Yani genelde ağırlık ve kalça egzersizlerini bol bol yapman gerekiyor aynı zamanda beslenme alışkanlıklarına da dikkat etmen gerekiyor ama ben sana şöyle bir tavsiye vereyim yani Bu çok da özenilecek bir şey değil açıkçası, yani hani fiziki görünümüne dikkat etmem fizikli olarak güzel görünmeni anlayabilirim ama popoyu kadar çıkarmak bence gereksiz
Ama ne bilim bana göre got yağdan oluşuyor diye düşünüyorum bununki ful yağ yani spor yapmamış çok belli twork videolarını görsen anlarsın zaten koca karı gotu sarkıyor ama twork çok iyi atıyor bende böyle büyütmek twork atmak istiyorum kalça hareketleri yapıp üstüne iki tabak makarna yedim büyür heralde yarinda yapacm
Yok spoarla alakası olmayan yağlı bir götü var yani spor imkansız spor yapanların götü dik olur bu makarna pilav hamur işi yemiş yatmış mk o yüzden gotu boyle
Yapabiliyorum ama ben yatakta yapabiliyorum yani ayakta yapamıyorum gotüm bu kadar büyük olsa efso twork atarım sadece yatakta yaparken sallanıyor bende makarna yiyip yatıyorum xhwhds
Of aglicam gerçekten belimde büyümüş kalça hareketleri yaptığım için kalçamda gelişme var yani büyük ve dik olmaya başlamış yediklerim oraya gidiyor heralde bir kısmı yani
Yok kanka baya iyi twork atıyor Sudemathers bak istersen telegramda tiktokta instegramda çok var twork attığı videolar ama en çok telegramda var bende twork atmak için böyle yapmaya çalışıyorum
Silikon nedir be genetik varken silikon çok yapmacık bence genetik gotun olması çok iyi bişey yeahmur bana çok itici geliyor gerçekten gizemsavage iyi ama yeahmur hiç sevmiyorum heryeri yapmacık normalde düz duvardı eskiden yapma ile herkes iyi olur saçma bu kadar büyütüyorlar