Gizli Üye(30-35)+1 yılTip, kas , boy ve para ;kadınları baştan çıkarıp yatağa atmakta hiç önemli değil. Önemli olan alfa ruhtur. İki çeşit alfa ruh var. Birisi serseri ve ağzı iyi laf yapıp kadını eğlendiren türdür. İkincisi kariyerinde başarılı olan ve centilmenliğiyle kadını baştan çıkaracak türdür. Alfaların ortak noktası: özgüven, bulunduğu toplumda lider olma, saygınlık görme, cesaret, gerektiğinde kavga edilebilirlik, kadınları eğlendirebilme ve sorun çözme yeteneğidir.
Alfa karakterine sahip iki kısa boylu tanıdım, kızları fena yatağa biliyorlardı. Dr Red pil de bir tane tanımış böyle. İki tane de obez ve bir tane de işsiz 40 lı yaşlarda adam tanıdım ve hepsi de yatağa atabiliyordu. Lakin alfa kişilik çoğunlukla; tipsizler obezler, kısa boylular ve işsizlerden çıkmadığından; örnekleri pek görülmez. Alfa olmak, doğuştan bir yetenektir. Alfa kriterlerini ne kadar benimsesen bile, doğuştan alfa olanın yerini tutamazsın ve doğuştan alfanın kadın rekoruna ulaşamazsın.
Yani tip mip hikaye, DR Red Pili dinleyerek;kadınları anlamaya , taktik öğrenmeye ve alfa evrimini geçirmeye bak.
Ben 1.60 boyumla, son bir senedir , pek uğraş vermeden ve Red Pil kuramı sayesinde; 4-5 farklı kadın düştü. Ama hepsi, evlilik kafasında idi. 2025 de fena uğraş verecem, bakalım f*ck budy tarzı çıkacak mı? Bu yıl, borç ödüyorum ve kpss çalışıyorum. Yani avlanacak, ne zaman ne de para var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir kız için öncelik zekadır sonra yerini yüz güzelliğine bırakır sonra fizik ve fizikte de kaslı değil atletik ve fit erkek isterler ellerden dişe ayaklara kadar bakarlar. ama kasa bakana hiç denk gelmedim. liseli ergenlerin bakması ise gerçeklik payı oluşturmaz çünkü onlar dövme pirsing gibi şeylere de lisede hayran iken üniversitede serseri demeye başlarlar yapanlara.
14 Yorumla- +1 yıl
En iyi yorumu yapmissin
- +1 yıl
@Duyguluduygu11 çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ne demekk
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda kizlar onemli falan degil demiste önemli durust olalim. Kizlar yaninda oyle siska, ciliz erkek istemezler. Zayiflik bazen kiza bile yakismiyorken guc temsili olan erkege hic yakismiyor.
Erkek biraz kalipli olacak, omuz genisligi falan olacak yoksa cocuk bedeninden farki olmuyor. Kizlar onemli degil falan demisler de siska erkek diye sorsan soruyu cogu o kadar zayif erkek istemeyecegini soyler. Erkege guc yakisir ve biraz kalipli olmasi da bilincalti bunu illaki istiyor.
Oyle kas yigini degil de hafif biraz kas iyidir erkekte. Kasta her erkege yakismaz. Nasil ki baliketli olmak her kadina yakismadigi gibi ya da zayiflik her kadina yakismadigi gibi kasli olmakta her erkege gitmiyor. burada orani iyi tutturmak lazim. Erkekte de fizik iyiyse o guzel fizigi vurgulamis oluyor aslinda , biraz boy varsa daha iyi duruyor.
Spor iyidir. Bosa yapmamissindir. Devam et derim ama tabi kas yigini da olma bence. Bir duzene sok, saglikli yasam icinde adim atmissin. Spor kafada dagitir her turlu faydali. Olaya sadece kas olarak bakma. Bu cabanin ekmegini de her turluyersin. Bazi kizlar hoş bulabildigi gibi bulmasa da spor hayatinin bir parcasi, kendin icin faydasi daha cok. Kaybettigin hicbir sey yok.
72 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🥹🥹
- +1 yıl
+1
+1 yılKas olunca ne oluyor tam olarak
250 Yorumla
Soran+1 yılFizik yakışıklı oluyor.
