- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAli koç taraftarı uyutuyor, fenerbahçeye ihanet ediyor
Fenerbahçenin kazanma şansı var mıydı? Tabiki vardı
Fenerbahçenin hakkının ali koç gapsetmiştir, u19 daki çocukları harcamıştır
Her klube haksızlık yapılan nefret dolu bir senedeyiz, bakıyorsun Galatasaray Bayern maçından önce de maç ertelenmedi, Byükekşi Galatasaraylı deniyordu, en çok bizim canımız yendi, yetmedi defolun diyen ilk takım Galatasaraydır
Hakemler konusunda yıllardır kötü olduğunu söyledi Galatasaray, karşı yaka Hakemlerde insandır dedi, merak ediyorum bu sene hangi takım son dakikalarda kazandı penaltı ile
Hadi gelin büyükekşiye Galatasaraylı diyelim, son 10 senedir görev alan nihat özdemir, mehmet ali aydınlar ve servet yardımcı hangi takımlı ve hangi takımın kongre üyesi?
Ali koç Yunan takımı oynamıyor dedi o da yalan olduğu anlaşıldı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Fenerbahçe gerekçe olarak Avrupa konferans ligi ni gösterip süper kupanın ertelenmesini aksi halde oynamayacaklarını dile getirerek bunu bahane ederek maça çıkmayacaklarını ifade ettiler. Oysaki Fenerbahçe nin rakibi Olympiakos takımı Fenerbahçe nin tabiriyle "erkek gibi delikanlı gibi" aynı gün daha birkaç saat önce maçlarını oynadılar ve bu maçın kendi ülkelerinde ertelenmesini talep etmediler. Üstelik Galatasaray takımı da şampiyonlar ligi maçına (Bayern Münih ) 3 gün kala ertelenmeyen maça (BJK maçı) çıktı.
Fenerbahçe kulübü bunları bahane ederek rakibinin güçlü kadrosu karşısında kazanamayacağını bildiği maçtan kaçmak istedi ve kendi taraftarının hışmına bir kez daha uğramamak istedi sadece bütün mesele bu...
Fenerbahçe kulübünün en kısa zamanda kendine çekidüzen vermesi ve farklı şeyleri konuşmak yerine sadece futbol konuşmak dileğiyle..20 Yorumla
Spor konusunda 379 cevap paylaştı. Eskiden rekabet vardı, Ali Koç geldi geleli o da yok. Taraftarların bir kısmı rezil olduklarını az çok biliyor. Avrupa'da mücadele eden diğer takımlar maçlarını oynuyor ve böyle şeyler gündeme bile gelmiyor.
Kupayı Galatasaray'a verip geçerler daha da bir şey olmaz.00 Yorumla
+1 yılHaberler de duydum bende son dakika olarak.
İlk dakikadan gol yiyince maçı birakan birtakım ne kadar güvenilir tartışılır.
Her ne sebeple olursa olsun bu taraftarlara hakaret bence, o kadar insan para verip o sehre gitti , bilet aldı ve FB maçı bırakıp gitti...
Önce Arabistan şimdi Türkiye'de maçı bırakıp giden takım güvenilmez...
27 Yorumla- +1 yıl
@kfsfener5 yabancı hakem felan istemiş diyorlar
Türkiye de yerli hakemin nesi varmış
Çok yabancı meraklısi ise gitsin hansların conilerin takımına... 👎👎👎 - +1 yıl
@kfsfener5 herşeyin bir nedeni vardır iyi ya da kötü 🤣
- +1 yıl
@kfsfener5 şu futbol spor olmaktan çıkmalı ve yasaklanmalı, futbol da olan şiddet kadar başka hiçbir spor türünde bu kadar şiddet yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış yaptılar. Futboldan soğutur insanı bunlar.
