Kızlar Kaslı Erkekleri Seviyor Musunuz?
Ne düşünüyorsunuz
Ne düşünüyorsunuz
Severiz ama her kaslı erkeğe de aşık olacağız diye bi' durumdan söz edilemez. Birçok kaslı arkadaşım var hiçbirine karşı bi' şey hissetmiyorum.
Kalkıp göbekli birinden de hoşlanabiliriz yani, diyeceğim o.
Ha, göze hitab ediyor mu? Fazlasıyla.
Sonuçta kimse "Aa yağları ne de hoş. " demez.
Kaş erkekte estetiktir güzel durur ama sevgi farklıdır.Estetik erkeğe doğal olarak bakarım ama bu onu sevdiğimi göstermez .Güzele bakmak sevaptır :) bilirsiniz.
Tesekkür ederim
Sert, gergin bir vücuda sahip olan kızlar sevebilir. Yok varil gibi, bol, yumuşak vücudu olanlar sevmesin lütfen.
kardeşim çevren yok sa kız aarkadaşların azsa kasın ne anlamı varki ?
Cevap
4Cevap
Güzel vatanım Türkiye'm de her erkek azıcık kol kası yapıp havalara giriyor... Kolda azıcık kıvrım oluşuyor diye özgüven patlaması yaşıyorlar ya onların zihniyetine edeyim ben. Öyle olacağına kassız olsun. Benim sevgilim hem karakterli hem mütevazi hem yakışıklı hem kasları çok hoş hem de çok romantik biri. Çok çok şükür ki o harika kaslarıyla egosu tavan yapmıyor. Ama diğerleri...
kaslı erkek sevmem uzak dururum hatta itici geliyor bana zayıf ve fit olsun göbek olmasın iri durmasın tarzım bu :) bu yüzden güney koreli erkeklerin fizikleri çok hoşuma gider
link asasdsadasds
Tabi severim fakat çok aşırı kasları oln da çok kötü işte six pack ,kol kası biraz da :) kuru kuru kötü yani :)
Bence gayet hava katıyor ama önemli olan çok afedersiniz ama apaçi giyinmeden,davranmadan o görüntüyü süsleyebilmek mesela benim erkek arkadaşım kaslıdır ama tarzı da tam uygundur o yüzden baya kız hayranı var of çok mutsuzum :(((
Neyse ki öyle bir takıntım yok, şişko birini de sevebilirim six packleri olan birini de:d
six packleri ne demek :)
Karın kası
benim sevgilim kaslı valla koluna girince o kası hissetmek çok hoş geliyo:D
soru yanlış fakir erkekleri seviyor musunuz olacaktı evi arabası parası olan erkekleri kaslı olmasada herkes sever :D
doğal kaslıları seviyorum şişme bebekleri değil.
kas yetmıyo kankı.parada lazım :D
kassızı erkekten saymıyoruz aszxa o denli
aşırı olmadığı sürece güzel duruyor
Oyle bir takintim yok.
dipleri düşüyor ne sevmesi.
THE END...
Olsun tabi biraz
En çirkin kız bile yanına kaslı erkek istiyo mk
sevmiyorum.
bayılırımmm :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar