Kaç dakikadır bakıyorum, aletin nasıl çalıştığını çözemedim. Kalçayı çalıştırması için senin aşağı, yukarı doğru kayman gerekiyor ama bunda öyle kayabilecek bir mekanizma göremedim. O ağırlığı oraya taktıktan sonra nasıl hareket veriyoruz onu da anlamadım, gerçekten kalça çalışmak için olduğuna emin miyiz? :D
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de internette böyle bir mekanizma görmedim, gördüklerim hep sırt dik pozisyonda, ağrılık omuzlarda squat yapıyorlar. Ama bu makinede ben o uzun alana uzanıyorum kemerle asırlığı belime bağlıyorum ve kendimi biraz yukarı itip o metal yeri çektiğim gibi ağırlık belime yükleniyor.
Haa, anladım. Barbell Hip Thrust hareketinin makinesini yapmışlar. Kalçayı da çalıştırır bu ama hareketi yanlış yapmış olabilirsin. Bu şekilde aratıp bulabilirsin youtube'da falan.
Yok bu değilmiş yine bulamadım ama yaklaştık bulmaya 😂 Bu makinede direkt uzanıyorsun ve ağrılık direkt beline geliyor. Anlayamadım aynı makine olarak mı geçiyor acaba
Yaptığı iş aynı, omzunda ağırlık dizini kırıp kalkıyorsun değil mi? 45 derece yatık görünüyor, ağırlık merkezi kayması için. Sana çok ağırlık vermiyor.
Evet yukarıdaki arkadaş yapılan hareketin ismini söyledi makinemin ismini siz buldunuz 😂 teşekkürler seferberlik için. Evet videolara baktım ben karnımın biraz altına doğru koyduğum için yanlış olmuş kasığa koymam gerekiyormuş😂
En İyi Cevaplar