00 Yorumla Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olayı detaylı olarak aktarır mısın ne oldu şimdi?
13 Yorumla- +1 yıl
Kanka şimdi Fenerbahçe diğer Türk kulüpleri gibi maç öncesi hakem şikayetlerinde bulundu ve yabacı bir hakem istiyoruz dedi Galatasaray önce redettin sonra maç oynansın diye femerbahcenin bu teklifini kabul etti ama Fenerbahçe yok bize ligde de haksızlık yapılıyor dedi biz istemiyoruz dedi son Trabzonspor maçındaki centilmenlik dışı hareketlerine tff az ceza vererek fenerbahçeyi ödüllendirdi bir nebi ama yine kabul etmeyip kupada A takımı oynatmayacaklarını u-19 ile çıkacaklarını söylediler öyle de yaptılar dakika 1 de icardi gol atınca da sahadan çekildiler galatasarayda hükmen galip gelerek sampiyon oldu.
- +1 yıl
Öyle mi olmuş
Bak sen - +1 yıl
Beynim yandı, sen herşeyi yanlış anlamışsın başkan! Dediklerinin hiçbiri olmadı.
https://www.youtube.com/watch?v=VCfp3ZsQ_B8
YUKARIYA BIRAKTIĞIM LİNKTEKİ KLİBİ İZLE VE fENERBAHÇE NEDEN İSYAN EDİYOR GÖR.
Gs'yi ele geçiren Fetö, futbolda Gs kadar başarılı bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'yi de ele geçirme girişimlerinde bulundu ama Fenerbahçe, karakterini - gururunu - Arma aşkını ve vatanını satmayıp, Fetöcüleri resmen elinin tersiyle kovdu. Ne olduysa bundan sonra yaşanmaya başlandı ve 2006 senesinden itibaren Fenerbahçe'ye kumpaslar kurulmaya başlandı ve hala devam ediyor. Bu kumpasların çoğunda ise karlı çıkan takım Gs. Çünkü Gs, Fetö'nün arka bahçesi!!!
- Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük yanlışı taraftarına yaptı Fenerbahçe gadası
00 Yorumla - Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yıldüşüncem yok iki takımda oynasa sorun kalmazdı.
00 Yorumla fener önüne altın tepsiyle yemek istiyor.. ts maçında taraftarın yaptığı kabul edilemez ama sizin futbolcularınız çirkef.. ne hikmetse en az 10 maç ceza almaları gerekirken 1 maç ceza şaka gibi halen doymayıp haftalardır dinlenen takım maç oynamıyor yok bizim avrupa maçımız var maçı erteleyin geçen sene biz hem bjk hem barça ile oynarken ertelenmedide sizin içinmi ertelenecek sonra yok efendim 1 ayda 7 maça çıkamayız biz o ay 8 maça çıktık..
ts maçında hakem skandalını kimse konuşmuyor fenerin attığı son gol var hakem tarafından verildi.
adana demir maçında kırmızı + penaltı verilmedi. cidden bu ali koç var olduğu sürece fener asla gün yüzü göremez..20 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lafa gelince Avrupa da ülke puanı önemli diyen, kendileri Avrupa da oynarken her maçı ertelensin isteyenler konu biz olunca maçı ertelemeyi istemedi. Üstelik onlar için sezonda artık 7-8 maç kalmışken... Olympiakos yunan takımı, peki siz nerenin takımısınız? Bu maç 1 hafta sonra oynansa ne kaybedecektiniz? Avantadan oynamadan bir kupa sahibi olmak mıydı derdiniz? Bu kupayı alınca sevinecek misiniz şimdi? Utanma, arlanma, şeref, haysiyet... Unutulan değerler olmuş... Maalesef ki U19 genç takımımız ile maça çıkma boykotunu bile anlayacak kapasitesi olmayan bir ülkede mücadele veriyoruz. Zamanında gs nin Neuchatel Xamax zaferinde ben de çıkıp kutlamalara katılmıştım. O zamanlar rekabet Avrupa da başka, Türkiye de ligde başka derdik. Değerleriniz yerin dibine batsın, anlaşıldı ki düşman her zaman her yerde düşman. Yüzünüz varsa sevinin şimdi diycem ama 19 yaş takımını yenmiş gibi nasıl da çılgınlar gibi sevindiler, utanmadan!
