Spor KS de bir futbol takımı kursaydık sizi hangi pozisyonda oynatırdık söyleylim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Tusubasa bilenlere selam olsun mssnnsnsBu sorudaki Konuğumuz: @Yamaal ile söyliceğiz 🎉🎉 ⚽️ KS de bir futbol takımı kursaydık sizi hangi pozisyonda oynatırdık söyleylim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Olur söyleyin 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Orta sahada çok koşup mücadelede kullanırdık Yorumla Yamaal +1 yıl Bence sen kaleci olurduk 😃🤗🤔🤔 Yorumla Yamaal +1 yıl Olurdun Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Ay ben kaleci olsam top çarpsa falan uçarım muhtemelen hiç benlik değil 😂 3 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen sol bek ol sjsjsj Yorumla Nightwalk35 +1 yıl O ne demek ki bilmiyorum djdj Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Futboldan anlama seviyem Yorumla Yamaal +1 yıl Bence sen seyirci ol ya da hakem😃😃😂 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl @Yamaal futboldan anlamayan insandan hakem olur mu ya 😂 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Bi kalecilikten anlarım onda da top hızlı gelip çarpsa topla beraber kaleye girerim o yüzden hiç gerek yok 😂 Yorumla Yamaal +1 yıl Oyuzden seyirci 😃😃😃 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl @Yamaal evet en güzeli :) Yorumla Yamaal +1 yıl 🤗🤗🥰 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl @Yamaal 🥰🥰🌸 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle ama iyi top yakalarim ona göre pozisyon ver 😅 1 7 Yorumla Uçanpingu +1 yıl Ben kaleci olmayi seviyorum🤗 Yorumla Yamaal +1 yıl Tamam kaleci ol sen 😃😃😃 Yorumla Uçanpingu +1 yıl @Yamaal tesekkurler 😘 Yorumla Soran +1 yıl Yedek kaleci dmsmsk Yorumla Uçanpingu +1 yıl Ne 😩 Yorumla Yamaal +1 yıl 😅😅 Yorumla Uçanpingu +1 yıl Neyse ya tek sorun kaleci olsun müshil iciririm sorumlu sensin😁😁 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nerde oynardım ben :) 2 4 Yorumla Yamaal +1 yıl Sen kaptan ol 😂😂aklıma bu geldi Yorumla mütesellî +1 yıl @Yamaal Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Yamaal +1 yıl Rica ederim 🙂🤗🤗🤗 Yorumla Soran +1 yıl Kaptan sağ stoper Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Forvete yaz brom 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sol içeri kat eden forvet Yorumla güneyjdm +1 yıl Anlıyorsun bu işten ✔️ Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 471 cevap paylaştı. Bende berak etim hangi takım olurdum 😃🤗 2 12 Yorumla Soran +1 yıl Sen Beşiktaş olurdun beşiktaşın teknik direktörü ksksksk Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂inanırmısin ben tek. birtakım bile tutmuyorum ve bi beşli taş ve fener bahçe yi biliyorum ve tarabzon spor 😂😂😂 Yorumla Yamaal +1 yıl @sozsuzzamanSeni de ekliyorum Sen kaptan olursun 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Beşiktaş diye yazman lazım … yoksa engellerim seni sjsjsjsjBeşiktaş klavye hatası kabul etmez sösksk Yorumla Yamaal +1 yıl Beşiktaş 😂🤗 Yorumla Yamaal +1 yıl Beşli taş yazmişim Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Gülme engellicektim nerdeyse sjsjsjs Yorumla Yamaal +1 yıl Yaaa 🥺🥺bi yazım hatası yüzünden mi Yorumla Yamaal +1 yıl Biliyorsun vallaha bilerek olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Şaka yaptım Beşiktaş önemli demek istedim 🦅🦅🦅🦅 Yorumla Yamaal +1 yıl Sorun değil Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olur söyleyin 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Golcü blgkjvjfugb Yorumla __Justimagineit +1 yıl Yiyen jajdjwjdjd Yorumla Yamaal +1 yıl Karasız kaldım Yorumla Yamaal +1 yıl Kanat sağ bek veya sol bekte hücümcü bek olarak olabilirsin bence 😍🤗 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 422 cevap paylaştı. Olur 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ kanat Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 868 cevap paylaştı. Evet. 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Forvet gol at sen Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Gol atma da iyi değilim. Yorumla Yamaal +1 yıl yedek kaleci 😃 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kalecilik yapmışlığım var ama yedek olmadım ve şampiyon olduk. Şimdi yapmam. Başım değerli. Yorumla Yamaal +1 yıl 😂bilemedim Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olur söyleyin 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaptan orta saha Yorumla Yamaal +1 yıl Bencede kaptan olurdun 🤗 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyleyin. 