- +1 yıl
Fizik yakışıklı oluyor mu djdjdhd o nasıl cümle ahaha. Fazlası itici duruyor ama
Soran+1 yılSjssjsuhs Yok ya İZBAN dut gibi bir vücut demiyorum, kaslı ve zayıf bir vücut.
- +1 yıl
Kdjsjds kararında yeterlidur
Soran+1 yılYani çirkin bir yüzü maskelermi sence?
- +1 yıl
Sanmam ama kızlar artık ona da değil cebe bakıyor hep 😑😑 zamane kızları. Kendimi katmıyorum ben bu devrin insanı değilim asla.
Soran+1 yılYorumun biraz kırıcı benim için, ama teşekkür ederim. BU gidişat ile zengin ve yaşlı bir insan ile evleneceğim. Sjsjjsjsisisis
- +1 yıl
Kırıcı değil gerçekleri söylüyorum. Jxjdjsjfjs herhalde bende 60 yaşında zengin dayı bulcam
Soran+1 yılEğer ikimiz de bulursak, çay içmeye beklerim. Skjssjsjjsi
- +1 yıl
Jxjfjsjd ay tövbe Allah korusun para için napayım dedem yaşında adamı ayyy
Soran+1 yılBu daha kırıcı. sjsjsjsjsjsjshdh Ben kararımda kesin kes eminim.☺️ Türkiye şartları malum aç kalacağız yoksa.
- +1 yıl
Ya sana demedim aaa dhsjdhd balık burcu musun noluyor djdjsjs. Türkiye de kimse aç değil valla
Soran+1 yılTerazi Beta bir insanım ne yazık ki.😅
- +1 yıl
Aa su bile değil tüh jsjjs
Soran+1 yılSu olması ne ifade ediyor?
- +1 yıl
Su burçları duygusaldır 🥲🥲🥲
Soran+1 yılÖnceki hayatımda su burcu olabilirim ben. Jejsjsjsks Bu hayatımda ise karma ile baş ediyorum sanırım.😀
- +1 yıl
Gdgshs nasıl yani senden bir tane daha mı var
Soran+1 yılReankarnasyon'na inanıyorum.🧐
- +1 yıl
Hdjfjsjd biliyorum ya dalga geçtim sadiiciii
Soran+1 yılTabi efendim, mutluluklar dilerim. İyi ve sıhhatli günleriniz olsun.🙏🏼👋🏼
- +1 yıl
Ya hsjdhss vallaahi. Ayh peki ne dedim sanki hih baybay
Soran+1 yılHıh sizede baybay.👋🏼 Jsjsjssjjsjss
- +1 yıl
Hıhhhh
Soran+1 yılSjsjsjsj knk klavyen mı bozuk trip mi atıyorsun olayın ne jajsjssjsj
- +1 yıl
Trip atıyorum hıhhhhh
Soran+1 yılBende trip atarım valla korkum yok bilen bilir hıhhhhhhhhhh
- +1 yıl
At banane hıhhhhhhhh
Soran+1 yılKnk şu benim son cevabıma baksana haksızmıyım ya olaya gel
- +1 yıl
Aaa ayıp haklısın tabii ki
Soran+1 yılDirek mağradan çıktın diyor şahıs konuşuyor
- +1 yıl
Ay boş ver amannn
Soran+1 yılLn yine üste çıkıyor ya i*bne
- +1 yıl
Aaaaa deme öyle aaaaa
Soran+1 yılNeyse boş ver gıcık etti sinirlerim tepeme çıktı mutsuz bir gün olcak
- +1 yıl
Tanımadığın insanın lafına ne takılıyorsun aman
Soran+1 yılHuyum kurusun takılırım ben mükemmel değilim ama göz yummam yani
- +1 yıl
Ayy ben sana diyorum ama hdjsjdjd farkım yok emin ol bende duramıyorum bshsjs
Soran+1 yılYapacak bir şey yok ağızlarına tüküreceğiz hakedene hakkını da vermek lazım ksjsjsjssu
- +1 yıl
Suçlu oluyoruz sonra
Soran+1 yılBen suçlu olmaya razıyım yanlış insan olmaktan iyidir
- +1 yıl
Yoo haksızlığa gelemem ben asla
Soran+1 yılAfferin kız tam olmuşsun sen ssjsjsj
- +1 yıl
Tam olmuşsun derken hayırdır bakk sinirim bozuk he bulaşma iyice s3nde
Soran+1 yılNiye knk kim bozdu sinirini yolayim onun saçlarını
- +1 yıl
😭😭 boş ver
Soran+1 yıl🥹 sen bilirsin knk içini dökmek istersen yaz
- +1 yıl
😭 timam
- +1 yıl
Teşekkürler. Öteki eig secilen belli ki dünyanın en yakışıklı kusursuz erkeğini istiyor. Her kız aynı değil şunu sokmuyorlar bi kafalarına
Soran+1 yılAynn öyle knk rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam. Kadın için ne ifade ettiğinde önemli.
