çalışma saati,tatilleri,olanakları,rahatlığı açısından hangisini tercih edersiniz neden?
Cevabın nedir?
polislik tabiki polisin dinlenme süresi daha fazla diye biliyorum nöbet sonrası ondan sonra sivil olursun dha rahat olur askeriye bitirilmeye çalışılıyor ülke polis devleti oluyor o yüzden polislerde daha rahat he daha açık bi hedefsin şark görewinde ama sonrasında rahatsın ben olsam polis olurdum askerlik binbaşı falan olmassan rezalet bişey.
02 Yorumla
Soran+1 yılaskerliğin bitceğini zannetmiyorum sadece siyasi nedenlerden dolayı değiştiriyorlar.
ikiside son çare köftecisi gibi. yapılacak işler değil. hayatta herşey para demek değil huzur lazım insana
13 Yorumla
Soran+1 yılneden değil abi?
- +1 yıl
huzur önemli bir tatilini bayramını ailenle geçiremezsin eve gelirsin 10 dk sonra ararlar gel diye görev çıkar izin sorunun olur pisikolojin zayıfsa ailene kendine zarar verirsin bir süre sonra 2500 tl verirlerde muhtemelen 5 yıl istanbulda 3-4 yılda hakkaride şırnakta vanda falan çalışırsın. git başka iş yap devlet memuru olmaya çalış kafan rahat olsun
Soran+1 yılhaklısın tatili olmaması çok kötü acıyorum polislere
valla subay olursan işin rahat bi kere her ilde orduevleri var güzel kampları var ama can güvenliği çok zor bi de sürekli il değiştiriyosun malesef babam saolsun hepsini çok iyi bilirim ama bence askerlik daha iyi
20 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılİki meslek gurubundada çan güvenliğin tehlikede olur ama ben olsam askerligi seçerim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ben üniversite okuyorum merak ettim polismi askerinmi olanakları iyi.askerin tehlikesi çok çalışma saati asker daha iyi polislerin tatili yok bayramda bile çalışıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
elbette polislik,askeriyede ömrünü mü tüketmek ıstıyosun..
18 Yorumla
Soran+1 yılpolis arkadaşım var 2 500 tl maşı var daha iki aylık polis ama işinden hal ağlıyor hiç tatili yok 12/24 çalışıyor.üniversitede bir binbaşı bizim hocanın yüksek lisans öğrencisi dersimize geldi ve askeriyeyi sevmediğini çokta sevilmiyecek bir meslek olduğunu söyledi sürekli saate bakarlar 5 olsada gitsek :)
Soran+1 yılmine onunda can tehlikesi çok büyük risk :D:D
Soran+1 yılne bağırıyon ya :(:( :):)
Soran+1 yılıngaa ıngaaaa :(:(
+1 yılİkisini de seçmem. Hatta ikisi de dese gel sana aylık 10.000tl. maaş vereceğiz yine ikisine de gitmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Özgürlüğümü satın alacak para birimi daha üretilmedi ondan;)
Soran+1 yılvay gomenest vay :) şaka yapıyorum
Askerlik tabiki ne de olsa yan gelir yatarsın :)))))))))))))
00 Yorumla
+1 yılPolislik daha iyi daha raht .Askerlik zor disiplinli sevdiğin insan katlanamayabilir .s
03 Yorumla
Soran+1 yılgünde 12 saat çalışan bir polisin nesi rahat polise 12 saat kalıyır bunun iki saati yolda geçse kaldımı 10 saat hadi bunun 6 satinide minimum uyudular geri 4 saat kaldımı bu adam çoluğuna karısına nasıl zaman ayırıcak yazık çok yazık insanları köle gibi çalıştırıyorlar
- +1 yıl
Askeriye tercihindense daha iyi bence tabii senin fikrin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskeriye daha iy bence polisliğin can güvenliği asker kadar yok
14 Yorumla
Soran+1 yılyapma kaç asker şehit oluyor kaç polis
Cevap sahibi+1 yıler asker onlar sen subaylıktan vs bahsetmiyo musun
Soran+1 yılastsubaylarda bahsediyorum başlangıç olarak ordan başlanıyor.zaten beni teğmen olarak alsarak seve seve giderdim :) teğmenle polisi birmi tutucam :)
Cevap sahibi+1 yılbence askeriye tercih et polislerden daha prestijliler ve daha güzel imkanları var orduevi vs
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 995 cevap paylaştı. polislik daha iyi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Askeriye mi daha iyi yoksa polislik mi daha iyi çalışma açısından?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat