Spor 15 yaşındaki kardeşim egzersiz ile poposunu büyütmek istiyormuş. Yaşından dolayı bir sorun olur mu? Yapabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Deli ediyor bu salqk kız beni 15 yaşındaki kardeşim egzersiz ile poposunu büyütmek istiyormuş. Yaşından dolayı bir sorun olur mu? Yapabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapabilir yaşı yapmak için tam başlangıç yaşıdır 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yapabilir ama sonradan daha büyük olursa tam gelişme çağı bence bişey yapmasın simdi 0 0 Yorumla
Dreplyqwert Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Spor düzgün yapıldığı süre bir zarar vermez 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 470 cevap paylaştı. Yapar squat ile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Spor yapsin 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yap ya da Soran +1 yıl Kendimden bahsetmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapabilir yaşı yapmak için tam başlangıç yaşıdır
Yapabilir ama sonradan daha büyük olursa tam gelişme çağı bence bişey yapmasın simdi
Yapar tabiki olmaz 🙄
Spor düzgün yapıldığı süre bir zarar vermez
Hımm yardımcı olabilirim
Yapar squat ile
Spor yapsin
Yap ya da
Kendimden bahsetmiyorum
Amaç ne peki