10 Yorumla Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beyni çalışmıyorsa hepsi çöp kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılSen zaten doğuştan yakışıklısın knk jsjsjssj idolümsün
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılParan yoksa hiç bişey örtmez
20 Yorumla Omuzlar geniş Bel ince hafif göbek olabilir. Göğüs belirgin Kolların çizgileri belirgin ve büyük Olması yeter. yani vücudu çok kaslı olmasına gerek yok ama uzaktan bakan biri de bu kişi spor yapmış desin yeterli.
Ortalama 1 yıl spor salonunda vücut çalışsan söylediğim vücuda ulaşırsın. Fazlası mide bulandırıyor.
Bu ortalamayla Dikkat çekersin.10 Yorumla
+1 yılYani kaslı olmak elbette bir insan çekici olmasını sağlar başka insanlarla ilgisini çekmesini sağlar, ancak çirkinlik algısıyla da ilgi algısı kişiden kişiye değişebilir birisi seni kaslı olduğun için sevebilir birisi karakterinden dolayı sevebilir ya da ikisinden dolayı da sevmeyebilir buna bir genelleme hak söz konusu olmaz.
Fiziksel görünüm sadece bir faktördür yani insanların sadece seni kaslı vücudundan dolayı beğenip beğenmeyeceğini bilemezsin bunu zaman gösterir.
10 YorumlaPara, mal, mülk tükenir, yakışıklılık gider.
Ancak merhamet bakidir.
Merhamet ; Erkeğe yakışan en güzel aksesuardır.
40 Yorumla
+1 yılHayır. Yüz veya vucut güzelliğine bakmam açıkçası. Duruşu önemli, karakteri ve aile bağlarına bakarim
21 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKas değilde statü, zenginlik peşinde olsaydın daha doğru bir yol izlemiş olurdun ama tabi o da kolay değil ama olduktan sonra neye benzediğinin bir önemi kalmıyor kaslı, kas yok, maymun adam, yaşlı, genç, bıyıklı, sakallı farketmez artık ülkemizde parayı nasıl kazandığının da bir önemi yok
10 Yorumla
+1 yılaura meselesi, ayrıca kızlar baksın diye kaslanmak itici
210 Yorumla
Soran+1 yılAmacım o değil knk insanların fikrini duymak istedim sadace
- +1 yıl
tamam o zaman, bence gymle uğraşanların (çok istisnai değilse) yüzleri de oturuyor, şekilleniyor yani
Soran+1 yılO konuda haklısın spordan sonra herkes şok oldu farklı bir insan gibi baktılar
- +1 yıl
ben de kilo verince öyle oldu, bilirim o duyguyu
Soran+1 yılValla bak ortamlara falan girdiğinde kaybolan ben bir anda ilgi odağı olmaya başladım gerçi hayla inanmıyorum ama spor illaki hayatının temel unsurlarından biri olmalı kendi güvenin yerine geliyor
- +1 yıl
her şeyi geç, aynada belimin kıvrımına bakmak bile yükseltiyor. kendi değerini anlıyorsun
Soran+1 yılAynen öyle, spora devam🤸🏼🤸🏼
- +1 yıl
aynenn
- +1 yıl
Ne yapiyorsun
- +1 yıl
Bence de ben nasılım sence
Aşırı kasa bakmam kesinlikle daha çok midemi bulandırıyor o kaslar patlıyormuş gibi gözümde canlanıyor ve midem bulanıyor pek hoşlanmam ama vücudunu dinç tutacak şekilde olabilir
31 Yorumla- +1 yıl
Benm pp sence nasıl
+1 yılguncelleme kısmın cok komik sirf kizlar icin mi yaptin sporu :q
13 Yorumla
Soran+1 yılYok be knk kızlar hakkında bir şey yazmadım yazsaydım sadece kızlara özel sorardım ;D
- +1 yıl
hahah merak etme o zaman ne tipin ne de vucudunun onemi var : D tek bir nokta haric elbette
Soran+1 yılTabi efendim
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖrtmez tabi ki.
