Yok yahu… Bazıları kas yapıcam fazla diye beyinlerini kaybediyor oksijen gitmiyor.

Yok yahu… Bazıları kas yapıcam fazla diye beyinlerini kaybediyor oksijen gitmiyor.

Nasıl yıllarca sarışın uzun boylu renkli gözlü kadınlar iyidir çekicidir algısını erkeklere empoze etmeye çalıştıysalar bu sefer aynı şeyi kadınlar üzerinde deniyorlar uzun boylu ve kaslı erkek iyidir diyorlar ortada çekici olan bir şey görmüyorum iki tarafta da çekici olan hiçbir şey göremiyorum
Vardır tabi ki ama bazı adamlara bakıyorum kas yerine steroid ile kendi vücudunu kötüleştirmiş oluyor ve çirkin duruyor
Fotoğrafta ki gibi erkekler normal bence, benim karın Kasım var ama fazla gelişmemiş tür de bir de yani zaten sporu sağlığım için yapıyorum ama karnımda 4 tane baklava olsa güzel olur aslında bunun içinde çabalıyorum şu an, 4 yıldan beri spor yapan birisiyim ama ne yazık ki bir türlü karın Kasım olmadı oluşmadı 🙁
Kaslı olanlarin genel olarak düşük IQ olmasının sebebi kas yapmış olması değil ki. Düşük IQlar daha çok kas peşinde olduğu için bu böyle. Çünkü kadınları etkileyecek başka pek bir şeyleri yok ve her kadının da fiziğe kasa düşeceğine inaniyorlar
Kaslı olanlar düşük IQ demiyorum zaten ; kas yapıcam diye öyle bir kendilerini herşeye kapatıyorlar ki tek düşindükleri sevgili kasları oluyor sadece o anlamda dedim.
Yavrum ben de diyorum ki, zaten düşük IQ lu olduğu için kas yapmaya çalışıyorlar 😀 genel olarak bakarsan spor salonunu dolduran tipler düşük IQludur
Hayır yok ama kızlara göre var maalesef.. çünkü erkeler de önce tip sonra da fiziğe boya falan bakarak seçerler.. zaten kendileri bile söylüyor bunu. bu yüzden de bir kadının gerçekten aşık olacağına inancım yok benim
Cevap
39Cevap
Güzellik algısı kişiden kişiye değişir. Birçoğu çekici bulsa da, azımsanmayacak bir kısım da itici bulabilir.
Kolu komple dövmeli olan gibiler evet maşallahhhhh😂 ama böyle abartanlar var cok sisiriyolar kendilerinii cekici olmak icin daha cok itici oluyolar
Chris Heria var o ayrı adam cool ya😄
Ya aslinda vucuttwn coknsey onemli
Kas yapmak zeka işi
Özel spor programı
Özel beslenme
İşi okulu özel hayatı ona göre ayarlama derken kolay bir şey değil.
Ek olarak kas yapmak aşırı derecede maliyetli bir şey. Sadece yumurtası bile büyük bir servet tutuyor.
Yani bahsettiğin gibi apt@l değiller.
tek başına kas hiçbir şey ifade etmiyor, hayatımda spora kas yapmaya falan çok da vakit harcamamış biri olarak genelde güçlü yapıdayımdır, kemikliyimdir çünkü, bu da beni her zaman çevik kılıyor
Var tabii
Vardır ama inat ederek yok diyen her kızın dibi düşüyor. Nedir bu gereksiz düşmanlık? Kaslı erkek düşmanlığı? Kendi halimizde adam gibi spor yapıyoruz battı mı bu yani
İyi bir görüntü evet ama heryerden fışkıran yağlı kaslar hayır hiç te hoş durmuyor giydiğin kıyafetten az belli olacak elbise üzerine oturacak kadar olacak ama kollar önemli hepsi bu
Aşırı fazlası iğrenç oluyor ama ayarında olursa güzel
Ya evet kas estetik duruyor ama hafif kilo çok tatlı oluyor bence. Yani ne çok zayıf ne asiri kilo gibi.
