Güzellik & Bakım Hafif göbekli erkek çekiciliği diye bir şey var mı? Bir-Deli-Fırtına Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hafif göbekli erkek çekiciliği diye bir şey var mı? Bence olmalı 😀 Hafif göbekli erkek çekiciliği diye bir şey var mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Türk erkeğinin çoğu göbekli olur zaten gadası. İlla ki bu göbek çekicilik katıyor. 1 0 Yorumla
Mevzun Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ya yok ya , ben kas yapicam zımba gibi yanimda adam gobegini sallayarak gecicek hafif hafif 😅kizlarda donup ona bakicak pehhh 😅sort yerine dolar giyiyor olmali 0 0 Yorumla
DeathMachine Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Illa kasli olmasi gerekmiyor biraz göbek olabilir bence bir erkekte ama fazlada göbek güzel durmaz bence 0 1 Yorumla Bir-Deli-Fırtına +1 yıl İyi iyi bende dert ediyordum az gobusum çıktı diye 😀 Yorumla
ucsuzgok Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç de bile. Yağsız olacak ama kemik kemik de olmayacak. Bacaklarının kalın olması güzel olur 2 0 Yorumla
delihatunsoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Göbekli olmayı, kılı, sakalı nasıl size bıraktık ya 😂 0 2 Yorumla Bir-Deli-Fırtına +1 yıl Bunlar için ateist olsam bile şükür namazı kılarım 😀 Yorumla delihatunsoruyor +1 yıl 😄 yine iyisiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hafif göbekli erkek çekiciliği varsa hafif kilolu kadın çekiciliği de var demektir. 1 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl balıketliler ilgi görüyor işte Yorumla
klaranız Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl yok nasıl onlar bizden iyi bir fizik bekliyorsa bizde onlardan beklemeliyiz 2 14 Yorumla siyahcorap +1 yıl 32 den sonra beklentileri biraz düşürmekte yarar var. Yorumla klaranız +1 yıl yaşım 32 değil ya 19 😅😅😅 Yorumla siyahcorap +1 yıl buradan bakınca 32 yazıyor neyse sen haklısın o zaman :D Yorumla klaranız +1 yıl yanlışlıkla oldu ve düzeltemiyorum 😅 Yorumla siyahcorap +1 yıl trolledin beni alacağın olsun. asdkkjlad Yorumla klaranız +1 yıl 😅😅😅 Yorumla siyahcorap +1 yıl neyse olgun erkeklerden hoşlanırsın herhalde :D ASDSAÖ bir şekilde gönlümü yapman gerek ;) Yorumla klaranız +1 yıl ve zeki erkeklerde hoşlanıyorum Yorumla siyahcorap +1 yıl Ooo desene turnayı gözünden vurdun :D hadi iyisin cuma bereketi aşsldk Yorumla klaranız +1 yıl öylemi dersin 😅😅 Yorumla siyahcorap +1 yıl zeki çevik ve iddialıyım :) Yorumla klaranız +1 yıl uuu Yorumla siyahcorap +1 yıl şımartıyorsun böyle tepkiler verme lütfen :D Yorumla klaranız +1 yıl ahahaha peki Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kimin ne istediği belli değil ki arkadaş 1 0 Yorumla
Yağızbeylice Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Erkek dediğin güçlü olacak kaslı olacak ne göbeği yağ ficisi gibi 0 0 Yorumla
sudeee7rj Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ya bunun göbüsünü ısırırım ama 1 1 Yorumla Bir-Deli-Fırtına +1 yıl 😒😒hoştunuzz Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer 🤣🤣 3 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 921 cevap paylaştı. Kızlarında ne istediği belli değil yetti be yetti 1 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 500 cevap paylaştı. Yook 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Türk erkeğinin çoğu göbekli olur zaten gadası. İlla ki bu göbek çekicilik katıyor.
ya yok ya , ben kas yapicam zımba gibi yanimda adam gobegini sallayarak gecicek hafif hafif 😅kizlarda donup ona bakicak pehhh 😅sort yerine dolar giyiyor olmali
Illa kasli olmasi gerekmiyor biraz göbek olabilir bence bir erkekte ama fazlada göbek güzel durmaz bence
İyi iyi bende dert ediyordum az gobusum çıktı diye 😀
Hiç de bile. Yağsız olacak ama kemik kemik de olmayacak. Bacaklarının kalın olması güzel olur
Göbekli olmayı, kılı, sakalı nasıl size bıraktık ya 😂
Bunlar için ateist olsam bile şükür namazı kılarım 😀
😄 yine iyisiniz
Hafif göbekli erkek çekiciliği varsa hafif kilolu kadın çekiciliği de var demektir.
balıketliler ilgi görüyor işte
yok nasıl onlar bizden iyi bir fizik bekliyorsa bizde onlardan beklemeliyiz
32 den sonra beklentileri biraz düşürmekte yarar var.
yaşım 32 değil ya 19 😅😅😅
buradan bakınca 32 yazıyor neyse sen haklısın o zaman :D
yanlışlıkla oldu ve düzeltemiyorum 😅
trolledin beni alacağın olsun. asdkkjlad
😅😅😅
neyse olgun erkeklerden hoşlanırsın herhalde :D ASDSAÖ bir şekilde gönlümü yapman gerek ;)
ve zeki erkeklerde hoşlanıyorum
Ooo desene turnayı gözünden vurdun :D hadi iyisin cuma bereketi aşsldk
öylemi dersin 😅😅
zeki çevik ve iddialıyım :)
uuu
şımartıyorsun böyle tepkiler verme lütfen :D
ahahaha peki
Kimin ne istediği belli değil ki arkadaş
Erkek dediğin güçlü olacak kaslı olacak ne göbeği yağ ficisi gibi
Ya bunun göbüsünü ısırırım ama
😒😒hoştunuzz
göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer 🤣🤣