Erkekte göbek sever misiniz, yoksa sevmez misiniz?
Ben zayıfım ama biraz göbeğim var, sizce itici mi bu?
İtici
Çekici
Ne itici ne çekici
Zayıfsa ama göbeği varsa çekici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekte göbek sever misiniz, yoksa sevmez misiniz?
Ben zayıfım ama biraz göbeğim var, sizce itici mi bu?
Boyu kısa olana bile tamamım ama göbek konusuna cidden takıyorum galiba. Çünkü göbekli birini hiç beğenip kabul ettiğimi hatırlamıyorum. Bu sırf erkek için de geçerli değil. Kadında da kiloyu beğenmiyorum.
Tüm kadınlar için itici olan erkektir fakat bu erkek paralı bir erkekse; kadın onu itici bulsa bile onun parasını yiyebilmek için onu seviyormuş gibi rol keser. İlk fırsatta da sevgilisinden daha iyi fizikli ve yakışıklı olan erkekle mercimeği fırına verir. Bu yüzden göbekli olan erkeklere tavsiyem, fiziğinizi toparlayın. Hem aldatılma ihtimalini düşürmeniz hem de daha sağlıklı bir yaşam için spor yapın ve daha sağlıklı beslenin.
Tavsiyen için sağol. Spor yapıyorum biraz kaslandım ama göbek bir türlü gitmedi. Zayıf ama göbekli biriyim. Bu yüzden bu soruyu soruyorum
Kızlar paraya bakar sadece para varsa göbek falan sorun etmezler ya da evde kaldılarsa o zaman tercih ederler bunun dışında kızların ilk tercihi uzun boylu yakışıklı kaslı erkekler oluyor her zaman.. sevmiyorlar çünkü
öyle bir şey yok. kaslı olmak varken güzel bir görüntü değil, herkes bunun farkındadır bence :Dd seven kişi erkeği göbeğiyle kabul edip seviyordur, sorun etmiyordur (bence etmeye de gerek yok aşırı büyük olmadıkça jdjd) yoksa özellikle göbeğine tutulduğu için değil
Cevap
20Cevap
Göbek nasıl çekici bir şey olabilir? :DDD O bence erkeğini övmek isteyen ya da erkeği bakımlı olmasın salsın biraz diye kadınların erkekleri eğlemek için uydurdukları bir söylem. kgjsklfjgdfrfk:D
Göbek olayına kendimde bile takıntım var, o yüzden bana ne erkekte ne kadında çekici gelmiyor..
Öyle bişi yok. Göbek ne kadına, ne erkeğe yakışır. Herkes olabileceği en mükemmel görünüme ulaşmalı. Kendisi için!
İtici değil ama eşimin göbekli olmasını istemem. Sağlık için de zararlı. Ben olsam eşimle birlikte spora giderdim
Bende çok az var çok aç kalarak göstermemek ve eritmeye çalışıyorum kilo almayın vermek çok çok zor.
Eğer kiloluysa göbek normal ama zayıf erkekte göbek itici durur bence
Karakteri önemli... göbeği olsada sporla zayıflatırız😅
Enişte veya dede olunca otomatik yükleniyor diye biliyorum ben 😅
Erkekler de göbek yakışmıyor. Zayıf, Kaslı, Yakışıklı, Uzun erkekler daha iyi bence.
Hafif göbek çok çekici yaa bence erkek zayıf olmamalı biraz uzun boylu ve 75 kilo üstü olmalı
80 kiloyum. 180 boyum var. Hafif göbekliyim. Birazda kas yaptım, spor salonuna gidiyorum
Off offf tip de sempatik ise harika
Resim atabilirim 😊
Olur at
Burdan atmaya çalıştım ama olmuyor. Napabilirim sen söyle?
Bence her an pembe diziden çıkmış spor salonu müdavimi olan erkekten ziyade hafif göbekli, toplu erkek tercihimdir neden bilmiyorum ama severizz
Yalan …. 😄…
sıxpack yapıyorum … şart bence diş fırçalamak gibi
Hafif göbekli olmalı bence özellikle takım elbise giyenler için şart o çok harika duruyor 🤭
bendede hafif göbek var. üstten bakınca aleti görücen🤷♂️
Kardeşim göbekli erkeğin neresi çekici ya adam malafatı göremez ancak ayna karşısında bakar
Zayıfsa ama göbeği varsa tam olarak nasıl bir şekil
göbekli olup olmaması önemli değil önemli olan onu sevmen
Cüzdanın sağlamsa çekicisindir
Gerçek değil.
İtici de değil çekici de dksjs
Erkek dediğin göbekte olur zengin gösterir
Göbekli olmak iyi değildir.
Değil uydurma o
İtici nefret ediyorum
var mı hoşlanan cidden
Kesinlikle çekici falan değil
Çekici diyenler göbeklidir kesin.