Çirkin adam her yerde çirkindir14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın katılıyorum
- +1 yıl
Yalnız çirkin karizması diye bir şey var mesela adrien blody
Soran+1 yılSenin karizmanda da güzel @GOKHANoturmactı
- +1 yıl
Benim karızmam yok bro. Ben direkt çirkinim 😂
+1 yılJunosu 2. evde olan kızlar paralı erkeğe tapıyor.. zengin koca arayanlar hep bunlardan çıkar.
116 Yorumla- +1 yıl
junos ne yahu
- +1 yıl
- +1 yıl
07terazi50'36" 12 yazıyo
- +1 yıl
@Kedigillerdenbiriyim
Juno Terazi Burcunda
Karizmatik, büyüleyici, sosyal yönü gelişmiş, iyi bir sanat anlayışına sahip, zevkli ve bakımlı bir partnere ihtiyacınız var. Partneriniz güzel çekici ve nazik olmalıdır. Birlikte çalışabilmeli ve hayatı eşit bir şekilde paylaşabilmelisiniz. Hayal ettiğiniz evlilik, -çocuklarınız olsa bile, asla bitmeyen bir sevgililik halidir. Dengeli, her zaman her konuda konuşmaya istekli bir partneri ve uyumlu bir evliliği arzu edersiniz.
Juno 12. Evde
Bu yerleşimdeki Juno zordur. Çünkü kişi evliliği içinde kendisini yalnız hissedebilir. Partnerin davranışları düşmanca gelebilir. Sürekli partnerinize destek olmalıymış, onu kurtarmalıymış gibi hissedebilirsiniz. Evlilik bir varmış bir yokmuş gibidir. Yine de her şey çok kadersel ilerlemiş, evlilik kaderde varmış duygusu verir. - +1 yıl
@Kedigillerdenbiriyim tuttu mu? eğer tutmadıysa mutlaka doğum bilgilerini yanlış biliyosundur
- +1 yıl
yer yer tuttu, daima sevgililik hali kesinlikle doğru. annem akşam 10 ile 11 arasında kararsız ben 10 yazdım
- +1 yıl
@Kedigillerdenbiriyim öyleyse 12. ev olmayabilir seninki. çünkü burç aynı kalsa bile dakika bile değiştirebiliyor ev konumunu. nokta atışı tam saat girmelisin. juno terazi pek değişmez ama ev konumu dakikaya göre değişebilir
- +1 yıl
teşekkür ederim annem saati tam hatırlamıyo maalesef. peki juno dışında 9 Ağustos günü doğumu için bir şeyler biliyor musun
- +1 yıl
@Kedigillerdenbiriyim cimere sorularak öğreniliyormuş hastanedeki doğum saati. şansını bir dene istersen.
9 Ağustos 2. dekanat oluyor. yay etkileri olabilir bu kişi her kimse.
2. DEKANAT
(2 Ağustos - 12 Ağustos) Aslan özellikleri Yay'ın çok bilmişliği ile birleşmeye başlar. Güneş, Jüpiter'in bollaştırıcı özelliğini kazanca dönüştürür. Sosyal ve kültürel konulara meraklı olurlar. Hayal dünyaları çok geniştir. Rüyalarını, egzotik ülkelere yapacağı seyahatler süsler. İleriye dönük bol kazançlı planlar yapmaktan hoşlanırlar. Çok fazla söz verip tutmama ihtimalleri de vardır. - +1 yıl
bak bu çok doğru! 9 ağustosta doğdum
- +1 yıl
@Kedigillerdenbiriyim evet burçlar da kendi arasında 3 e ayrılıyor. sen 2. dekanat olan tip aslanlardansın. Yaylarda çokbilmişlik ve herşeyi yalanlama olayı var. aslan+yay karışımı birşeysindir muhtemelen. yaylarda seyahat gezme tozma macera çok var. zaten 2si de ateş elementi.