Illahaki var üstüne oturacak kıyafeti vücudunu saricakboyle karizma olması lazım o kasları taşıyabilmeli🤭
Herseyin fazlası abartılı duruyor bence kasın da öyle. Ama hayatı spordan ibaret olan erkeklerin bizim bu fikrimizi önemsediklerini sanmıyorum
He şunu bilen kız çıktı sonunda Allahına gurban
Bi' insanın hareketleri, düşünceleri ve konuşması bozuksa, kalıbı istediği kadar şişirsin yine kötü yine itici.
Kişilik karaktere önem vermeyenlerin sığındığı liman olarak görüyorum ben
Kaslı olsam ne olur, olmasam ne olur sanki...
Evet var. Azimli ve caliskan olduklarini dusunuyorum. Ve tabiki erkeksi gorunuyor.
Evet esimde oyle dio
Benim ilgimi çekmez kaslı erkekler. Neden bu kadar ilgi gördüklerini de hiç anlamadım.
Görselleri gelişince beyinlerini kullanma gereği duymuyorlar. Uzaktan hoş, yakından boş.
Yapay duruyorlar kolu kasli gobeyi hafif yagli olsun.
Göbeğini yerim
Uzak dur kocamdan
Aşırısı kötü ama bence kaslı erkek daha çok göze hitap eder.
Var tabi deli misin. At hırsızı gibi bir sıfatı olmadığı sürece
At hırsızı hımmmm.
Var hafif kas yakışıyor erkeğe. Fazlasu itici goril gibi de olmamalı..
Ben hafif ve yakışacak kadar kas seviyorum öyle abartılılı olunca aşırı itici geliyor.
Benim vücudum bu kadar kuru değil ve bunlardan daha kalıplıyımdır. Kendimi seviyorum.
Var ama aşırısının itici olduğunu düşünüyorum. Ve ek olarak, beyin daha önemli tabiki.
Önceden az da olsa bir albenileri var gibi geliyordu ama hiç ilgimi çekmiyorlar.
Fit olması tercih sebebidir aşırı bağlımlı olmasına gerek yok
Kızlara sormak lazım. Benim çekici bulmam zaten normal olmaz.
Kasına düşüyorsunuz sonra aldatıldım diye ağlamayın 😂
Gece 00.00 sonra bazı hemcinslerinin beyninede oksijen akımı kesiliyor
Ve bu resimlere bakarak mastürbasyon yapıyorlar
Kas yapar begenmezsiniz yapmayanlari begenmezsiniz kendinize bir sorun biz niye boyleyiz diye
Bilmem. Varsa da çok mühim değil. Hiç öyle triplerim olmadı.
Ya bi... agzinizin sulari akiyor. Uzanamayacaginiz cigere mundar demeyi ne cok seviyorsunuz
Kişiye göre değişiyor galiba ama insanlar yavaş yavaş tek tip insan olmaya devam ediyor.
Aşırıya kaçarsa goril gibi oluyorlar. 😃😃
Bnce var. Ama kalıp gbı kasıntı durmayacak.
Fazlası bana itici geliyor
Var tabiki.1-0 ondeler😄
Var tabikii... ama bu benim için bi artı değildir
Kas yigini hos duran bi goruntu degil ama yerinde kas cekici yapar
Yakışana yakışıyor valla
Çekici bulduğum erkeklerin hiçbirinde kas yoktu.
Çok cılızlar..😅
Kaslıyım ve zekiyim 😅
biz kaslı değiliz..
hepsi iğne basıyo kanka güçsüzler
Ne alakası var hepsi demeyelim lütfen
fazla kas sevmiyorum iğrenç🤮
Esim sevio bendede yok
Var mı kadınlara anket yapmalı
Evet kizlarin ilgisini çeker
Herkese yakışmıyor ya
Var, yok dersek yalan olur lakin (her sey degil)
Hani kadınlar kilolu erkek severdi?
Kadınlar kendileri dediler
Sanıldığı kadar değil.
Evet baklavaları olan erkekler çok seksyyy😀😀
Uzun boylu ve kaslı 💦💦💦 sulandırma garantili
Var ama doğal olanlar.
Abartılı olmadıktan sonra kas iyidir
Kızlar için yaparlar.
Bunu kızlara sormak lazım ;)
Aşırı hemde 🔥
Var evet
Evet var