ben dinlenme günü yapmıyorum sadece haftada 1 gün yapıyorum o da pazar (yapmak istemiyorum çünkü arkadaşım yok)
sizce gelişimimi çok etkiler mi yapmasam olmazmı?
sizce gelişimimi çok etkiler mi yapmasam olmazmı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fullbody yapıyorsan her gün yapılmaz hatta yaparsan önceden kaldırdığın ağırlığı da kaldıramadığını farkedeceksin çünkü kasların yenilenmemiş olacak, eğer bölgeli antrenman yapıyorsan her gün yapabilirsin bir sıkıntı olmaz.
evet bölgeli yapıyorum ben de aslında böyle düşünmüştüm çünkü gögsü mesela pazartesi uapıyorum birdahaki pazartesiye kadar zaten 1 haftada o bölge dinleniyor neyse teşekkürler
Split olarak çalışıyorsan bence sıkıntı olmaz yeterli dinlenmeyi alır vücut beslenmeni de oturtursan ve enerjini öok düşrümüyorsa sağlıklı sporlar basss
Full body mi bölgesel mi çalışıyorsun. Full body çalışıyorsan bir boş bir dolu yapman lazım. Bölgesel çalışıyorsan haftanın tüm günü çalışsan da bir şey olmaz. Tabi arka arkaya aynı bölge çalışmamak şartıyla. Sağlıklı günler dilerim.
Cevap
2Cevap
Evet etkiler.. yavaş gelişirsin hatta gelişemezsin. kasların dinlenmeye ihtiyacı var büyümesi için. spor esnasında değil dinlenirken büyürler
Ne kdr zaman oldu fitnis yapali
5. ayım bitiyor gögüs hariç baya geliştim
günlük protein ihtiyacımı hatta fazlasını hergün alabiliyorum soeun yok
anladım teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?