Çekilip Belçika Hollanda ligine falan gidelim eğer 1. Ligse gitmeyelim ya çok zarar ettiririz ülke futbolunu ama bizde çok zarar ederiz oyuncular serbest kalır
Valla fener kesin çekilecek gibi bı sefer iş ciddi oylama sonucu çoğunluk evet derse yeni sezon 1. Lig'de fener eski Galatasaraylı olarak fenerin çekilmesini istemem çünkü fenersiz ligin tadı olmaz
Onur gurur ve ülke futbolu için çekilmelidir bu arada Adana Demirsporluyum Fenerbahçe ile alakam yok Türkiye futbolu, futbol yöneticilerine böyle bir ders gerekli
Bende Galatasaraylıydım ama artık Türk futbolundan tiksindim Türkiye'de futbol fenere karşı oynanan bir oyun çekemiyorlar kına yakarlar artık çekilirse..
Eyvallah, FB olarak çekilmemiz Türkiye gibi bir ülkede gerçekten vermek istediğimiz mesajı futbolun temizlenmesi ve adil olması adına muhataplarına doğrudan ulaşmayacağı için bence çekilmemeli ama bu anlayış değişmeli herkes kendisine çeki düzen verip yapıcı olmalı...
Ben şuanda artık takım tutmuyorum Türkiye'de takım tutsam fenerden başkasının adını ağzıma almam asla çünkü fenerin çok hakkı yendi Galatasaray da Beşiktaş ta trabzonspor da hepsi şampiyon oldu fener olmasın diye hertürlü pisliği yaptılar TFF'den tut diğerlerine
Ya nereye çekiliyorlar hala erteleme falan istiyorlar çekilecek adam maç erteletir mi terk dertleri ceza yememek trabzondaki olaylardan dolayı. Akılları sıra tehdit ediyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çekilmelidir..
Çekilecek zaten öyle görünüyor..
Yav ne çekiliyor aksine vura vura şampiyon olmalı ayrı tırsaklık yapıyorlar Ali koç çok pasif adam
Çok haklısın Galatasarayı falan geçip şampiyon olmalı ki ayrıca ligden düşürülürse geriye çıkması garantılı değil ayrıca düşüp kalkamamakta var..
Eyvallah yiğidin malı meydan da belli olur
Bak ben Galatasaraylıydım ama şu an fenerin şampiyon olmasını Galatasaraydam çok isterim şampiyon olup sesini kesmeli bunların inşallah ta olur..
Yahu fener winner kimliğini kaybetti intere chelseya kafa tutan takım kedi oldu mk
Mahvettiler sağolsunlar
Çünkü Ali koç pasif
Zaten bütün her şey o gelince başladı aziz yıldırım zamanı böylemiydi
Aziz sert erkekti ben gibş otoriterdi Söke söke alırdı
Ali koç geldi fener bitti..
Çekilebiliyprsa çekilsin ama. 2. Lige düşmektense devam etsin.
1. Lig'e düşürelecek çekilirse kurallar gereği
Ozaman bir manası yok
Çekilip Belçika Hollanda ligine falan gidelim eğer 1. Ligse gitmeyelim ya çok zarar ettiririz ülke futbolunu ama bizde çok zarar ederiz oyuncular serbest kalır
Valla fener kesin çekilecek gibi bı sefer iş ciddi oylama sonucu çoğunluk evet derse yeni sezon 1. Lig'de fener eski Galatasaraylı olarak fenerin çekilmesini istemem çünkü fenersiz ligin tadı olmaz
Valla öncelik yurt dışı ligi diye biliyorum eğer süreç uzarsa mecbur 1 lig gidicez bazı şeylerin değişmesi için sart
Aynen Türkiye'de futbol fenere karşi oynanan bir oyundur
Onur gurur ve ülke futbolu için çekilmelidir bu arada Adana Demirsporluyum Fenerbahçe ile alakam yok Türkiye futbolu, futbol yöneticilerine böyle bir ders gerekli
Bende Galatasaraylıydım ama artık Türk futbolundan tiksindim Türkiye'de futbol fenere karşı oynanan bir oyun çekemiyorlar kına yakarlar artık çekilirse..
Böyle bir şey yok sadece blöf yapıyorlar şampiyonluğu oynayan birtakım çekilir mi
Ciddiler bı sefer ali koç çekiyor feneri
Hayırlısı olsun
çekilemezler ceza yememek için magduru oynamak için blöf
Bu sefer ciddiler çekilecekler
çokta fifi kaybeden onlar olur. yok ülke puanıymış gelirmiş hepsi birinin palavrası ülke puanı düşmez gelir olarak kendileri kaybeder
Kesinlikle hayır, bu idleri sevindirmemeli
Bencede aynen hatta şampiyon olup seslerini kesmeli bunların
inşallah
Ben Galatasaraylıydım ama Türk futbolundan tiksindim inşallah fener şampiyon olur Türkiye'de futbol fenere karşi oynanan bir oyundur..
Eyvallah, FB olarak çekilmemiz Türkiye gibi bir ülkede gerçekten vermek istediğimiz mesajı futbolun temizlenmesi ve adil olması adına muhataplarına doğrudan ulaşmayacağı için bence çekilmemeli ama bu anlayış değişmeli herkes kendisine çeki düzen verip yapıcı olmalı...
İnşallah bu sefer bütün fener düşmanlarına karşı "şampiyon fener" Olur..
hayırlısı bakacağız :)
Ben şuanda artık takım tutmuyorum Türkiye'de takım tutsam fenerden başkasının adını ağzıma almam asla çünkü fenerin çok hakkı yendi Galatasaray da Beşiktaş ta trabzonspor da hepsi şampiyon oldu fener olmasın diye hertürlü pisliği yaptılar TFF'den tut diğerlerine
O yürek yok onlarda hep hava
Bu sefer ciddi
Ya nereye çekiliyorlar hala erteleme falan istiyorlar çekilecek adam maç erteletir mi terk dertleri ceza yememek trabzondaki olaylardan dolayı. Akılları sıra tehdit ediyorlar
Genel kurul toplanacak fenerin çoğunluk evet derse çekiliyor
Genel kurul çekilme yetkisi vermek için toplanıyor yani son karar yine yönetimin
Yönetim çekiçek işte
Kardeş çekmez keşke çekse de lig rahatlasa ama çekmez
Çekilmemeli
Cekilmeli
Çekilmemeli şampiyon olmalı bence
Çekilmeli
Öyle görünüyor zaten çekilecek sanirim
Yüzde yüz çekilmeli
Takımı mahvettiler bayram ederler artık fener çekilirse
Bayramda etseler fark etmez gideriz biz
Bak ben Galatasaraylıdım fenere yapılanlardan sonra tiksindim Türk futbolundan Türkiye'de futbol fenere karşi oynanan bir oyundur..
Kaç senedir aynı seneryo oynuyoruz biz sıkıldık kanka
Feneri çekemediler