- +1 yıl
yani ne kadar yayım bilemem ama benim en baskın özelliğim gurur ve güce tapma. ileride çok güçlü olmak istiyorum, birilerinin bana saygı duyması itimat etmesi hayattaki en baskın Arzum bunu da aslan olmama bagliyorum
- +1 yıl
@Kedigillerdenbiriyim aynen öyle aslanlar hep aynı
- +1 yıl
😄 faldan da anlar mısın?
- +1 yıl
@Kedigillerdenbiriyim yok ulo naptın sen. falcı karı yaptın bizi sjsjs ben sadece biraz ilgimi çektiği için araştırdım bu burç olayını. zaten bilgilerim yüzeysel. derine inmedim henüz
Soran+1 yılMesajlaşa bilirsiniz🥹 lütfen🙏🏼
Tipi iyi olmayanlar zeka ile kurtarır.
Bu hayatta çoğu kişi ya tipiyle ya da zekasıyla kurtarıyor bu ikisi olmayana hayat zor ikisi olan ise Allahın lütfu zaten23 Yorumla- +1 yıl
Ne yapiyorsun
- +1 yıl
😂😂
+1 yılBen eşcinsel bir kadınım lakin eğer hetero olsaydım tipini ya da kaslı olmasını umursamazdım. Bence en önemlisi zeka ve karakterdir.
31 Yorumla- +1 yıl
Beni tarifledin resmen sana bikaç soru sorabilir miyim eşcinsellkle ilgili
+1 yılÇirkinlik yoktur ya. Bakış ile ilgilidir güzel bakan güzel görür. Ama cevap verecek olursak o özelliklerle ilgilenenler için yeterli bir sebep olabilir
10 Yorumlaher şey kasmı yahuu, kızlar kaslı erkeklerin hepsi demiyorum ama çoğu tipsiz ve kizlar yüzlerine bakmiyor diye sporda çoğu, adam kas yapicam diye gunde 5 yumurta yiyor iciyor.:)
10 Yorumla
+1 yılKadınlar fiziksel güce tapar. Üniversite de kaslı sivilce tarlalı tipsiz çocuk vardı, yanında her an kız vardı
21 Yorumla- +1 yıl
Her kadın öyle değildir. Genelde kadınlar nazik, sevgi dolu, saygılı ve zeki erkekten hoşlanır. Her kadın değil ben değil tabii ki çünkü ben bu özelliklere sahip olan hemcinsimden hoşlanıyorum sadece. :-)
+1 yılHepimizin guzellik anlayışı var , zaten ruh kabul etmez ve bunuda belli eder
31 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım cevap, herkes iç güzellk demiş ama dış güzellkler aleminde yaşıyoruz sonucta
Spor konusunda 469 cevap paylaştı. Söyle diyeyim sana karaktersiz insan karaktere bakmaz dış görünüşe bakar 😒😒😒
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yüzü güzel olmayan bir kadının fiziği güzelse size çekici geliyorsa geniş omuzlu yapılı bir erkekte bize çekici gelebiliyor. Hele erkekte çok daha güzel duruyor bence. Ortalama yüzü olan düz vücutlu bir erkekten daha önde olur.
10 YorumlaBenim tecrübelerim
Nekadar mükemmel kaslı olursa olsun, cirkin olana bakan olmuyor.
Biri bakıyorsada o kişi yoklukdan bakıyordur10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmilletin lafına göre mi bir şeylere karar veriyorsun boşuna diyorsun ndndnfndn
11 Yorumla
Soran+1 yılYok be knk merak ettim jejsjssjsj
Vücut güzelliği için örter yani fiziksel güzellik tamam deriz. Ama yüzünü örtmez sonuçta surat yine aynı surat
10 Yorumla- Spor konusunda 846 cevap paylaştı.
u +1 yılÇirkin erkeğin görünüşüne avantaj katar. Tıpkı çirkin bir manken olup iş adamlarını götüren kızlar gibi.
