Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda'nın durumu gayet iyi. Biraz kondisyonu eksik ve bu yüzden 2 haftalık bir zamana ihtiyacı var" dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda'nın durumu gayet iyi. Biraz kondisyonu eksik ve bu yüzden 2 haftalık bir zamana ihtiyacı var" dedi.
Orada kadroya girmek kolay değil rekabet var
Rüştü Barcelonaya gitmişti yedek kalıyordu yalnız bu Arda'nın yedek kalacağı anlamına gelmez
Zaman gösterir artık
Rüştü Reçber mi gitmişti? Hiç hatırlamıyorum ben onu😄
Yeter😄
Kaç gol yemiş😅
Tarihe geçecek kadar yemedi demekki😄
şu an adaptasyon döneminde, teknik olarak zaten ayrı bir yetenek ama fiziksel olarak gelişmesi lazım. şu durumda la ligada pek bir şey yapamaz gibi geliyor. alt segment bir takıma (liepzig, real betis) kiralanıp gelişimini daha da indüklemek lazım
Yanlış zamanda mı gitti diyorsun Real Madrid'e🤔
yani tam olarak öyle denemez, oynamaya hazır değil ama rekabetin içine girmesi iyi bir şey. şu durumda pek oynayamaz, real madrid kapsamında kiralanıp forma şansı bulabileceği bir yere gidip, gelişip reale geri dönmeli bence
Ülkemizde nasıl kötü kondisyon yüklemesinin yapıldığının işareti. İyi ki erkenden gitti. 20-21 yşında pırıl pırıl bir arda izleyeceğiz. Ülkemizin değeri. Milli takıma da çok şey katacak. Fenerde de çok bozulmamış oldu böylece ❤️💛
O sarının yanından kırmızıyı alalım bi🤣
💛💙 böyle daha güzel😂
Off nasıl da iğrençleşti dünya 1 saniyeliğine 🤮😂
Sorumu pisletme lütfen 😅🤣
Bu sitedeki en temiz pisliğim ben 😂
Pis gsli😝
Bir fbliden alabileceğim en gizel iltifat😂
Yine de eig gelmiş 😎😎
Güzel cevapdı.
Kıymet bilensin
Her zaman 😄
Cevap
9Cevap
Sağlam çalışırsa dünyanın en iyi futbol kulübünde yıllarca vazgeçilmez futbolcu olma potansiyeli var.
Kesinlikle potansiyeli var. Ve Türkiye den gitmekle en doğrusunu yaptı kariyeri açısından.
kürdann gibi bir çocuk ispanya liginde yerler bunu bence
iyi bir vucud yapması lazım, bunun stili ile aynı guti vardı ama
guti bundan daha kalıplıydı sanki.
Beşiktaşta da oynayan Guti değil mi🤔
He anladım
Bizi satti. FB'de kiralik kalabilirdi bir yil..
Umarım başarılı olur 🙏
Fazla baskı kurdular üzerinde. Zor ama imkansız değil.
İnşallah 🙏
Çocuğa nazar değiyor.. İnşallah Türkiye ve fener bahçenin gururu olacak, uzun yıllar temsil edecek
fizigini güclendirrise bence cok basarılı olucak
Antrenman yapıyo sonuçta. Her türlü imkan var.
fenerdede ya da bi baska 2 lg takımıylada antreman yapıyo bütün oyuncular mesele profosyonel olarak düsünerek calısmak bizim futbolcuların maalesef dünyanın en iyi oyuncu olma sürekliligi olmuyo
Evet Türk futbolunda öyle bi sorun var maalesef.
ins bunu düzeltcez profosyonellıgı oturtcaz yoksa yetenek var helede son 5 10 yılda futbolcuların geldigi yer iyi
Önce futbol disiplinini sağlamak lazım kuluplerde. Oyuncular sonraki iş.
disiplın vrda futbol zengin is adamlarının markalarını dünyaya tanıtma planı olmasa sadece futbol icin olsa kendi oldugu takımlarının markasıyla calıssalar daha profosyonel olur bence
Futbol için çalışmak da futbol disiplini gerektiriyor işte. Ali Koç'un bu işi bu anlamda doğru yaptığını düşünüyorum. Çünkü kendi markasının ihtiyacı yok zaten. Fenerbahçe için çalışıyo.
valla ali koca hic güvenmedim maalesef tam tersini düsünüyorum ali koc fenerde 5 yıldır var ve 5 yılda ilk defa iyi kadro kurdu okadar nufusu oldugu halde bi tek bu yıl kadrosunu kurdu ama daha fener büyük takımlarla oynamıs degil ne avrupada ne türkiyede bakarsan bütün oynadıkları avrupadada olsun türkiyede olsun kücük takımlar
Ne menfaati olabilir ki başka?
itibar güc sadece fener degil babasıda besiktaslıydı yıllarca maddi olarak para sagladı hep sponsorlugu oldu madem ihtiyacı yok niye besiktasın stadına sponsor oldular yıllardır besiktasta beko gibi sponsorlukla geldıler niye fenerbahcenin baskanı oldu unutma herkesin her holdıngın sirketin büyümeye cok para kazanmaya prestıjlı bi isimlerle projelere ihtiyacı vardır
Evet bu açıdan düşünmemiştim. Beko da Koç'un🤔
tüprasta kocum koc holdıngde öyle fenere sponsor besiktasa sponsor o yüzden bu takımlarmı muhtac koca kocun takımlaramı
Çocuk daha.. harcarlar onu annem harcarlar
Olur umarım
Hadi inşallah
Zorr
İnşallah olur
Yetenek var evet
Sanmıyorum
Olabiliy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?