14 Yorumla- +1 yıl
Galatasarayin kupa maclarindan dolayi bu tarihe ertelendi mac. Cekilmesi dogruydu demiyorum. Ama fenerbahcenin kupa maci oncesi surf GS in isine geldigi bir donem icin ayarlanmis bir program. GS in sampiyon olmasi icin uygulanan bir program var. Bu bariz. Oyun gucu olarak hic bir avrupa macinda varlik gosteremezken ligte puanlari topluyor. Fenerbahcede kupa maclarinda daha rahat oynuyor. Cunku ne hakemle ugrasiyor ne federasyonla. Futbolcularda sakatlanmaktan korkmuyorlar. bu durumda degerlendirilmesi lazim. Bu kadar iyi bir takimin sampiyon olmamasi, sadece kadrosunda yildizlar var diye GS in sampiyon olarak ortaya konulmasi dusundurucu. Bu sebeple kupayi almalari konusunda cokta adil bir durum ortaya kondugunu dusunmedim.
- +1 yıl
Fenerbahce sorunsuz demiyorum ama Aziz Yildirimida aramiyor degilim. Adam daha duzdu ama is bitiricydi. fetoyle ilk savasan o. Ama bu isler milyar dolar seviyesinda yurutuluyor artik. Yani yilda 100 150 milyon dolar butceyle calisiyorsun. Cok buyuk paralar. Zor is. Hem klup hem yonetim. Bu isten kar elde eden dunyada sayili. Takimi kurup en az 10 sene ekmek yiyorlar. city liverpool takip ediyorum son 3 yilda adam akilli transfer yapmadi. Bunlari iyi degerlendirmek gerek.
Süper Lig yıllardır üst akıl tarafından dizayn ediliyor. Fenerbahçe'nin tepkisi sadece bu yıla ve bu yılda yaşananlara özgü bir tepki değil. İşi bu noktaya getirenler, bunların olacağını bal gibi biliyordu. Fenerbahçe adaletsizliğe boyun eğmedi. Bugün takımın sahadan çekilmesi, yabancı basına da yansıdı ama tarih bugünü yıllar sonra da olsa tarafsız bir şekilde analiz edecektir..
30 Yorumla
+1 yılYa maça hiç çıkma, ya da bırak gençler oynasın.
Renk ayırt etmeksizin hemen hemen tüm takımlar önce istifa dediler, daha sonra farklı zamanlarda Tff'nin yanında yer aldılar. Herkes fırıldak herkes kaypak.
İş, para konusu olunca vergi affı isterken hepsi tek yürek oluyorlar. Alayı tez zamanda batsın, satılsın. Bu kadar soğuttular futboldan.20 YorumlaSpor konusunda 1,3b cevap paylaştı. fenerin rakibi olimpiakosata bugun macini oynayip erkek gibi kazanmis. ali kocun rakiplerimizin maci erteleniyor yalani da fenerlilere tokat gibi caprsin. eskiden galatasarayliydim. sirf arda turan tskima geldi diye galatasarayi biraktim. azcik fenerlilerde akil olsa feneri birakip memleket takimini tutarlar.
15 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var, oli nin oynadığı maça bak dandik takım ayrıca birbirine yakın yerler, sen kalka istanbuldan urfaya git stres seviyesi yüksek maç oyna hem de 2 hafta önce yaşanılan olaylardan sonra, gel de bir de sonra yunan deplasmanına git, ayrıca oly paok maçı ertelendi niye çünkü önemli maç zor maç adalet ile ayrıcalık çok farklı, maça çıkma nedeni de yöneticilerin görevine devam etmesini sağlamaktı yoksa maça hiç çıkılmayacaktı
- +1 yıl
@Sanarkıl yav kendine buyuk takim dersen tff ne kadar suclu olursa olsun kupa macina da cikacaksin ne maci olursa da cikacaksin. eger tff haksizlik yapmissa ki (bu yapilan haksizlik fenere degil) hakemlerle mac aldiginiz sizinde oldu. tum takimlar toplanip hepsi ayni seyi yapar. samsunsporun cogu macinda hakemler cok kotu kararlar verdi. daha gecen adam. kafaya tekme yiyor sari kart veriyor. bizim futbolcu yanlislikla faul yapti diye 2 mac ceza aldi kirmizi yiyip. fener gibi aglamadilar. ali koc basarisiziligini boyle gundemlerle kapatmaya calisip fener tayfasini elaleme. rezil ediyor.
