çıtı pıtı klasik. (Seni de çoğu anlamıyordur. Neden bu kadar kas yaptın deforme oldun diyorlardır) :))) Ben de zamanında vücut geliştirme yapmıştım. Aşırı irileşmiştim. O zaman da aynı tip kadınlar tercihimdi. Ama bendeki fantezi/fetiş şu; ben mümkün olduğunca çok zayıf olacağım, hatta bu iş için özel olarak daha da zayıflayadabilirim, kadın mümkün olduğunca iri ve kaslı olacak ve beni domine edecek. Hatta ben ona supplementler alacağım ve onu durmadan geçireceğim. O zaman o kadına çok saygı ve sevgi💙 duyarım. Ilişkim redline olur. Partnerim biseksüel olursa daha da hoşuma gider. Ruh hastası mıyım neyim😅 sonuc olarak bu bende bir tercih. Guy değilim 😊. Bir soru da benden sana: Kaslı kızlar kaslı erkek mi sever, yoksa domine edebilecekleri zargana erkek mi? Arz ederim.
Senin paylaştığın fotoğraftaki HAYIR ama bunlar EVET

Cevap
36Cevap
Kadınlarda hafif kas güzel olabilir ama fotoğraftaki kadının vücudu erkek gibi duruyor kusura bakmasın benim kendi fikrim ama hiç hoş durmuyor ya bence kadının kadınsı vücut hatlarının olması onu daha çekici hale getirir.
Birde gay mi bilemem ama gay değildir ya kadının kaslı olmasından hoşlanır büyük ihtimalle jsjsjs
Strapon ve iç çamaşır bende seviyorum hatta yapıyorum ama kas filan dominant durumu vs şeyleri sevmiyorum ama seven kişiler tamamen hissel olduğunu düşünüyorum
Aslında gay değilde bazı erkekler kas konusunda hassas diyebiliriz sporcu kadınların daha güçlü iş güvenliği. oldugunu düşünüyoruz ondan olabilir
Senin gibi kaslı insan seviyoruzda bizde güçsüz değiliz prof sporcuyuz ayrıca gey olanlara denk geldiysen bizim sorunumuz değil 🤷🏻♂️
Offfff hatuna bak ya tam benlik yeminle evire çevire seni
Yoo ne alaka. Ayrica degisik bir tecrube ve heyecan olabilir. Beraber spor yapariz ve baskin taraf cinsellikte. her zaman ben olurum. Kasların seni kurtarmaz 😅
Kız seven bir erkeğin gay olması imkansız sadece kontrolün kadında olması seven hoşlanan erkek olabilir
gay olan erkeğe verir pasiftir sana verir bende kaslı kızlara domalmak isterim güçlü oldukları için onun altında kucağında zıplamak inlemek bence daha keyifli olur
kaslı kızlar uzak olsun
yaptığın spora saygım var ama çok kötü
hem evet hem hayır ay bilemedim şimdi ya sence sen ne düşünüyorsun
Gay mı ne bilmem ama orantılı olduğu sürece kadına yakışıyor
Ya ben 23 yasindayim 1.60 50 kiloyum sen beni yerden yere vurursun bu ne kas böyle ohaaa
Bu kadından korkulur kavga etsek o kazanır😂😂😂
Gay olanlar da olabilir. İnsan kendinde olmayana ilgi duyar.
Yoo ben 1.85 95 kilogramım kaslı sporcu kız severim güreşir boğuşuruz çıt kırıldım değilsin ben o tarz kadınlardan hoşlanıyorum diğer erkekleri bilmem tabi
1 sen fakesin hatta bir erkeksin
2 ben de kasli kadınları seviyorum
3 gay değilim
Yumuşak güçsüz değilim ama dominant kadınlar hoş geliyo
Ben şahsen bir kadın tarafından ST. rapon ile becerilmek isterim
Kaslı kadın seven erkek vurduruyordur
Bana bile vurdurdu eskı sevgilim sen dusun yanı
Alakası yok bende seviyorum
ben sevmiyorum bu ne abicim gülleci gibi
Gizli gey gibiler straponla izin verdiklerine göre
Göğüs de düz zaten erkek givi
Alakasız bir soru olmuş ne alaka aw