Kaslı erkekler bayanlarda dahami çekicidir yoksa iticimidir

Kaslı erkekler bayanlarda dahami çekicidir yoksa iticimidir
20-30 yaş aralığında çekici gelebilir ama 30 dan sonraki evrelerde bana bile itici geliyor.
Bizim insanlarımızın fiziksel yapısı ortada. Babalarımız abilerimiz gibi. Ne yaparsa yapsınlar varış noktası orası.
Beyni ve karakteri yoksa o kas kütlesinin hiç bir anlamı yok. O yüzden önce insan olabilmeli sonrasında tabi ki kendisine baksın ama bu kas yığını olması anlamına gelmiyor. Keyifli akşamlar..
fitse evet aşırı kaslı ise hayır aksine itici
🖤
🖤🖤
Türk kadınları kassız erkek seviyor
Teşekkür ederim 🙋♀️
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Evet kızlar paraya ve kaslı erkeğe düşerler birde yakışıklı ve uzun boy isterler buna ek olarak.
Maalesef öyle kadinlar var ki sadece kasli erkek diye karakterine zerre önem vermeyip hem bekaretini sunuyor hem de kaslidan cocuk yapiyor sonrada erkek onu istedigi kadar kullanip atiyor. Olan sadece cocuklara oluyor, var benim tanidigim birisi maalesef.
Kişiye ve tercihe göre deyişir kası olub adam olmamasında göbeyi olsun adam olsun
Fazla kas iticiliği var. Dozunda olmalı ama bu benim için kriter değil.
aşırı kas değil esnetik olaraktan evt kadın erkek herkes için dikkat çeker
Doğal ve doğuştan kaslı görünüme sahip erkekler çekici...
Erkek fit olmalı.. Bence çok aşırı kaslı olanlar iticidir.. Yani bana göre öyle..
Kişiye göre değişir çünkü kasın şekli bile herkeste farklı farklı ve bazılarında kas çok asimetrik, şekilsiz gözüküyor çok itici
Kaslı erkek çekiciliği yok, ama sportmen erkek çekiciliği var.
Kasli değil uzun boylu erkek çekiciliği var
Göbek çekiciliği olacak değil ya, fit olmak iyidir
var tabi şu görsele bak eridim aw
Adale mülkün temelidir.
Evet var
Evet
bazen var bazen yok
Vardır
Hemde çok çekici
İticiliği de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?