- +1 yıl
Ali Koç zaten başarısız evet ama Fenerbahçe’nin yaşadığı olaylar hangi kulübün başına geldi söyler misin? Mesele kupa değildi ki mesele bir tavır koymaktı yoksa şampiyon olmayalım bu sene hiç önemli değil önemli olan duruştur, en azından söylediğini yaptı maça ceza yememek için U-19 ile çıktı ve sahadan çekildi
- +1 yıl
bu sene cogu kulup hakemlerden nasibini aldi istanbulspor sahadan cekildi ankaragucu baskani hakemi yumrukladi bunlar tepki gosterenlerden hala diyorsun ki kimin basina ne geldi. diger kuluplerinde basina geldi ama onlar yapmadi . bir futbol icin olaylari bu kadar buyutup gundem yapmak sacma. tff istifa edilcekse tum kulupler ayni cagiriyi yapmali.. ali koc fenerin kilicdaroglusu olmus. basariyi unutsunlar. hakem olayi da bir yere kadar. bir tskim 10 yildir sampiyon olamiyorsa sacma sapan dis kuvvetleri suclamasin. ozellikle tarihi * ile resmi olarak kirlenmisse.
Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Şahsen as kadrolar ile maçın oynanmasini isterdim. Muhtemelen Fenerbahçe kazanırdı. Ama TFF in çifte standart tutumu işleri bu raddeye getirdi. Birincisi bu maç Ağustos ayında oynanması gereken bir maç iken neden GS hazır değil ön eleme maçları var diye maçı ertelediler? Hal böyle olunca Fenerbahçe de Olympiakos maçı öncesi bunu oynamak istemedi. Lig maçı olsa ertelemek zorunda olmazsin. Ama kupa maçı ile lig maçı bir değildir. Bu maç 120 dakikaya kadar uzayabilir. Böyle bir maç dünyanın her yerinde ertelenir. Ha bu işin bahanesi. Galatasaray olaya beleş kupa olarak bakabilir. Fenerbahçe'nin bu tutumu doğrudan TFF'ye bir protesto. Galatasaraylı olup ve bariz şekilde görevinde taraf tutan Mehmet büyükeksinin istifa etmesi gerekiyor.
00 Yorumla- Spor konusunda 868 cevap paylaştı.
u +1 yılAli Koç'un şımarıklarından bir Galatasaraylı olarak bana bile fenalık geldi. Kaç yıllık marka bir takımı ya magandalıklarla rezil ediyor ya da şımarıklarla. Fenerbahçeliler'e sabır diliyorum.
70 Yorumla Tff nin bağımsız karar almaması, biz Gs ye sorduk erteleme istemiyor gerekirse sonraki maçı erteleriz demesi neyin nesi? Tff karar almalıyken sormak nedir? Fenerbahçenin tepkisi tam da buna. Buyursun şimdi komik sevincini yaşasın Gs. Takımımın ve aldığı kararın sonuna kadar arkasındayım.💛💙💛💙💛💙
05 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yorumları okudum da. 2 gün önceden u19 takımıyla 9 oyuncuyla sahaya çıkacağımız, ilk oyun durduğunda sahadan ayrılacağımız belliydi. Neyin kafasında yeni öğrenenler!!! Bir de sahada zıplayıp hoplayan Gs oyuncularının komedisi!!! Türk Futbolunun bağımsızlığı kesinlikle gözden geçirilmeliydi. Bunu tetikleyeceğini düşünüyorum bu tepkimizin…
+1 yılYani federasyonu istifaya davet etmek için ya da federasyonun yaptığı kızlıklara karş bir tepki olarak yaptıklarını düşünüyorum ama burada saçma olan Galatasaray'ın sanki emek vererek almış gibi sevinmesi sonra çıkıp antreman yapması çünkü niye federasyon Galatasaray'a çalışıyor.
10 YorumlaSpor konusunda 355 cevap paylaştı. Fenerbahçe şımarık ve ergen bir başkanın elinde oyuncağa döndü resmen küstüm oynamıyorum demek nedir. Fernebahçe nin ismi ağlakbahçe oldu ağlaya ağlaya bi hal oldular.