10 Yorumla
+1 yılHayır bazıları kas yaptı diye kendini aşırı iyi sanıp tribe giriyor
21 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle amatörler kesinlkle var bence alçakgönüllülük en önemlisi
+1 yılBir dönem kaslı adam manyakligi yaşamış biri olarak örttüğünü net söyleyebilirim
22 Yorumla- +1 yıl
Ağzının tadını biliyosun
- +1 yıl
👍👍
Karakter sıfırsa yakışıklı ya da çirkin olması kaslı ya da kassiz olması hiç bir şey ifade etmez
20 Yorumla
+1 yılVücuduyla ego kasıp insanları ezik gören her iki cinsten de nefret ediyorum
20 YorumlaKaslı olması umrumda olmaz falan filan diyenler olmuş hangi kız kaslı birini istemesin ki çirkin olması da önemli değil ya
22 Yorumla
Soran+1 yılYorumun güvenimi geri getirdi teşekkürler 🫶🏼☺️
- +1 yıl
Bence en gerçekci yorum bu herkes kas istemem der sonra da kaslılara düşer
+1 yılDış görünüşün bi önemi yok ama kaslı olması tercihim olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Ne yapiyorsun
+1 yılTip önemli değil be
Sıcakkanlı güzel yürekli herkes daha kolay sevgili bulur..
Tipe önem veren kızlar gider kedi ile 40 ından sonra bir ömür yalnız kalır
Erkekte 1 1 evde bir ömür yalnız kalır o yüzden
Önemli olan karakter saygı00 Yorumla
+1 yılÖrtmek denemez bence ama eski halinden 10 kat daha çekici olur.
10 YorumlaEn azından göbekli olmaktan iyidir, hem göbekli hem çirkin olacağıma kaslı ve çirkin ol 😂
10 Yorumla
+1 yılÇirkinliğin önüne geçecek şeyin kastan ziyade bakım olduğunu düşünüyorum
10 Yorumlaİlgi alaka eylemler i, ağzı iyi laf yapar sa örter.
10 Yorumla
+1 yılEvet, özellikle davranışları. Ayrıca kas erkeğe başka bir hava katıyo üstüne bir de centilmense.
12 Yorumla- +1 yıl
Uykun yokmu
- +1 yıl
Buyrjun benim
+1 yılKızlar çoğunlukla hayır diyor ama kadınlarin dediğini dinle tersini yap demisler
10 Yorumla
+1 yılörteceğini düşünüyorum fiziğe dikkat edenler var sonuçta hiç kaslanmamaktan iyidir her türlü
10 Yorumla
+1 yılPp deki kişi fena değil tatlı duruyor eğer çirkin olduğunu düşünüyorsan kas yapabilirsin ama sağlığın için kızlar için değil ve zaten seven her haliyle sever aşk farklı bir şey dış görünüş bir noktada etkili geriye kişilik kalıyor sadece
210 Yorumla- +1 yıl
20 yqsinda boyle dusunmen sapka cikartilir 👏👏👏
- +1 yıl
Sağ olun 🙃
- +1 yıl
Ben nasılm sence
- +1 yıl
@Kıvanc3435 yaşla orantılı bir yüz "yakışıklı" kelimesi kullanılabilir yüzde kırışıklık çok yok lakin mimikten ötürüdür ki kaşlarınızı aktif kullanıyorsunuz bu yüzden o bölgede kırışıklık var daha az kullanınız vücut iyi fazlası abartı olur gibi oranında bir vücut ve sağlıklı duruyor bence 🙃
- +1 yıl
Beğenmene sevindm karın kası severmsn peki
- +1 yıl
Tipinizi yorumladım sadece fazla soruya gerek yok diye düşünüyorum kıvanç bey:)
- +1 yıl
Ama o kadar uğraştırıcı kı karın kası çıkarmak çıkarmışken bi yorumunuzu merak ettm☺️
- +1 yıl
@Kıvanc3435 6 ay yetiyor diye biliyorum ki bence daha sıkı çalışmayla daha çabuk oluşur sizde aşırı belirgin bir karın kası göremedim
- +1 yıl
Pühh beğenmedin demekk
- +1 yıl
@Kıvanc3435 benim beğenip beğenmememin bir önemi yok siz böyle iyi hissediyorsanız böyle kalın yoksa daha sıkı çalışın vücut sizin insanların beğenisi için değil kendiniz için sağlığınız için yapın sporu ve sizlere çelimsiz sıska zayıfken değer vermeyen görmezden gelen insanlar toparlandıktan sonra size tapsa ne olur her şey yüzeysel gerçeklik yok bunu anlamak zor değil bayım farkındalık ayrıcalıktır iyi günler dilerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖrtmez. Aynen şöyle derler vucutu çok iyi ama... tipsiz😂
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cirroooe ee ne yapalım gerçek bu ama sana güzel bir haberim var.. Kadınların erkekler için yakışıklı çirkin meselesi dillerindedir. Kadınlar lafa bakar dış görünüşe değil.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kaslı, yakışıklı ya da çirkin olmasının bi önemi yok. Önemli olan adam olması. Ama örter mi örtmez.
