evlenmeyi düşünüyoruz bugüne kadar gecmisinden bahsetmeyi istemedi ben zorlayınca döküldü bu sayılar normal mi? benim 2 yıllik iliskim olmustu onda bir seyler yasamistim başka da yok. ben 26 o 30 yasinda

evlenmeyi düşünüyoruz bugüne kadar gecmisinden bahsetmeyi istemedi ben zorlayınca döküldü bu sayılar normal mi? benim 2 yıllik iliskim olmustu onda bir seyler yasamistim başka da yok. ben 26 o 30 yasinda
Cevap
18Cevap
Yaw başka intihar çeşitleri de var ne evlenmesi. Adam olsa o soruya öyle cevap vermezdi, hangi soruna adam akıllı cevap veriyoda buna gelince çetele tutmuş hepsini saymış ahshhs 😂 atma ziyaa videosu atıp engellemelik😂
100 kadın mı jshss konuşmadığı bir kız kulesi kalmış hshhs.. Her şeyi yaşamış tüketmiş aman şöylesi uzak kalsin
Seninle olduğu sürece de bunların sonu gelmeyecek bunu bil. Biraz dinlenebilir ama bu hovardalık, aç gözlülük bitmeyecek. Ona göre yolunu çiz.
Eğer cinsel birliktelik yaşamayan bi kızsan zaten nikahınız islam dininde haramdır Müslüman değilsen başka
Gelecek için fayda sağlar önemli gibi hatalarından ders cıkarmışsa geçmiş geçmiştir
geçmişten kurtulamayan, geleceği olmaz, mutluda olmaz
Ne başarı be kendi kızları kaç kişiyle yatmış acaba
Sonradan değişip düzgün biri olmuş gibi ama hemen güvenme. Erkekler belli bi yaştan sonra duruluyor
Kral yanlış anlama ama bence seni sinir etmek için biraz üfürmüş
pek değil ya , benimle birlikte nasıl oldugu önemli
Abartıyor gibi ama gene de güvenmek zor böyle konuşan birine.
Kimsenin geçmişiyle ilgilenmem. Benim geçmişimlede ilgilenmesini istemem.
Bel soguklugu, aids, sigil, vs vs test istemelisin b3nce
İki tane kokainman alkolik kezbanla Mahmut'un ilişkisi
Bişiler yaşadığını bu kişiye anlatma yoksa evlenmez seninle
Sallamıştır gibi geldi bana
İkiniz de birbirinizi bulmuşsunuz işte
Hayır benim için önemli değil
Yav he 100 den fazla olmuşmuş
İyy hastalıklıdır o be
Bişeyler derken neler yaşamıştın?
Oh oh fenomene bak önüne gelene saplamis
Önemli
Önemli benim için
Önemli
Normal değil
K2ndin kaşınmışsın
Abartmış gibi geldi
Önemli tabi
Banane gecmısınden benleyken adam olsun
Normal değil bu sayı
Evet önemli.
Yok 1 milyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş, çoğu ilişkide önemli bir konu ama burada en önemlisi senin bu konuyla nasıl hissettiğin ve ne kadar rahat olduğun. İnsanların geçmişinde farklı deneyimler olabilir ve bu, kendilerini şu an nasıl tanımladıklarıyla çok ilişkilidir. Partnerin dürüst olduğu için güven bağı kurabilirsiniz ama bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu açık ve sakin bir şekilde dile getir. İkinizin de birbirinize saygı duyarak ortak bir zeminde buluşmanız önemli. İçine sinmeyen bir durum varsa bunu görmezden gelme. ✨🧡