40 YorumlaFebenin bu saatten sonra beli doğrulmaz. Bu sezona havlu attılar artık şampiyonluk da gitti diyebiliriz. Bu sezonun getirisi olarak sonraki sezonda bir cacık yapmazlar. Büyük başkan Ali Koç sağolsun umarım 10 yıl daha kalır.
20 Yorumla
+1 yılEn güzeli Beşiktaş' lı olmak. Ben umursamıyorum gerçekten sıkıldım.
72 Yorumla- +1 yıl
Beşiktaş'a helal. Fenerbahçeli değildim. Galatasaray ve Beşiktaş arasında kararsız kalmıştım ama artık kesin olarak Beşiktaş' lıyım. Bu akşam ki olay son nokta oldu artık ✔️
+1 yılFb hükmen yenik sayılmalıdır. Hatta ligden de çekilebilir. Trabzonspor olayları icin adil cezalar bile cikmadi. Fb oyuncuları sezon sonuna kadar kadro disi kalmaliydi. Eger problem hakemlerin tarafli davrnamasi nedeniyle Fb nin puan kaybetmesi ise o maclar incelip iptal edilip yeniden yapilmasi gerekir. Super kupa ise GS nin.
00 Yorumla- Spor konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılSüper Lig yıllardır üst akıl tarafından dizayn ediliyor. Fenerbahçe'nin tepkisi sadece bu yıla ve bu yılda yaşananlara özgü bir tepki değil. İşi bu noktaya getirenler, bunların olacağını bal gibi biliyordu. Fenerbahçe adaletsizliğe boyun eğmedi. Bugün takımın sahadan çekilmesi, yabancı basına da yansıdı ama tarih bugünü yıllar sonra da olsa tarafsız bir şekilde analiz edecektir..
Tepki açık ve net TFF ve yancılarınaydı!00 Yorumla İlk golü 1 . Dakikadan yiyince çekildiler. Eekeklik yapıp U19 takımıyla çıkacağım dedi sonrada bu. O değil Fenerbahçelilerde yiyorsa sizde çıkın diyor. Gozlerine kalem sokup sahaya çıkıp sizde aynısını yapın der gibiler 😂
10 YorumlaFener bildim bileli kendi kendini bitiren birtakım tam seveceğim yine bi saygısızlık yapıyorlar
42 Yorumla- +1 yıl
Fenerbahçenin senin saygına ihtiyacı yok zaten 30 milyon Taraftarı yetiyor zaten 😉
- +1 yıl
@Tuğberk_Bey 30 milyonsunuz ama Ali Koç un elinde takımın oyuncak olmasına sadece seyircisiniz
hakısızlık mı? yav bi. siqtirin gidin mk :d 2 nisanda lig'den çekilecektiniz güya niye çekilmediniz mk? mağdur edebiyatı oynamayı bırakın, çıkın sahada kazanın maçları ağlaklar. Daha olympiakos koyacak size o zaman göreceğim haksızılığı
01 Yorumla- Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFenerbahce bitmiştir bu takım gerçekten zihniyetini kaybetmiş galatasaray kompleksi yüzünden kimyalarını kaybettiler
Ben gs li olarak zevk alıyorum tabi beter olsunlar
Öyle eyyamla şikeyle haksızlıkla maç kazanıyorlar bide üstelik magdur edebiyatı yapıyorlar diğer takımlar sallak bi sen akıllısın demi fener hem suclu hem güclü hem cirkef hem antipatik hem karaktersiz hem ahlaksız hepsi bu kulüpte00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAli Koç takımı oyuncak etti. Başarı zaten yok. Fenerin marka değeri felan kalmadı itibarı kalmadı. Bir Fenerli olarak utanıyorum rezil bir Başkan rezil birtakım var
20 YorumlaÇekilmeden 1 dakikada gol yediler rezilliği bir başka boyuta taşıdı
20 Yorumla
+1 yılBirinin tepki vermesi gerekiyordu herkes koyun olmuş , Fenerbahçe en doğrusunu yaptı
22 Yorumla- +1 yıl
Hakkı yenenin aklı varsa tepki gösterir , herkes susmak zorunda değil , sustuğunuz için bunlar olmaya devam ediyor zaten
+1 yılBence Fenerbahçe yanlış yaptı. Ya hiç çıkmayacaktı (zamanında Beşiktaş'ın yaptığı gibi) ya da as takımla çıkıp krallar gibi oynayacaktı. U19'la çıkıp sonra çekilmek saçm geldi bana. Ha bu arada tepkilerinde haklılar, orası ayrı.
