Kadınlar göbekli erkek çekiciliği diye birsey varmıdır yoksa bu göbekli erkeklerin kendi uydurmasımıdır

Kadınlar göbekli erkek çekiciliği diye birsey varmıdır yoksa bu göbekli erkeklerin kendi uydurmasımıdır
Hayır yok göbek ne ya sadece şyle durum var sevgilini eşini seviyrsn mecbur göbeyine katlanıyor görmezden geliyrsun karakteri sevgisi göbeyini üsteliyor ve şirin geliyor sana
@Black1710 dedim ya sevgisi karakteri o göbeyi sana şirin hale getiriyo bir zamandan sorada alışıyorsun gözüne bile gözükmüyo aslında tembellikden ireli geliyor isteseler pek rahat hafif diyet+ yürüyüşle erite bilirler göbeyi ama neyse tercihler farklıdır
@Black1710 bir de geçim sıkıntısından o göbek gözüne görünmemesi var takmıyorsun önceliklerini değişiyor zamanla
Hiç sevmem göbek falan bazıları var sanki hamile gibi 😅 azıcık dikkat etsinler hiç yakışmıyor.. Tabi bu benim düşüncem..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
göbeklilerin uydurması yoktur
😘😘
Cevap
9Cevap
hayır yok
iğrenç ya yoklukdan veya daha iyisini bulamamaktan kendini avutma şekli nerden bilsin böyle insanlar vücut nedir nasıl olmalı hiç görmemiş ki
Tamamen kadınların manitalarina başka kız bakmasın diye göbek bırakmalarını sağlamak için kadınların uydurduğu bir şey
Uzun yol şoförleri gibi olmasın ama, küçük bir göbek babacan bir karakterin parçası gibi.
Hayır yok.😃Beğenen kadınlar çok nadir vardır belki de ben sevmiyorum djs
Hafif göbek varsa rahatsız edici bir durum olmaz ama fazlası zarar. Keyifli akşamlar.
Evet Türk kadını şekerpare seviyor, gözler alışmamış Napsınlar :D
Tabii ki yok, ama esimi göbekli seviyorum. 🤣🤣🤣🤣
Hafif ayva göbeğini çekici buluyorlar. Sehpa tipi göbekleri değil 😅
Bence bu bir uydurma.
Göbekli erkek tesellisi.. :)
hayir yok kadina nasil yakismiuorsa erkekte de ayni oranda cirkin gorunuyo
Karakter varsa olabilir
SDKJFDSNJFKD çok tatlış görsel LŞDFÖLDLŞSV
Bu bizim zayıflamamak için uydurduğumuz yalan
Bence yok.
Olmalı
göbekle bir butun olmus ama kadının vucudu