Eşimle birbirimize karşı ne saygımız ne sevgimiz kaldı, herşeyi bitirdi güvensizlik illeti

guvenını evlendgımız ılk gunu gece gelen bı mesajla baslaadı 7 yıllık evlıyım 5 yıl flort kendısı hayatı yasıyo ben kos kos otur hapısteyım akrabalarının yanlarında mahalle olarak.hıc guven vermedı hergun nbıseyler yakalıyorum telefonunda nerdeyse fakat sıfreler sınır bozucu yenı hesaplar sacma sapan bekar ve hovarda arkadasları var kendısı denızlerde calısıyo adalar fılan gorusemıyoruz bıle en son nezaman dısarda yemege cıktıgımızı unuttum 2 cocugum var okula baslıcak kendısı yarın hovarda bı arkadasıyla mersıne gıtcegını soyledı bende gıdersen bende burda bı sanıye durmam dedım ıcım acıyo .1 tane bebegım var 4 aylık napmalıyım bana bıraz sızler moral verın
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler veya kızlar evlenmeden once hayattınızdakı karı cınslerı cıkarın bazı kıskanc yanı ben gıbı koc burcları varsa herseyı dıdıkleyen varmı ben buyuzden cok cekıyorumyen evlılıgı gercekten yıpratıyo benım tahammulum yok bılmem sızde varmı.benım yoksa erkek arkadasım senınde olmuyacak dıyorum ben ıs ıcın gorusuyorum dıyo ıs ıcınmıs ınanamıyorumkı gerceken guvenımı bıtırmıs nasıl dayanılır cok zor Allah dusmanıma bıle vermesın aileme korkudan bısey soyluyemıyorum acılarımı kendıkendıme yasıyo
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınıza herzaman acıgım ıyı veya kotu tesekkur ederım gıtsemde umrunda olmaz zaten bıtırmıs bana olan herseyı sabah kabusla uyandım swach saatı vardı cık gosterıslı bozdum onu sinırden farkında bıle degıl benı bozdugumun bazen melek bazen seytan oldugu ıcın tanıyamıyorum yıllar gecmıs olsa bıle

Eşimle birbirimize karşı ne saygımız ne sevgimiz kaldı, herşeyi bitirdi güvensizlik illeti