Merhabalar ben uzun zamandır spor yapan biriyim ve şampiyonluk hayallerim var ancak şöyle bir şey var ki annem en başından beri beni hiç desteklemedi her zaman vakit kaybı olduğunu söyledi ben hep aşağıladı maçlara çıktım madalya aldım derecelere girdim ama hiç tatmin olmadı şimdi ise taşındık ant yapacağım salon epey uzakta 2 otobüsle aktarmalı olarak gitmem gerekiyor artı olarak okuyorum da anneme kalsa okula devam edip spordan vazgeçmeliyim ama benim hayallerim var ne yapacağımı bilmiyorum yol çok sıkıntı ayrıca birde baya para gidiyor çaresiz kaldım bırakırsam onca yıllık emeğim boşa gidicek
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlar anne baba özellikle bazen çok acımasız olabiliyorlar, Aslında desteklemeleri gerekirken ne bileyim, üzüldüm adınıza, ama ben durumunuzu bilmeyerek yerinizde olsam bırakmazdım.
Çok çabalıyorum ama bu aralar gerçekten bunaldım annem yanımda durmayınca yapa yanlız hissediyorum özgüvenim falan baya darmaduman oldu asla başaramıcakmışım gibi geliyor artık
Anneniz belki yaşı itibari ile spordan anlamıyordur, sonuçta siz spor salonlarında kilo kas yapmak için değil gerçekten bir futbol kategorisinde başarı peşindesiniz. Bir gün bir bahane ile dışarı çıkın ve spor yaptığınız yere aaa geç kaldım azıcık bekle de ve izlemesini sağlayın, inanki kararları değişecektir. O aradaki yalanı size bırakıyorum, ikna etmek için izlemesine. Spora izlemeye götürmek için değil öyle spontane yapın orasını,
Hangi sporla uğraşıyorsunuz
Boks yapıyorum annem şu ana kadar hiç bir maçıma gelmesede ona maç videolarımı tek tek izlettim bilerek nakavtla aldığım maçları göstermeme rağmen tecrübesiz olduğumu biyerlere gelemiceğimi ima edip durdu bu yüzdende beni izlemesini istemiyorum hatta evde yaptığım antrenmanlarda bile kapımı kitlerim hep yoksa kalp kırmaktan başka bir şey yapmaz
Oo ağır spor, muhtemelen korkusundan anlaşıldı şimdi sebebi, başka bir spor oldaydı inanın böyle demezdi
Anne baba çocuklarının hep iyi olmasını ister ama zarar gelmesinden de korkar, senin sporunda gerçekten ağır ve zor. Sence korkması normal değil mi,
Evet gözümle ilgili bir sorunumda var darbe alırsam kör kalma ihtimalin flan var demişti doktor ama yinede her şeyi göze aldığımı anlamasını ve beni desteklemesini isterdim inanın ders çalışmama şampiyon olmamdan daha çok seviniyor
Bak özür dilerim, bu konuyu özelde konuşalımmı?
Olur
Sakın bırakma hayallerinden vazgeçme
Aslında bende öyle düşünüyordum vazgeçmek gibi bir niyetim asla yoktu ama az önce sporu hava atmak için yapıyorsun senden hiç bi şey olmaz vazgeç bu sevdadan falan dedi benimde sinirlerim bozuldu 3 saattir ağlıyorum bazen onca emeğim boşaymış gibi geliyor düşünsenize bir gün dünya şampiyonu oluyosunuz ama anneniz sizi tebrik bile etmiyor gurur duyması için herşeyimi verirdim halbuki
Ama bak sende kızsin şampiyonu falan geç tabi o da ayrı büyük gurur ama ailen hep senin yanında olmicak ve yıllarını vermiş olduğun mesleğe bırakma
Bu arada hangi dal
Boks
Cok iyi devam et hep aileler yanımızda olmazlar bende tekvandocuyum ama ailemde çok desteklemez ama umurumda değil benim hayallerim var ailem hep benim yanımda kalmicak ben erkek değilim benim işim olmalı o yüzden cokda umursama
Hangi kulüptesiniz
Sporu asla bırakma
Şimdi salon değiştirdim içimde birazda onun korkusu var ya beni beğenmezler diye korkuyorum
Beğenmeyecekleri bişey yok her zaman özgüvenin tavan olması lazım bi sporcu böyle olması lazım
Yinede korkuyorum bu özgüvensizliği yenmek için ne yapabilirim
Unutacaksın o korkuyu bunu başaracaksın inanıyorum