212 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢
Cevap sahibi+1 yılNoldu
Soran+1 yılÇirkin olduğumdan üzüldüm örmet dedin ya knk
Cevap sahibi+1 yılSeni çirkin hâlinle de sevecek birini bulabilirsin bence. Ve eğet profildeki sensen hiçte çirkin değilsin kendine haksızlık etme.
Soran+1 yılTeşekkürler 🤸🏼🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılBence boşuna değil. Sonuçta bunu sadece birisi seni beğensin diye değil kendi yararına yapıyosun.
Soran+1 yılValla ne varsa senin yaşındakilerde var hep olumlusunuz ergenliği erken geçmişsiniz tebrik ederim skjssjsj
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler. Hep olumlu olduğumu söyleyemeyeceğim ama.
Soran+1 yılBana karşı öylesin karşım bu yeter senden kralı yok benim icin
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
Soran+1 yılSanada eywll cano
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin insan yoktur bakımsız insan vardır, Allah bizi en güzel şekilde yarattığını Kutsal kitabında bahsediyor.. ama çok kaslı erkekleri ben itici buluyorum fit olmak yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yüzü tipsiz olsa bile bakımlı olarak ve vücudunu şekle sokarak çekici hale gelebilir
10 Yorumla
+1 yılAslında kas veya yakışıklı olması pek ön planımda değil ön planımda daha farklı şeyler var 🙂
40 YorumlaÇirkin erkek yoktur.. sadece kendinin farkında değildir
00 Yorumla
+1 yılHayır. Hatta tam tersi bazen çok kas itici bile yapıyor
20 Yorumlakas önemli bence yapılı erkek her zaman daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılkarakterin kaslarından sağlam olsun
o zaman korkma10 Yorumla
+1 yılkarakteri önemli komik çocuksa isterse zargana olsun
10 YorumlaOzguven meselesi ozguveni olan karsidan hep daha iyi gorunur
10 YorumlaKas yığını olmadığı sürece bence örter ama yinede bakış açısı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖrtmez kardesim baska soru?
11 Yorumla
Soran+1 yılBak profil dolu kardeş
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet örter. Erkeğin kaslı olması tahrik edici
20 Yorumla
+1 yılKaslı erkek çirkin değildir
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kanka şık ve güçlü durursun da karı kız tavlamak için faydası olmaz bence. Onun için şrfsz olmak lazım
00 YorumlaEvet örter ama kendini bunlarla mutlu yapacağını düşünüyorsan tabi ki, stres atarsın ve kendini iyi hissedersin. Özgüven yükselir.
00 YorumlaBakımlı çirkinliği ötmüyorsa kadınlar neden kilolarca baya sürüyorsunuz ve biz erkekleri kandırıyorsunuz 🤣🤣
00 YorumlaHayır uzun boy sadece
33 Yorumla
Soran+1 yılHiko babaya benzese tipi peki?
Soran+1 yılKaybettik🙍🏼
Örter zekada varsa tam olur
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler