Süper Bence:
Nezaketli Duruşuyla Futbol Camiasının Efsane İsmi: Süleyman Seba ↗

Süleyman Seba okulundan mezun kızı nasıl bulabilirim diye troll soru mu açsam cjfjfjjd
Evet eder.. Fenerbahçe sevimsizliği denen bişey var.. Bulaşıcı yani sâri.. Sıfatına bakınca Fenerbahçeli olduğunu hissediyorum resmen.. Bir iticilik, sevimsizlik var suratlarında..
Oooo fanatik kız 😃
Tek bir takıma gönül vermek önemli benim için. Fanatik değil fakat "ben takım tutmuyorum" diyen tipler de hiç sevmem. İlla ki bi takım tutmalı insan bence. Çok iyi bi uyum varsa farklı takım da olur mu olur, fakat kesinlikle aynı takıma gönül vermiş çift olmak çok başka. Herşeyden önce sporsever çift olmak en güzeli. Bir de tuttuğu takımı sevdiği kişiye göre değiştirmek gerçekten tasvip etmediğim bir tavır. İnsan sevdiği insanı takımına göre belirlemez ki. Futbol veya hangi spor dalı olursa olsun. Sporseverlik herşeyin üstesinden gelecektir..
Hayatımdaki adamın tuttuğu takım benim için önemli değil. Zira onun için de benim tuttuğum takım önemli değil. Üstelik eşim fanatik Galatasaraylı ve ben Fenerbahçeliyim.
🎈Boğa burcu hareketler 😄
Aynen öyle 😀
Bence kişiler arasında futbol takımı bu kadar sorun olması doğru değil. Birbiriyle kavga edene kadar kişiler birbirine saygılı olursa sorun olmaz
Cevap
46Cevap
Hayatım da ki insanın tuttuğu takım benim için önemli değil.. ben zaten takım tutmuyorum.
Karşı olması mutlaka önemli mesela ben Fenerbahçe oda başka takım tutacak 😂😂
Çekişme seviyorsun ksksjs
Her zaman 😂
Yoo hiç önemli değil bence hatta zıt olunca aşırı zevkli oluyor 👌😄
Maçlar çekişmeli geçer dmsmsk
Kesinlikle kaybeden takımın sahibi kazananın maçında gidip tezahürat yapsın mesela 😅
İddialaşmaya mı varvgıgıhh
Sabah akşamda onu düşünüyordum bende ayy inşallah aynı takımlı oluruz değilsek ne yaparım diye
Skksks olmadı bahanen bu olur işte
Yok Hayır pek önemsemem ama Beşiktaş tutmasını tercih ederim. Özellikle Galatasaraydan pek haz etmiyorum nedenini bilmem
😃 içimi okudun
Ben fenerbahçeliyim eğer biri olursa tuttuğu takım Beşiktaş olsun Galatasaraylılar gıcık oluyor
Ooooo Beşiktaş 🦅🦅🦅🦅
Beşiktaşı severim🦅
Kuşdaşlar birbirini üzmez zaten hehehe 😂😂
Ben de Beşiktaşlıyım ama sevdiğim kız esmer ben beyaz tenliyim. Biz tenlerimizle Beşiktaş olduk ama bakalım alabilecek miyim onu Endonezya’ya uçuyorum haftaya
Mutluluklar🍀🍀🍀🍀
Sağolun ama alabilecek miyim kesin değil
Tuttuğu takımı fazla önemseyenin psikolojisi bozuktur.
Tez konusu sjjsjsjs
Takım tutmamasını temenni ederim. İleride biri karşıma çıkarsa.
Boş işlere vaktim yok diyorsun
Fanatik insanların sorunlu olduğunu düşünüyorum. Çocukça bir davranış.
Katılıyorum sorunlu cümlesi biraz ağır olsada hgkgkı
Kısmen sayılır diyelim o zaman
Farklı takımdan biriyle asla olmam. (Umarım büyük konuşmuyorumdur.) Ben Beşiktaş maçına çubuklu forma, atkı kombiniyle giderken yanımda renkli bi varlık olamaz.
Oooo 🦅🦅🦅🦅🦅kartaliçe
Hayır ama zıt olsa daha eğlenceli olur. Laf dalaşı falan yapılır. Eğleniriz yani
Dalalı çok seviyoruz hfjvjfjf
Yani ufak tefek eğlenceli dalaşlar güzel oluyor bence. Kavga değil tabi
Çekişmeli maçlar jffjfj
Yani benim futbolla hiç alakam yok zaten ama fenerliyim mesela öylesine tutuyorum. Arada bir laf sokarım yani fener daha güzel oynuyor bu ne falan😂
Erkekler zaten direkt savunmaya geçiyor ya bu durumda çok komik oluyor 😂
Yapılan ufak bir olumsuz eleştiriyi savunmayı şeref meselesi haline getiren fanatiklerden dolayı ortaya eğlenceli manzaralar açığa çıkabiliyor benim gözümde
Kjfkgjg güzelmiş
Demi djsjsj
Hayır istediğini tutabilir ben takım tutmuyorum ama Beşiktaş ve Trabzonspor’un yeri ayrıdır 🙋🏻♀️
Beşiktaşşş 🦅
Evet önemli sürekli bu yüzden kavga etmek istemem ben evde rahat durmam çünkü bağıra çağıra beste de söylerim karşı takıma olur olmadik şeyler derim sonra al sana kavga
Şahsen önemli değil ama benim tuttuğum takım dışında birtakım tutuyorsa onunla uğraşabilirimmm
Yok ya önemli değil. Aynı takımda olup birlikte heyecanlanmak ayrı güzel farklı takımlarda olup atışmak apayrı güzel 😂
Bi önem arz etmezdi, bu derecede takıntılar ve bağlılık duygusu her zaman sorun yaşatır genel yaşantımızda
Fanatik hele hele holigan derecede körü körüne takım tutan insanlar sıkıntı 👍 cinsiyet ayrımı yapmadan hepsinden uzak durmak gerekir.
Fenerbahçe'li olarak GS'li olsa bile sorun etmem zevkli olur ama trabzonspor olmasın kesinlikle. Hamsi koydum tavaya da başladiii oynamayaaaa
Beşiktaş Galatasaray ikisini de tutsam mi bilemedim Galatasaray fanatiği insanlarla büyüdüm ama Beşiktaş da seviyorum 🙂asil renkleri
Fenerbahçe oradan sıyrılır hayatına renk 🎨katar
@AegonTarrgaryenn yok onu hiç tutmam bilmiyorum o takımı ama Galatasaray Beşiktaş az da olsa kulak aşikarlığım var ben Beşiktaş renklerini ve sembolü kartalı çok seviyorum ondan Beşiktaş🤍🖤🦅
İkisi de büyük takım istediğini seç, Fenerbahçe'li olsan daha iyi olurdu
Hayır futbolla ilgilenmiyorum bu yüzden benim için önem arz etmez
Ben Beşiktaşliyim. O istediğini tutabilir. Yeter ki 30 IQ triplere girmesin
Mühim olan saygılı bir İnsan ve devamında saygılı bir taraftar olması
Oldum olası fanatik biri olmadım, o yüzden hiç umurumda değil be. 😅
Bana saygı duyduğu sürece ben de ona saygı duyarım. Problem olmaz benim açımdan.
Hayır hiç bir önemi yok benim açımdan ben de takım tutan birisi değilim zaten.
Yani pek de önemli değil (Fenerbahçe şampiyon olmalı)
Aynı takımı tutmakta güzel olur ama farklı olduğu zamanda güzel olur rekabet iyidir
Tabi her zaman önemlidir
Bence de gkgnjffj
Sevdiğin kadın Galatasaray takımını tutuyor diye ayrılacak misin şekerim?
@Hayatİstanbul77 yoo da Beşiktaş'lı olacak :D
Sen onun tuttuğu takımı tutma da😂😂
Eskiden önemliydi. Sonra ne kadar önemsiz bir detay olduğunu fark ettim. Şimdi daha önemli detaylara takılıyorum. 😂
hayır ama fenerli olsa beraber üzülürüz yasımızı tutarız falan iyi olurdu yani 😅
Takım değiştirten erkek gitsin etek giysin kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım istese küme düşsün bitmez bu aşk
Siyah beyaza gönül verenlerdeniz isterim ki aynı takımlı olsun ama olmazsa da sorun olmaz davranışlarında saygısızlık olmadığı sürece
Fenerbahce li olarak vakti zamanında Trabzon lu bi kızla beraberdim. Dogru yola getirip çocuğumuz Fenerbahce li olur dedimm. Unut sen onu diyor 😁😁
Fark etmez gönüller bir olsn
Holigan olmasın, saygılı olsun yeterli.
Saygı💯
Amedspor'u tutmadığı sürece keyfine baksın.
Onu da bilir 🍯 prenses
Saygi duyarim napim yani besiktasliyim bnde
🦅🦅🦅🦅
Sendemi vayyy😊👍🧿
Fenerbahçeliyim ama öyle fanatik değil. Takılmam çok.
Hayır taklmam hangi takımı isterse tutsun bu en son bile bakacağım şey deyil
Dalga geçmek için önemi onun dışında en önemsiz konu yani
Arz eder. Hemen 365 derece değişip onun tuttuğu takımı tutarım.
Benim takımımı tutacak
Net
Hayir önemli degil istedi takimi tutabilir
İzin verdim yani zksksk
Hayır tabii ki fanatiklik, holiganlık size hiçbir şey kazandırmaz aksine çok şey kaybettirir.
Amaaan bos is ne tutarsa tutsun karışmam ben sadece işime bakarım
Futbol meraklısı ve takım tutuyorsa direkt şutlanır.
Karım benim tuttuğum takımı tutmak durumunda doğal olarak.
Fenerli olmasın mümkünse
Takım tutmasa daha iyi ama umrumda olmaz.
Hayır önemli değil benim için
Takım tutmuyorum önemi yok benim icin
Galatasaraylı olsun yeter.
Fark etmez benim için
beni ilgilendirmiyor terci meselesi
Hayır istediğini tutabilir
Galatasaraylı olmasın yeter. Çok şükür ki değil 😅
Yoo hangi takımı tutuyorsa tam destek benden
Hayır önemsemem istediğini tutabilir
Etmez çünkü bende takım tutmuyorum.
Hayır, bi önemi yok benim için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?