Spor Burada hiç milli sporcu var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir spor dalinda milli takıma gitmiş kisiler kaç yaşında basladiniz ve hangi sporla uğraşıyorsunuz zorlukları neler söyler misiniz? Güncellemeler+1 yıl Neyse olsun ben seni TV'den izlerim Burada hiç milli sporcu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Milli takımda değilim ama olmak isterdim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hala olabilirsin başka spor dalında Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Futbol milli takımındayım U21. 0 111 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi kaç yaşından beri yapiyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 8 yaşımdan beri futbolun içindeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şuanda aynı zamanda TFF 1. lig ekiplerinden birinde oynuyorum Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim adın ne acaba 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim hiç kolay değil bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylersem takımdan kovarlar, daha geçen Beşiktaş birisini kovdu sırf tinder kullandığı için. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim, sanırım sende ilgi duyuyorsun spor dallarına. Var mı yaptığın herhangi bir spor? Yorumla Soran +1 yıl şu an yapmıyorum ama istediğim güreş hatta birazdan tek başıma gidip koşu yapcam oruç oruc Yorumla Soran +1 yıl burada antrenör yok bulamadım ben de tek başıma baslicam belki unide bulurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç şu an 18-20 falansa geç kalmış değilsin, vakit kaybetmeden başla bence. Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 19 Taekwondo geçmişim var esnekliğim var yani ve sporu da çok seviyorum BESYO ya da başvurcam bu sene umarım başarılı olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim olursun, yeterki inan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirde oturuyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AA aynı şehirdeyiz demekki, maçıma davet etsem gelir misiniz? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem hangi semtte oluyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ümraniye Yorumla Soran +1 yıl Çok uzak kalıyor bana yine de basarilar dileriim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim, genede gelmek isterseniz eğer Ümraniye-Adanaspor maçımıza size bilet ayırırim Yorumla Soran +1 yıl Gelmek isterim seviyorum böyle maç izlemeyi uzak olmasa gelebilirdim. Yine de tarihi ne zaman söylersen iyi olur internetten takip ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 17 Mart 'ta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saat 4te Yorumla Cevap sahibi +1 yıl TRT Spor`da yayınlanacakmış Yorumla Soran +1 yıl Yaaa sen hangisisin nasıl anlicam ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dış görünüş olarak sarışın mi esmer mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esmerim ama merak etme söz kameraya el sallicam o an anlarsın kim olduğumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orta boyluyum Yorumla Soran +1 yıl Kesin izlicem merak ettim umarım unutmam 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hergün yazarım unutmaman için buradan 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta dur söz vermeyim ama gol atarsam onuda sana armağan edecem Yorumla Soran +1 yıl Numaran ne onu soyleyemez misin Yorumla Soran +1 yıl Yaaa 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha numara ha isim aynı şeye denk geliyo, ama sen merak etme kameraya en çok şaklabanlık kim yapıyorsa bilki o benim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂ya komedi gibisin pazar günü kesin izlicem bişey olmazsa Yorumla Soran +1 yıl Isminin baş harfi ne merak etme kimseye demem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baş harfim E Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak mutlaka izle ama maçı Yorumla Soran +1 yıl Tamamdir komik cocuk izlicem 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada tanıştığıma memnun oldum senin isminin baş harfi ne? Yorumla Soran +1 yıl Ş ben de memnun oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim kanım çok ısındı sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıştığıma gerçek çok çok memnun oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam ismini öğrenebilir miyim acaba? Yorumla Soran +1 yıl Şeyma:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel ismin var Şeyma, Instagramın var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anlama yani maç özetini atarım izleyemezsen o nedenle soruyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazamam ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki,4 ayın üçünde Tuzla'da maçımız olacak, gelip ben seni alsam maçı izler misin peki? Yorumla Soran +1 yıl Beni görmedin tanimiyosun bilee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tamam maça gelince görüşüp tanışırız bakarsın sana iyi görünmek için gol bile atarım 😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kahve içeriz Yorumla Soran +1 yıl Tuzla da masallah yani bana Iğdır gibi kaliyo :( 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gelip alırım olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Ben beylikduzundeyim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2-3 saat önce gelip alırım seni o zaman yoksa trafikte kalırız, kabul edersen. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dersin birer kahve içeriz sonra maçı izlersin ben seni bırakırım evine geri. Yorumla Soran +1 yıl Azmine hayran kaldım ama yüzünü bile görmediğim tanımadığım birinin arabasına binemem Yorumla Soran +1 yıl Tv den izliyim ben sonra bulurum seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa bak ayıp ettin dünyaca tanınan futbolcu değilim ama en azından Ümraniye tanır beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 azimliyimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bu sefer TV'den izle ama unutma en şakraban olan benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani gözünü ayırma TV'den Yorumla Soran +1 yıl Tamamdir sampiyon başarılar :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler gol atarsam sana hediye edecem. Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Adın emre mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ismimi söyleyemem. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha bu arada fikrin değişti mi? Gelecek misin maça? Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır televizyonda olursa izlicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzle ama bak bakalım nasıl oynuyorum : ) Yorumla Soran +1 yıl Timamm Yorumla Soran +1 yıl Hey çocuk bak bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzledin mi bakalım? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hepsini izlemedim Yorumla Soran +1 yıl Üç tane E var sizin takımda sen hangisisin bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk dakikalar kameraya el sallayan bir yakışıklı görmedin mi : ) Yorumla Soran +1 yıl 10dk sonra açmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemende araştırmışsın bizim takımı. Yorumla Soran +1 yıl Meraklıyım napiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İg ver ordan tanıtim yapayım: ) Yorumla Soran +1 yıl Ben tahmin ettim bı tık seni yaşın büyük duruyo ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AA çok inatçısın ama Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın ki Yorumla Soran +1 yıl Hem inatçı değilim bikere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banane inatçısın 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21-23 arası yaşım. Yorumla Soran +1 yıl Sen ilk yarı diye paylaştıkları fotodaki misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum sen ig ver konuşalım. Yorumla Soran +1 yıl Yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resmi nasıl gördün o zaman😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Özel yetenekler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ama cidden çok inatsın. Yorumla Soran +1 yıl Hint şarkı dinliuom ben giti Yorumla Soran +1 yıl Bu arada instayi dondurdum privden bakiyodum tschüss Yorumla Soran +1 yıl E kisisi bakar misiiiin Yorumla Soran +1 yıl Ya sana isim düştü bakar misin pls Yorumla Soran +1 yıl :((((((((((((((((((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Efendim. Yorumla Soran +1 yıl Senle takiplescez Yorumla Soran +1 yıl Olur mu ksdjskkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İgden mi Yorumla Soran +1 yıl Yesss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur bana uyar Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen @oshfwo ya istek at ben normal hesaptan eklicem ama sonra çıkarma tamam mi🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🧍🏼♀️☠️🏃🏼♀️🏃🏻♀️🏃🏼♀️ Yorumla Soran +1 yıl Bekliyoruum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke direkt gerçek hesabını versen ama tamam arıyorum istek. Yorumla Soran +1 yıl Buraya yazamam ki ama ondan böyle yaptım Yorumla Soran +1 yıl Öyle şey bı amacım yok takiplesmek icjn sadece Yorumla Soran +1 yıl Atmadin hâlâ:(((((((( Yorumla Soran +1 yıl Sen benden nazlı çıktın Yorumla
Alperxoxo Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Olmak için çabalıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi spor dalında umarım olursun Yorumla Alperxoxo +1 yıl Su topu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Milli takımda değilim ama olmak isterdim.
Hala olabilirsin başka spor dalında
Futbol milli takımındayım U21.
Çok iyi kaç yaşından beri yapiyosun
8 yaşımdan beri futbolun içindeyim
Şuanda aynı zamanda TFF 1. lig ekiplerinden birinde oynuyorum
Merak ettim adın ne acaba 😂
Tebrik ederim hiç kolay değil bu arada
Söylersem takımdan kovarlar, daha geçen Beşiktaş birisini kovdu sırf tinder kullandığı için.
Teşekkür ederim, sanırım sende ilgi duyuyorsun spor dallarına. Var mı yaptığın herhangi bir spor?
şu an yapmıyorum ama istediğim güreş hatta birazdan tek başıma gidip koşu yapcam oruç oruc
burada antrenör yok bulamadım ben de tek başıma baslicam belki unide bulurum
Yaşın kaç şu an 18-20 falansa geç kalmış değilsin, vakit kaybetmeden başla bence.
Yaşım 19 Taekwondo geçmişim var esnekliğim var yani ve sporu da çok seviyorum BESYO ya da başvurcam bu sene umarım başarılı olurum
Eminim olursun, yeterki inan
Hangi şehirde oturuyorsun
İstanbul
AA aynı şehirdeyiz demekki, maçıma davet etsem gelir misiniz?
