Arkadaşlar benim kalcalarim büyük ama ben bu resimdeki gibi yanlarinin iceri gocuk olmasini istiyorum. Cok hoşuma gidiyor. Bunun için ne yapmam gerek. Lütfen sapikca ve gereksiz yorumlar yazmayın şikayet ederim. Yardımcı olacaklara simdiden teşekkürlerModel Josephine Skriver
Bu sence normal mi :) hiçbir spor veya egzersizle kalçada böyle bir göçük yapamazsın. bu ya doğuştan olur ya da estetik. bunu kadıköyde yapan estetisyenler var. kalçayı sıkılaştırmak ayrı bişey. onun için b-fit yerine daha ciddi vücut geliştireceğin merkezlere yazıl.
Böyle yapıp ne yapacan sonra? Amaç dikkat mi çekmek? Boş işler bunlar. Git eline kağıt kalem al kitap yaz. Belki tarihe geçersin.
6
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
cok saçma bir yorum bence. Herkesin önceliği bu değildir. Bazıları kitap yazmaktan, bazıları şarkı söylemekten bazıları da vucuduyla ilgilenmekten zevk alır. insanların farklı zevkleri olduğunu ve bunları gerçeklestirmek istediğini ogrenmelisiniz. ayrıca siz benim hayatımı ve ilgi alanlarimi bilemezsiniz. Belki de bilime cok ilgili, okuma meraklısı bir insanim. Bu ozelliklerim var diye bazı heveslerimin olmayacağı anlamı cikarilamaz. Herkes bos siz dolusunuz zaten
Böyle yapıp boş yere kasacan kendini. Bu zevk değil bir nevi takintidir. Sen şimdi mutlu musun? Hayatta daha kolay şekilde mutlu olmak varken neden zor yollara girip mutlu olmaya çalışıyorsun ki? Hayatini kendi kendine zorlaştırıyorsun. Sonrada vay hayat niye zor diye ağlıyorsun. Ve öyle bir kalçaya sahip olana kadar geçirdiğin sürek mutsuz geçecek. Böyle kalçaya sahip olduktan sonra abazanlar, sapıklar tarafından çok dikkat çekersin ama cinsel obje olarak. Değer mi böyle bir kalça icin hayatının bir parçasını çöpe atmaya. Nasıl yaratildiysan bırak öyle kal. Eğer illa yoluma devam edecem diyorsan ilerde ciddi psikolojik sıkıntılara burun buruna gelme olasılığın çok yüksek. Bu vücuda ulastin dahada mükemmelini isteyeceksin. Böyle paramparça olup erken cokecen. En iyisi: Al eline kumandayı TV izle, kedi sev, müzik dinle, yazı yaz, ders çalış, işini yap, gez, toz, yemek ye. Bırak seni seven senin dış görünüşün için degil, karakterinle sevsin. Zaten bu ölümlü dünyada hepimiz öleceğiz. Sende kemik olup gideceksin. Ne kalçadan nede vücuttan eser kalır. Bırak kasma kendini dediğim gibi. Rahat ol git istediğin yemeği yap ye. Dünyaya kaç gere geliyoruz anasını satim. Seni seven öz halinle sevsin sevmeyen sktr gitsin. Bak ilerde başına gelirse bu yolda beni hatırla...😉 Sakin ve gösterisiz bir hayat sabit huzursuzlukta basari peşinden koşmaktan çok daha büyük mutluluklar getirir.
Zor şeyleri seviyorum ve elde edesiye kadar durmam. Istedigim seye ulasirken de mutsuz olmam. Sonrasinda da aynanin karşısına gecip kendime gururla bakarim. Abazalar da iki m oteme yaklasanaz benim öyle de bir durum var. Yine de yorumunuz için teşekkürler
En İyi Cevaplar