00 Yorumla
+1 yılAli Koç kadar gelmiş geçmiş rezil ve Fenerbahçe'yi bitirmek isteyen , daha başka bir adam yok
10 Yorumla
+1 yılDursun Özbek ve okan buruk fenerin böyle bir kadroyla çıkacağını bilmiyorduk demiş. Sahadaki maçtan ki gencecik çocuklarıda görmemişler. Ama sorsan as kadro çıkan gs değilde fenere korkak deniyor. Gs Döneklikte çığır atladı resmen.
014 Yorumla- +1 yıl
İttirile itrile buraya kadar getirilen Fenerbahçe hala ağlamaktan vazgeçmiyor. Sonuçta bir maç var ortada ve Şanlıurfa halkı bunu izlemek için bekledi. Galatasaray saygısını gösterdi..
- +1 yıl
Tabi zaten saygıdan ötürü top bile çevirmeden 50. Saniyede gol attınız Urfa halkı bari gol sevinci yaşasın diye dimi
- +1 yıl
Çıksaydınız Erkek gibi topunuzu oynasaydınız.
- +1 yıl
Biz rakipte cinsiyete değil karaktere bakıyoruz oda sizde olmayınca ihtiyaç duymadık
- +1 yıl
Biz prosedür neyse onu uyguladık. Daha fazla ağlamayın. Alışmışsınız her başasızlığınızı Galatasaray'a mâl etmeye. Toplantılarınızın bile öncelik konusu her zaman Galatasaray.. Öz eleştiri yapmaktan aciz bir yönetiminiz var bunu görün artık.
- +1 yıl
Camianiz o kadar cok döneklik yapiyor ki yetişemiyoruz ondandır. Lig ortasında yabanci hakem diye ağlarken avrupadan elenince birden Türk hakemlerine güvenir oldunuz başkanınız bile halen fenerbahceden böyle bir hareket beklemiyorduk diyor o kadar kör ve sağır olmuşsunuz ki halen mesele Galatasaray zannediyorsunuz sizi kaale bile almıyoruz farkında degilsiniz
- +1 yıl
Kaç maç aldınız hakemler sayesinde ona rağmen nedir bu algı operasyonu?
- +1 yıl
Yaptığın savunmaların hiçbirinde Dursun Özbek demedi yapmadı diyemiyorsunuz ama algıcı biz oluyoruz erkeklik böyle birsey değil
- +1 yıl
O kadar delikanlısınız niye lafınızın arkasında durup çekilmiyorsunuz ligden?
- +1 yıl
Herkesin ağzı sulanıyor zaten biz ligi bırakalım diye dün takımı çektik seneye kupadan da çekiliyoruz nedense birtek lig çekilmek sizi ilgilendiriyor. Nede olsa bedavadan bir kupa da alacaksınız gerçi şaşırmamak lazım kupa gelsinde nasıl geldiği mühim değil zihniyeti böyle birsey. Şahsi olarak tek beklentim yayın havuzunun bozulmasıdir ben başka şey istemem
- +1 yıl
Zamanında play off çıkartıp sizi şampiyon yapmak için neler yapıldı ama beceremediniz kardeşim. Yine Türkiye'nin en büyüğü olduğunu gösterdi cimbom. Kabul edin kardeşim futbolda senelerdir bir hiç gibisiniz. Sizi bu hale getiren kendi yönetiminiz, millete salça olmayın boşuna. Sözde bırakıyordu başkanlığı ne oldu o iş? Yine bir algı attı ortaya ondan sonra başkanlığını uzattı. Bu kadar yanar döner işte.
- +1 yıl
Sadece gülüyorum adam aday olmayacağım dedi daha kurul tarihi bile açıklanmadı yalan yanlış bilgilerle algı yapmaya devam edin siz. Türklügunuz şüpheli birde en büyüğümü olacaksiniz 1905 de Galatasaray lisesinde kimlerin yatılı kaldığını, lise mezunu olmayanlar neden başkan olamıyor biraz araştır bence
- +1 yıl
Siz tencere kapak olmuşsunuz devam edin böyle.
- +1 yıl
youtube.com/shorts/EagRNPf-_aw?si=vwmdro_dy020rfb3
Aynen böyle devam
+1 yılKim dedi u/19 takımını yolla diye sanki dersin (tatil olacağı belliydi zaten planları oydu) 2. Ligden takımla oynuyor sanki derbi maçı süper kupa maçı canım aqwww
00 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))) 1 mac kaybetmişler o da Trabzon maci 5 - 0 bitmesi gerekirken 3 - 2 kaybetmişler haksızlıktan bahsediyorlar :)))) bakalim lig maçına gelecekler mi yoksa haksızlığı protestoya devam mi :)))))))
00 Yorumla Fenerbahçe protesto etti Federasyonu ondan dolayı maçtan çekildi U19 takımıyla çıktığı kupa maçında 💙💛💛💙
10 Yorumla
+1 yılFenerbahçe'li olarak Ali Koç'un amacının bu olayı dünya basınına düşürüp FIFA ve UEFA denetimi talep etmek olduğunu düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru karar
- +1 yıl
@İyiinsanlarhalavar Evet mantıklı bir karar ama UEFA'nın ne yapacağını merak ediyorum asıl
Spor konusunda 370 cevap paylaştı. Gayet mantıklı yaptıkları. Türkiye futbolu diye bir şey kalmadı böyle bir duruşun olması gerekiyordu. Fenerbahçenin tutumunu doğru buluyorum.
10 YorumlaEvet ya heyecanlı heyecanlı ne güzel maç izleyecektim ben anlamadım Fenerbahçe niye çıkmadı
20 Yorumla
+1 yılözgür bir ülke burası istediğini yapabilir neden olmasın ki illa türkiye kupası mücadelesi yapmak zorunda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFenerbahçe bir tepki koymak istedi ve koydu. Bu haklı davasında Ali koçun yanındayım. Tff ligi geseye ambargo ettirmemeye çalışıyor ama onların da düzeni bozulacak artık. Bu çekilme fitilin ateşiydi sadece
00 Yorumla
+1 yılO sahaya hiç cikilmamasi gerekiyordu.
İki tarafta suçlu ayrıca her konuda, boşuna dalasmasinlar birbirlerine. Futboldan soğudum.00 Yorumla
+1 yılTarih korkudan sahaya çıkmadılar diye yazacak Fenerbahçe gibi koca çınar tek başarısı baba parası yemek olan adam tarafından yönetiliyor
00 Yorumla
+1 yılKeşke sahaya hiç cikmasaydi fenerim.
Devrim yapmak hep fenere yakisir çok iyi protesto şekli helal olsun 👏00 Yorumla- Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin hayırlısı olsun ne deyim önceden belliydi zaten.
10 Yorumla Fenerbahçe ülke puanını temsil ediyor hafta içi Avrupa maçına çıkacak. Niteliksiz tff maçı başka tarihe alabilirdi ( Fenerbahçeli değilim)
00 Yorumla
+1 yılSistemi prostesto etmek için yaptılar ama onda bile çuvalladılar. Olmayan prestijlerini korumak için gencecik çocukları kullandılar. Çirkef oldukları kadar akılsız, vizyonsuz ve korkaklar.