2 5 Yorumla Yamaal +1 yıl Bence Kanat sağ bek veya sol bekte hücümcü bek olarak olabilirsin🤔🤔🤔 Yorumla looklonly +1 yıl Bilemedin kaleciydim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Kaleci ben bildim fjfgfj Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂olsun birdahaki sefere bilirim Yorumla looklonly +1 yıl 😁😁 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyleyin bakalım 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Stoper Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Sağ bek Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Olur 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Kaleci Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl @almanprens ıhh elendin. Kolsuzum ben Yorumla Yamaal +1 yıl Bence hakem olursun Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl @Yamaal aha bildi Yorumla Yamaal +1 yıl Biraz kopya çektik 😂😂 Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl @Yamaal aa nerden 🥹 Yorumla Yamaal +1 yıl Kanat sağ bek veya sol bekte hücümcü bek olarak olabilirsin 😌😍 Yorumla Yamaal +1 yıl Emoji yanlışlıkla oldu 😰😰 Yorumla Yamaal +1 yıl Hata bu komple yanlış yorum baka birine atacaktım 😰🥺🥺 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söyleyin. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanat sağ bek veya sol bekte hücümcü bek olarak Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 3 Yorumla Yamaal +1 yıl Saha ortası nda sin bence 🤔🤔 Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Güzel teşekkür ederim Yorumla Yamaal +1 yıl 🤗🤗rica ederim Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Forvet 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübeli forvet son 15 dakka Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle tabi 1 4 Yorumla Yamaal +1 yıl Bence sen saha ortası nda olursun 😃🤗 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Kesinlikle 😂😂😂 @Yamaal ♥️ Yorumla Yamaal +1 yıl 🤗🤗😃😃😃🥰 Yorumla Soran +1 yıl @Yamaal bence sol kanat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olur söyleyin
Orta sahada çok koşup mücadelede kullanırdık
Bence sen kaleci olurduk 😃🤗🤔🤔
Olurdun
Ay ben kaleci olsam top çarpsa falan uçarım muhtemelen hiç benlik değil 😂
Sen sol bek ol sjsjsj
O ne demek ki bilmiyorum djdj
Futboldan anlama seviyem
Bence sen seyirci ol
ya da hakem😃😃😂
@Yamaal futboldan anlamayan insandan hakem olur mu ya 😂
Bi kalecilikten anlarım onda da top hızlı gelip çarpsa topla beraber kaleye girerim o yüzden hiç gerek yok 😂
Oyuzden seyirci 😃😃😃
@Yamaal evet en güzeli :)
🤗🤗🥰
@Yamaal 🥰🥰🌸
Söyle ama iyi top yakalarim ona göre pozisyon ver 😅
Ben kaleci olmayi seviyorum🤗
Tamam kaleci ol sen 😃😃😃
@Yamaal tesekkurler 😘
Yedek kaleci dmsmsk
Ne 😩
😅😅
Neyse ya tek sorun kaleci olsun müshil iciririm sorumlu sensin😁😁
Nerde oynardım ben :)
Sen kaptan ol 😂😂aklıma bu geldi
@Yamaal Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🙂🤗🤗🤗
Kaptan sağ stoper
Forvete yaz brom
Sol içeri kat eden forvet
Anlıyorsun bu işten ✔️
Bende berak etim hangi takım olurdum 😃🤗
Sen Beşiktaş olurdun beşiktaşın teknik direktörü ksksksk
😂😂inanırmısin ben tek. birtakım bile tutmuyorum ve bi beşli taş ve fener bahçe yi biliyorum ve tarabzon spor 😂😂😂
@sozsuzzaman
Seni de ekliyorum
Sen kaptan olursun 😃😃
Beşiktaş diye yazman lazım … yoksa engellerim seni sjsjsjsj
Beşiktaş klavye hatası kabul etmez sösksk
Beşiktaş 😂🤗
Beşli taş yazmişim
😂😂🤣🤣
Gülme engellicektim nerdeyse sjsjsjs
Yaaa 🥺🥺bi yazım hatası yüzünden mi
Biliyorsun vallaha bilerek olmuyor
Şaka yaptım Beşiktaş önemli demek istedim 🦅🦅🦅🦅
Sorun değil
Pozisyon dedin dikkatimi cektin bak :d
Olur söyleyin
Golcü blgkjvjfugb
Yiyen jajdjwjdjd
Karasız kaldım
Kanat sağ bek veya sol bekte hücümcü bek olarak olabilirsin bence 😍🤗
Olur
Sağ kanat
Evet.
Forvet gol at sen
Gol atma da iyi değilim.
yedek kaleci 😃
Kalecilik yapmışlığım var ama yedek olmadım ve şampiyon olduk. Şimdi yapmam. Başım değerli.
😂bilemedim
Olur söyleyin
Kaptan orta saha
Bencede kaptan olurdun 🤗
Teşekkürler
Söyleyin.
Bence Kanat sağ bek veya sol bekte hücümcü bek olarak olabilirsin🤔🤔🤔
Bilemedin kaleciydim 😁
Kaleci ben bildim fjfgfj
😂😂olsun birdahaki sefere bilirim
😁😁
Söyleyin bakalım