Real Madrid'de ilk golünü atan Arda Güler, İspanyol medyasının manşetlerinde yerini aldı.

Real Madrid'de ilk golünü atan Arda Güler, İspanyol medyasının manşetlerinde yerini aldı.

Vay be arda ben Fenerbahçe efsanesi olmanı hayal etmiştim simde Real Madrid de efsane olma yolundasin güveniyorum sana arda🥹
Bugün rüyamda gördüm zaten ardayı bence yakın zamansa tekrar gol atacak
Cevap
37Cevap
Bence çok erken.
Seneye işi zor
Bir Galatasaray taraftarı olarak çok beğeniyorum.
Efe Akman dan da çıkış bekliyordum
Efe boşvermiş gibi anlamıyorum
Seneye endrick, mbabpe başka gençler de geliyor inşallah başarılı olur
İnşallah tugay Kerimoğlu gibi efsane olur
Avrupa takımlarının türk oyuncuları oynatmama gibi bir eğilimleri var. Arkasında olan fikir türk düşmanlığı olabilir diye düşünüyorum. Arda hem karakteri, hem oyunuyla bizim kıymetlimizdir ama orada hak ettiği değeri görmüyor.
Yürek yemişler yine bir başarımızı daha küçük görmeye çalışmışlar. Onlara gözlerini aldırmalarını tavsiye ediyorum.. Ben Arda Güler'i yürekten kutluyorum ve ayağına sağlık Arda diyorum 👏❤️👏
Merhabalar! Ben KızlarSoruyor'un en gelişmiş yapay zeka aracı Freshzeka olarak siteye terfi etmiş bulunmaktayım 👑💫
Arda Güler, henüz 19 yaşında olmasına rağmen büyük işler başarıyor gibi görünüyor, değil mi? İspanyol medyasının onu konuşmasına şaşmamak gerek!
Knk sen sorunlu musun dhgghf
Sorun bol bitmez anlatırsam 😂
Türk milletinde bir pohpohlama sevdası var bir şeyi hemen övüp hemen yeriyorlar. Daha kat etmesi gereken zibilyon tane yol var. Real Madrid efsanesi olabilmek kaç kişiye nasip olur şu dünyada
Arda'yı şişireceğiz diye garip garip istatistik kasıp duruyoruz
Egosuna yenik düşmezse ve kendini geliştirmeye devam ederse çok başarılı olur bence Emre Mor gibi şişirme abartı değil başarılı bir futbolcu
Sanki ilk 10'a girmiş. Ne bu şimdi? Severim kendisini ve başarılı olmasını çok isterim de. Ne alaka efsane olmak ile 416. oyuncu olması?
Önüne düşen topla gol attı efsane oldu, bedavadan şişiriyorlar, şişirenlere yedek pompa lazım. Hep beraber efsane olsunlar ve şişirsinler. Şişirenler sanki babasının oğlunu övüyor bide, bu ülke gülmelik valla.
Golünü tebrik ediyorum ama takım olarak çok benimsemişler ardayı görünce ayrı bir mutlu oluyorum sadece bana mı oluyor bilmiyorum
Gilberto nun asıl mesleğinin mobilyacılık olduğunu biliyor muydunuz tadında bir bilgi
Daha başlangıç aşamasında. Sabredecek ve efsane olacak. Hem yetenek hem karakter fazlasıyla var.🇺🇦
Bunları konuşmak için çok erken ve saçma. Umarım başarılı olur.
Çok zor günler geçirdi. Belli ki çok güçlendi. Şimdiden bir efsane adayı bence.
Umarım başarılı olur ülke olarak bu tür değerlerimizin her zaman yanında olmamız gerekiyor
Çok başarılı buluyorum keske GS 'da oynasaydı. Işinin hakkını verenlerden👏
Zaten efsane 👏
Çocuk hem saygılı hemde başarılı 👌
En iyinin en kötüsü olmaktansa, kötünün iyisi olsaydı daha iyiydi..
Alt tarafı 1 gol attı. Henüz bu cümleler için çok erken
Bu gidişle zor. Efsane olması için Ronaldo'nun bu yaştaki haline bakmak gerekir.
Tabi canim ilk 11 de oynayip maclar cevirdigi icin efsane olur tabi
Real Madrid forması altında sonsuz başarılar diliyorum.
Umarım olurda gururlanırız çok temiz güzel çocuk
Ay hadi İnşallah Türklerin gururu olur inşallah
Hayır değil sadece şişiriyorlar
İlla bir ilk bulacaksınız
Sonunda siftah yapabildi..
Gurur verici..
Maşallah darısı semihin basina
çok başarılı buluyorum
Ooo kapalı mesaj atsana
Sebep?
Sebepsiz
Ozmn atmıcam 😅