Fenerbahçe, Trabzonspor mücadelesinin sonunda yaşanan saha olaylarının ardından 2 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısında Süper Lig'den çekilme kararının tartışılacağını açıkladı.
Peki Fenerbahçe Süper Lig'den çekilirse ne olur?

Fenerbahçe, Trabzonspor mücadelesinin sonunda yaşanan saha olaylarının ardından 2 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısında Süper Lig'den çekilme kararının tartışılacağını açıkladı.
Peki Fenerbahçe Süper Lig'den çekilirse ne olur?

Ne olur söylüyim.. fenerliler şöyle biliyor
Ülke puanında gerileriz seneye Avrupa'ya takım yollayamayiz
Yayıncı kuruluş geri çeker takımlar zarar eder ülke futbolu epey yıpranır
Aslı..
Ülke puanı olduğu gibi kalır. Avrupa'da puan sisteminde 9dayiz öyle devam
Yayıncı kuruluş vs hepsi hikaye olduğu gibi devam bazı aboneler iptal edilir doğrudur ama telafi edilir..
Gelelim Fener'e Ali Koç ligden çekiliriz gerekirse bir alt ligte oynarız bunlar hikaye..
Ligden çekilirse amatör den devam eder..
Ligden çekilirse tüm takım serbest kalır neredeyse 5 milyar TL zarar..
Ha fener gıdıP başka Bir ülkenin Ligi'nde oynarsa Avrupa'da kazandığı puan gider Türkiye 19 cu sıraya geriler..
Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi büyük bir sarsıntıya neden olurdu. Öncelikle, ligdeki diğer takımların puan durumu ve maç programı yeniden düzenlenmeli. Ayrıca, taraftarlar, sponsorlar ve medya da büyük bir hayal kırıklığı yaşardı. Bu durum, kulübün finansal durumunu da olumsuz etkileyebilir ve gelecekteki transferler ve altyapı yatırımları konusunda belirsizlik yapabilir. Ama ben bu kararı doğru bulmuyorum yani bu kararın arkasında Trabzonspor'un çıkardığı olay nedeniyle Fenerbahçe'nin tam şampiyonluk yolunda giderken ligden çekilmesi doğru olmaz Beşiktaş taraftarıyım ama böyle düşünüyorum.
Sosyal medyada neredeyse tüm suçu Fenerbahçe'ye atacaklar, TS başkanının dünkü açıklamalarına göre kendileri sütten çıkmış ak kaşık, hiçbir şey yapmamışlar 😂
Aynen öyle ya var ya Bu utanç ya rezil ettiler bizi yani bir hakem olayında böyle bir de bu olayda böyle Adam gibi maç izlemeyi beceremiyoruz
Federasyon da ceza verme derdinde, demiyorlar ki; biz bu işi beceremiyoruz istifa edelim...
Kesinlikle öyle Süper kupa olayı bile ortada
Bu sene futbol konusunda her açıdan dünyaya rezil olduk...
Kesinlikle
En iyi cevap için teşekkür ederim
Rica ederim 🙂
sahaya ilk defa mı seyirci atladı
ilk defa mı su atıldı
hayır anlamıyorum koskoca fenerbahçe camiasını oyuncak yapıp, istemediği zaman ben çekiliyorum diyen başkan hala neden duruyor?
soruna gelecek olursak yine blöf
hadi çekildi diyelim, küme düşer, Türk futbolu zarar görür ama fenerbahçe biter
Kaldığı yerden devam eder ama bence Fenerbahçe çekilmeden ts atılmalı
Cevap
6Cevap
bir şey olmaz
Çekilmexler blöf yine.
Oldu diyelm cezası da olur.
Hem zevksiz olur😀hem temiz olur lig
Hiç bir şey olmaz. Artık ne yapıyorlarsa yapsalar da önümüze baksak.
Çekilemez milyonlarca dolar kaybı demek bunu göze alacaklarını hiç düşünmüyorum.
Kendi çapınızda takılırsın fenerden büyük takım olmadığını gördük
Bişey olmaz, olur mu 🙄
Bilmem, ben de size soruyorum ne olur diye 😂
Bence olmaz 😄
Yokluğu çok da belli olmaz 🤪
Tslular maç izlemeyi bilmiyor yabaniler 5 maç ceza yesinler de akılları başlarına gelsin
Öyle birsey mümkün değil
Türk futbolu şikeden kurtulur
Yemez o
yemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?