10 YorumlaKesinlikle yaptiklari yanlisti bence gs kazanmali tatil etme degil fb kıskarifiye olmali
10 YorumlaGayet yerinde bi karar oldu. Ama geselilerin U19 a karşı oynayıp sevinmeleri de ayrı bi basitlik. d
10 YorumlaBu soruyu niye 263832918. kez görüyorum? Futboldan anlamam ben. 😞
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFB Yapılmadı gerekeni yaptı, TFF Adil bir kurum değil, GS’da tavır göstermeliydi ama karakterine uygun olarak davrandı. Gün gelir devran döner bu yandaş federasyon gider o zamanda onlar ağlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen hatırlamazsın sanırım yaşın yetmez Galatasaray Avrupa Fatih’i olduğu zamanlarda tek başına ülkeyi temsil ederken böyle kritik maçları ertelemek için başvurduğunda FB ve BJK kabul etmiyordu , şimdi devran döndü onların başına gelince ağlayacak yer arıyorlar şimdi
Cevap sahibi+1 yılEvet hep gs madur haklısın çok haklısın
+1 yılEn iyisini yaptı haksızlıkların sonu yok ders olsun
00 Yorumla
+1 yılBu olay ne bn anlamadm herkes Fenerbahçe dakka 1 gol 1 hazmedemedi sahayı terk etti dio
06 Yorumla- +1 yıl
Öyle değil. U19 takımı ile sahaya çıktılar ve ilk oyun durduğu an sahayı terkecekti takım ama 1. Dakikada gol yedi Fenerbahçe. Gol yemesi kuvvetli ihtimaldi zaten ama burada dik duruş sergilenip yapılan haksızlığa karsı sessiz kalınmaması önemliydi.
- +1 yıl
U19 ne ve hangi haksızlığa tep ki bu
- +1 yıl
Spordan çok uzaksın sanırım. 9 sene önce Fenerbahçenin takım otobüsü kurşunlandı ve olayın suçluları hala bulunmadı. Senelerce Fenerbahçeye yapılan haksızlıklar cabası. Fenerbahçe Süper Lig ve Avrupa Konferans Liginde şampiyonluğa oynuyor ve maç takvimi çok şıkışık. Ali Koç Süper Kupa ertelensin dedi ama TFF ertelemeyi kabul etmeyerek haksızlıklara devam etti. Fenerbahçe ise tüm bu yapılan haksızlıklara karşı 19 yaş altı oyuncularıyla maça çıktı ve ilk oyunun durduğu an maçı terketti. Bu yapılan haksızlığa onurlu bir duruş sergileyip tepki vermekti. #FenerbahçeHükmenYenilirAmaHükmedenlereYenilmez
- +1 yıl
Futbolla alakam yk 😄 önemli maçlara göz atarm sadece.
Anladım. - +1 yıl
Anlattığın içn teşekkürler🙏
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBaşlayacam şimdi neden çekildiler ya
17 Yorumla- +1 yıl
Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve bu çok zoruma gitti doğrusu
- +1 yıl
Gereksiz bir hareket 😒
Çık sahaya oyna artık ne olacaksa olsun belki kazanırsın belli mi olur 😒 - +1 yıl
Akılsız kafa işte
- +1 yıl
Güneş patlaması sonucu nöron kapasitemizde dalgalanmalardan kaynaklı sapıtma hâlinden dolayı. Alın size bilimsel yaklaşım: d
Gizli Üye(25-29)+1 yılLigden de çekiliyordu. Maça çıkmıyordu küçücük çocukları gönderdiler. Korktular
20 Yorumla
+1 yılKazanacağimiz belliydi
50 Yorumla6 kere 6 36 hakem dedi penaltı Galatasaray dedi atalım Fenerbahçe dedi kaçalım Cidden bu sözlerin hakkını verdi Fenerbahçe canım takımım Galatasaray😂😂
00 YorumlaBiz kendi kendimize oynarız 😂
32 Yorumla
+1 yılHAHAHAHAHAHAHAHHA gercekten bir sey demeye gerek oldugunu dusunmuyorum durum kendini acikliyor zaten
10 YorumlaFenerbahçeliyim ama zerre umrumda değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu bunu birakinds sevgilimle idaaya girdik ben kaybettim fenerli olcakmkskm ama kalbimde gs var imkansız olamam formasını giydircek geberirim aglarim lan
02 Yorumla- +1 yıl
Büyümeyi düşünmelisiniz
Cevap sahibi+1 yılBüyüdük zatwn cocuksu kalmak önemli
+1 yılYıllardır futbol sallantılıydı. Bu son damla artık bardağı taşırdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞampiyon Cimbom yazdıracağız
30 YorumlaOnlarında tatile ihtiyacı var iyi etmiş
10 YorumlaKupa Beyi Galatasaray.
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası