Futbolcu olamadıktan sonra hayattan soğumak?

Ben lise 3 üm futbolcu olmayı çok istedim ama ailem hiç bir zaman beni yollamadı yani lisansımda olmadı oyun görüşüm paslarım ortalarım çok iyi şutlarım iyi çalımlarım ortanın bi tık üstü ama geliştirebilirdim ailem yollamadı çokta istiyordum ama artık ümidimi kestim hayat saçma geliyor mutlu gözüküm değilim en ufak kelimede kalbim kırılıyor kız işlerine çok takıntılıydım artık fazla umrumda değil asosyaldim dahada asosyal oldum hayatım futboldu benim yatağa giderken futbolcuymuş gibi davranırdım sabah uyanır uyanmaz hemen futbolcuymuşum gibi uyanırdım hayatınm öyleydi müzik açar evde kendi kendime futbol oynarım beni seven insanların olduğunu düşünürdüm chelseade oynamak hayalim vardı arda Kenan bunları görünce aşırı üzülüyor ve kıskanıyorum ağlıyorum sinir krizlerine giriyorum ben olamadım diye psikolojim aşırı bozuldu insanlardan uzaktım şimdi daha da uzak oldum herkes bana zorbalık yapıyor ya hayatta yaşamak istemiyorum ölmek çok istiyorum çünkü hayatımı futbol üzeri kurdum ama olmuyor
Futbolcu olamadıktan sonra hayattan soğumak?