Real Madrid'in Celta Vigo'yu 4-0 yendiği karşılaşmada milli futbolcu Arda Güler, ilk golünü attı. Başarılı bir oyuncu bence.

Real Madrid'in Celta Vigo'yu 4-0 yendiği karşılaşmada milli futbolcu Arda Güler, ilk golünü attı. Başarılı bir oyuncu bence.

Başarılı olmasa orada olmazdı, zaten başarılı bir oyuncu ama oynadığın takım Real Madrid ve ilk 11 in düzenli oyuncusu olmak için daha zamanı var. Vinicius bile transferinden ne kadar zaman sonra ilk 11 e monte edildi ve Arda da gelişimi tamamlanınca ilk 11 oynar, ben bu yeteneği görüyorum Arda da.
bir gslı olarak valla çok sevindim. çok yolun başında. daha fazla forma şansı bulması ve fazla fazla süre almalı. o zaman başarılar gelir ve daim olur. ayrıca bu gs taraftarının arda düşmanlığı ve çekememezliği nedir anlamak zor. taraftar mı şimdi bunlar
Cevap
52Cevap
Bence başarısız ve forma şansı bulmakta zorlanıyor.
Başarılı olmasa o takımda olmazdı gadası
Abartılıyor.
Attigi golde şansa bala atti calim atarak riske girdi aslinda. ardaya uzuldugum nokta sirf kadroya girebilmek icin bencil futbola alisiyor. real madridin oyunculari da bencil. milli takimda da boyle oynarsa takim ruhu olmaz. arda golcu degil ki pas versin gol attirsin millete. a
Sen ne anlatıyon futbol bilginin sıfır oldugu okadar belliki😂
@serseriibeyy kes yorumunu yap bos bos laf kalabaligi yapma. dedigim yoruma yorum yaz sen oyle dedin diye futbol cahili mi olcam. sen bilgini yaz.
Attıgı gol şansa demenden anlaşılıyor futbol cahili oldugun cahill 😂😂
Bana göre şu an oynayanlar içinde en parlak gelecek vaadeden futbolculardan biri. Tek dileğim umarım kendisine olan talep ve kazandığı meblağlar arttıkça yeteneğini ziyan edici tavır ve faaliyetlerden uzak durur.
Tebrikler Ardam Fenerbahçe düşmanları kıskançlıklarından catliyorlar belli devam daha iyi olucaksin biliyorum süre aldıkça
Evet çok sevindim
Bir real Madrid taraftarı ve bir Türk olarak gurur duyuyorum
Fiziğini güçlendirmesi ve oyun olarakta geliştirmesi lazım farklı olmazsa 1 sezon daha kalamaz direkt kiralanır kaybolur gider
Başarılı ama umarım daha çok forma şansı bulur. Bide sakatlıklar yaşamazsa daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum.
Biz ne dersek diyelim Real Madrid de oynuyor nokta.
Şans verilse tarihe geçecek bir futbolcu olacağı kesin
Arda genç ve gelişime açık futbolcu. Süreki oynatılsa fark yaratır ama çoğunlukla yedek kalıp fazla şans bulamıyor.
Gayet yetenekli topçu
Göz bebeğimiz. Acele etmesin, orada herkes iyi. Sırasının gelmesini bekleyecek. 💛💙
Başarılı bulmuyorum
Yaşına göre daha çok koşmayı ve aklını kullanmayı bilmeli 🤟
Arda Güler'i başarılı bulup veya bulmamak bence bizim haddimiz bile değil
Yani yetenekli çocuk ama biraz daha kendini göstermesi lazım dostum
Umarım devamı gelir ciddi anlamda yeteneği olan biri
Çok beğeniyorum ben ve ayrıca çok da umutluyum ilerisi için
Ne oynadiki basarili bulalim, oynadigi mac sayisi DK olarak hesaplarsak 1 mac bile olmuyor.
Form tutması için daha fazla süre alması gerekiyor ne yazık ki formda değil Ancelotti hoca yüzünden
Başarılı bulabilmemiz için bir veri yok. Evet yetenekli. Başarılı mı? şu an için hayır.
Soruyu soran kız olduğu için başarılı demesi normal. Bilgisiz bir kişilik
Şans bulması halinde başarılı olabileceğine inanıyorum, yolu açık olsun.
Maçı izliyordum Arda gereken dersi vermeye başladı La Liga'nın Kralı Arda olacak inşallah.
Sezon sonuna kadar kendini göstermeye kiralık verilir, hayatı kayar ona göre
Arda ya daha fazla fırsat verilmesi gerek. Gerçekten muazzam bir oyuncu muazsam bir yetenek ve bence ileride çok daha iyi yerlerde göreceğiz onu
Çok genç gitti o takıma ve bildiğim kadarıyla sürekli yedek Real Madrid onu yakında kiralar bence
Çok güzel bir goldü başarılı çocuk ve inşallah devamı gelecektir
Gs'li biri olarak Ardayı çok başarılı buluyorum👏
Çok tatlı gülmüşsün, gerçek fotoğrafın mı?
Evet sagolun
Rica ederim minik prenses ☺️😅
Aşağıda biri Fenerbahçe düşmanları demiş ne alaka ya arda fenerden kaçarak gitti kendini kurtardı farkında değiller
Çocuk yaşlanmış bee.
Şükürler olsun bir an hiç çıkmayacak sandım xlxnkd
Bu sefer oldu nihayet 😅
Daha çok süre alırsa yeteneklerini göz önüne serer
Nazar değmesin
Türkiye'ye dönecek gibi bir his var içimde
Arda daha da iyi yerlere gelecek.
Allahım çok şükür bismillah
Çok genç ve çok başarılı
Daha da iyi olacak aslanım benim. Bunu bir scout olarak söylüyorum.
Arda Gülen ;) güler değil...
Hayırlısı olsun onun için
Sonund oynattı çocugu yaşlı dede
Ancelotti ye yaşlı deme ulan 😂
Yaşlı dede deme*
@judebellingham yaa yaşlı kaç maçtır oyatmıyor 4 dk da neler yaptı çocuk
Olsın ama Ancelotti ye laf ettirmem
@judebellingham ediylrum abla yaşlı ancelotti dede dede
Etme laaa
@judebellingham ahahahaha
Keşke gitmeseydi..
Çocuğu oynatmıyorlar bile