Bilmem hangi semtte oluyor ki
Ümraniye
Çok uzak kalıyor bana yine de basarilar dileriim :)
Teşekkür ederim, genede gelmek isterseniz eğer Ümraniye-Adanaspor maçımıza size bilet ayırırim
Gelmek isterim seviyorum böyle maç izlemeyi uzak olmasa gelebilirdim. Yine de tarihi ne zaman söylersen iyi olur internetten takip ederim
17 Mart 'ta
Saat 4te
TRT Spor`da yayınlanacakmış
Yaaa sen hangisisin nasıl anlicam ki 😂
Dış görünüş olarak sarışın mi esmer mi
Esmerim ama merak etme söz kameraya el sallicam o an anlarsın kim olduğumu
Orta boyluyum
Kesin izlicem merak ettim umarım unutmam 😂
Ben hergün yazarım unutmaman için buradan 😂
Hatta dur söz vermeyim ama gol atarsam onuda sana armağan edecem
Numaran ne onu soyleyemez misin
Yaaa 🤭
Ha numara ha isim aynı şeye denk geliyo, ama sen merak etme kameraya en çok şaklabanlık kim yapıyorsa bilki o benim 😂😂
😂😂😂ya komedi gibisin pazar günü kesin izlicem bişey olmazsa
Isminin baş harfi ne merak etme kimseye demem
Baş harfim E
Bak mutlaka izle ama maçı
Tamamdir komik cocuk izlicem 😂
Bu arada tanıştığıma memnun oldum senin isminin baş harfi ne?
Ş ben de memnun oldum
Benim kanım çok ısındı sana
Tanıştığıma gerçek çok çok memnun oldum
Tam ismini öğrenebilir miyim acaba?
Şeyma:)
Çok güzel ismin var Şeyma, Instagramın var mı?
Yanlış anlama yani maç özetini atarım izleyemezsen o nedenle soruyorum 😂
Burdan yazamam ki 😂
Peki,4 ayın üçünde Tuzla'da maçımız olacak, gelip ben seni alsam maçı izler misin peki?
Beni görmedin tanimiyosun bilee
E tamam maça gelince görüşüp tanışırız bakarsın sana iyi görünmek için gol bile atarım 😂😂😂😂😂
Kahve içeriz
Tuzla da masallah yani bana Iğdır gibi kaliyo :( 😂
Ben gelip alırım olmaz mı
Ben beylikduzundeyim 😂
2-3 saat önce gelip alırım seni o zaman yoksa trafikte kalırız, kabul edersen.
Ne dersin birer kahve içeriz sonra maçı izlersin ben seni bırakırım evine geri.
Azmine hayran kaldım ama yüzünü bile görmediğim tanımadığım birinin arabasına binemem
Tv den izliyim ben sonra bulurum seni
Aaa bak ayıp ettin dünyaca tanınan futbolcu değilim ama en azından Ümraniye tanır beni
😂 azimliyimdir
Tamam bu sefer TV'den izle ama unutma en şakraban olan benim
Yani gözünü ayırma TV'den
Tamamdir sampiyon başarılar :)
Teşekkürler gol atarsam sana hediye edecem.
😊😊
Adın emre mi
Hayır ismimi söyleyemem.
Ha bu arada fikrin değişti mi? Gelecek misin maça?
Yok hayır televizyonda olursa izlicem
İzle ama bak bakalım nasıl oynuyorum : )
Timamm
Hey çocuk bak bi
İzledin mi bakalım?
Evet
Hepsini izlemedim
Üç tane E var sizin takımda sen hangisisin bilmiyorum
İlk dakikalar kameraya el sallayan bir yakışıklı görmedin mi : )
10dk sonra açmıştım
Hemende araştırmışsın bizim takımı.
Meraklıyım napiyim
İg ver ordan tanıtim yapayım: )
Ben tahmin ettim bı tık seni yaşın büyük duruyo ama
AA çok inatçısın ama
Kaç yaşındasın ki
Hem inatçı değilim bikere
Banane inatçısın 😂😂
21-23 arası yaşım.
Sen ilk yarı diye paylaştıkları fotodaki misin
Bilemiyorum sen ig ver konuşalım.
Yok ki
Resmi nasıl gördün o zaman😂😂😂😂
Özel yetenekler
Bak ama cidden çok inatsın.
Hint şarkı dinliuom ben giti
Bu arada instayi dondurdum privden bakiyodum tschüss
E kisisi bakar misiiiin
Ya sana isim düştü bakar misin pls
:(((((((((((((((((((
Efendim.
Senle takiplescez
Olur mu ksdjskkd
İgden mi
Yesss
Olur bana uyar
Tamam sen @oshfwo ya istek at ben normal hesaptan eklicem ama sonra çıkarma tamam mi🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🧍🏼♀️☠️🏃🏼♀️🏃🏻♀️🏃🏼♀️
Bekliyoruum
Keşke direkt gerçek hesabını versen ama tamam arıyorum istek.
Buraya yazamam ki ama ondan böyle yaptım
Öyle şey bı amacım yok takiplesmek icjn sadece
Atmadin hâlâ:((((((((
Sen benden nazlı çıktın
Olmak için çabalıyorum
Hangi spor dalında umarım olursun
Su topu