Eğer spor yapmıyorsan, bu başlamak için bir işaret olsun.
1-2
3-4
5-6
Allahın her günü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer spor yapmıyorsan, bu başlamak için bir işaret olsun.
Yani haftada 2-3 gün düzenli koşuyorum eskiden boksa gidiyordum. Gene antrenman sayılır mı bilmem ama her gün mutlaka şınav çekiyorum. Barfiks demirim olsa barfiks de çekeceğim de onu ayarlayamadım henüz.
tabi antreman sayılır ya niye sayılmasın, hiçbir şey yapmamaktan iyidir
Haftada 4 gün 2 günü hafif kasları alıştırma 1 günü orta 1 günü ağır 3 gün kasları dinlendiririm
kasları alıştırma, orta ve ağır derken ne yaparsin mesela? hep ayni egzersiz mi?
Benim kaslar ne yapsam gelişiyor alışkınlar biraz koşu plank vs yerine geliyor vücut
Yani yaptıklarımın tekrarı ilk 10 dk koşuyorum sonra 15 ve 25 gibi
Ah anladim, böyle antreman düsünmemistim, bir denemeliyim. Tesekkürler
Rica ben profesyonelim bana bakma benim alışkın yani onlarca yılınız sporla geçmediyse alıştırın kendinizi
Aklimda bulundurcam. Ben haftada 3 gün antremana gidiyorum, genellikle günlerimi upper body, lower body ve full body'ye ayiriyorum, senin yaptigin gibi denemek istiyorum ama günlerin hepsini full body olarak ve yüzdeleme olarak 30%, 60% ve 100%
Vücudunun enerjisini tamamen verme sakatlanma riskin artar aralıklı su iç antrenman ortasında sade soda tüket eğer body çalışıyorsan 7 kaldır 10 saniye dinlen 7 daha kaldır sonra 15 saniye dinlen 5 kaldır bende değişik methodlar var ama sana ne denli uyar bilemem. Beslenme oranını lif ve eklemsel beslenmeye odakla sonra kasları destekle doğru beslenir doğru antrenmanla sonuç alırsın.
tamam, tesekkürler.
Şu sıralar çok düştü ya, Taekkwondo ile ilgileniyorum. Hep hareket haşinde olmam lazım ama ben camış gibi yattım :(
Taekwondo güzel bir dövüş sanatı bende şahsen 7-8 sene taekwondo yaptım tâ ki taşınana kadar, taşındığım yerdeki tkd okulları çok pahalı ya
Cevap
11Cevap
Haftada 4 gün.
4-5 günü antrenman yapıyorum…
işten sonra gidiyorum genelde hafta sonu da farklı program var genelde yüzme ve fitness ile geçiyor bu ara
Haftada 3 gün Muay Thai antrenmanım var hiç kaçırmam bir de arada bir dümenden fitness çalışıyorum ama fitness'ı bir türlü düzene oturtamadım o yüzden ayda 3 - 4 kere anca gidiyorumdur fitness'a
vaay, süpersin devam et👍
Ben her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum spor salonuna gitmeyi tercih etmiyorum
Şu an spor yapmıyorum ama yaptığım zamanlar haftanın 5 ya da 6 günü yapıyorum
yapmıyorum ve mutluyum
Günde 1 şınav çekerim kâfidir spor önemli
3 gün ama spor değil
ne peki?
Her gün
Haftada üç gün
Yapmıyorum
Ter atmayı severim
3 gün…
2 gün yapıyorum isim yoğun biraz
2-3 n
Tarzın naısl peki
Antremanı soruyorsan hep değişiyor, bazen spor salonunda bazen ise ormanda koşu.
Evden çıkmak istemediğim günlerde evde Yoga.
Ormanda koşu hepsinden kıymetli gibi, spor salonu bazen boğuk oluyor
Katılıyorum, spor salonuna gittiğin gün ve saat önemli. Ne kadar erken veya geç gidersen o kadar insanlar azalabiliyor.
Evet bugun vakitli gitmeye çalıştım ama yinede salon ortamı rahat olamıyor insanlar özensiz en basta
4-5 gun
wow, antreman yapmak istemedigin günler oluyor mu? oluyorsa ne yapiyorsun?
2 gun dinleniyorum evde yapiyorum zaten bazen sabah bazende cocuklari uyuttuktan sonra yapiyorum aliskanlik haline getirdin mi hele vucudunun degisimini gordun mu istekle yapiyorsun
Süpersin, evde Yoga tarzi birseyler mi yapiyorsun?
Pilates yapiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?