Bir futbolcu olsaydınız hangi mevkide oynardınız?

Eski profesyonel futbolcuyum, Riva milli takımına kadar girmiş biriyim o havayı o tadıda aldık. Kanatları otoban yapan gibi kullanan her iki tarafın beklerinden biriydim gerekirse forvet.
Kaleci olurdum galiba. Reflekslerim gayet güçlü.
Tenk yuu.
Adana'lı olduğun için sana kıyak yapıyorum 🧚♀️
Eyvallah kirvem.
Ne demek babuş snslzkslsk
Görüş
17Görüş
Halı sahada Defansta oynardım, özellikle de Stoperde.
Hatta lakabım Franz'dır, Beckenbauer sebepli.
O yüzden yine bunu tercih ederdim, çünkü teknik direktörlüğü de seviyorum ve takımın ne yaptığını, yapabildiğini görmek arkadan daha kolay oluyor, böylece yönlendirme de yapabiliyorsun.
Ayrıca Savunmak da ayrı bir keyif veriyor 😀
Forvet oynardım sanırım ama defans ta olabilir. aslında hayalim 10 numara gibi oynamak ya da hem asist yapmak hem gol atmak hem de takım için faydalı olmak,
Messi gibi yani zaten favori futbolcum messi olmuştur her zaman. sanırım bir tek kaleciliği beceremem çünkü kaleciliğim zayıf oldukça. ama duran toplar veya frikikler bende olurdu her zaman.
forvet olmak isterdim kendi yaş grubumda daha çok forvet oynuyordum ve iyiydim ancak büyüklerle oynarken stoperdim.
Kesinlikle 6 numara on libero hastayim pes oynarken bile hep oraya onem veriyorum. Essen Kante tarzi bir futbolcu olmak isterdim
Arada halı saha maçları yaparız profesyonel kalecilik yapmıştım bir dönem o yüzden kaleciyim dir
Hücumda.
Ya sağ açık ya da forvet.
Ben kaleci olmak isterdim
Futbolla alakam sıfır
Kaleci olursun kosamam ben yorulurum 😂😂
Top sürme meziyetim olmadığından hiçbir mevki
Kaleci top sürmüyor. :d
Defans
Defans tabikide Savunma amirali ben olurdum 😅
Orta sağ sağ acıkk
Defans
Yönetici