Haklısın. FB çok pozisyona girdi. Antep çok katı savunma yaptı. FB-Pendik maçı öncesi 5-0 demiştim. Tutmuştu. İleride GS-FB maçı için FB:4 GS:2 diyorum.
Ben 20 yıldır oynarım dediğim gibi skor işi hayeldir sen zevkine ben parasına oynuyorum bana hergun kesin gelecek para lazım 4-0 gelecek 4-2 gelecek tahminler bana yaramaz iddaya çalışmam cebime çalışırım iyi geceler 🙋🏻
Benim için önemi var kaybettigim bir işe devam etmem ama senin için önemi yoksa önemsiz dir benim macera ile isim yok çünkü 20 yıldır takip eder oynarım para işi maceraya gelmez
Niye sence? Bu en düşük oran oynamam normal de böyle 1.50 1.80 oran yaparım buda gelirse 16 kupon oluyor şuana kadar en düşük oran bu diğer gelenler 1.50+ 1.80 2.1 aldığım 60 bin küsur oldu 5 gün de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mantıksız
Sence Türkiye kim günlük en az 5 en fazla 80 bin kazanabilir 🤔
Gaziantep-Fenerbahçe maçı için FB:4, Gaziantep:0 oyna
Bu sonuçun ikramiyesi kaç TL
Ben hayaller peşinde uğraşmam cebime kesin girecek paraya bakarım o senin dediğin supriz dostum bir ihtimal
Umarım kazanırsın. Sonuç dediğim gibi olsa 1 e kaç veriyor
Baya verir ama dediğim gibi o seçimler supriz sonuç ben gelecek paraya bakarım hayala bakmam
Bakalım sonuç ne olacak.
İyi seyirler
Sizede
@Rayan2 4-0 oynasak gitmişti para
Haklısın. FB çok pozisyona girdi. Antep çok katı savunma yaptı. FB-Pendik maçı öncesi 5-0 demiştim. Tutmuştu. İleride GS-FB maçı için FB:4 GS:2 diyorum.
Dzeko penaltıyı atabilseydi 4-0 olabilirdi.
Ben 20 yıldır oynarım dediğim gibi skor işi hayeldir sen zevkine ben parasına oynuyorum bana hergun kesin gelecek para lazım 4-0 gelecek 4-2 gelecek tahminler bana yaramaz iddaya çalışmam cebime çalışırım iyi geceler 🙋🏻
Ben iddia oynamam hiç. Düşüncelerimi söylerim sadece. Senin oynadığın oyun inşallah tutar. İyi geceler.
Tşkler iyi geceler 🙃
Geçti bizden değişmiş
Değişen ne?
Benim oynamıyorum artık
Kaybediyrosan gerek yok tâbi
Önemi var mı? Kaybetmiş kazanmisim. Sonuca bak bırak misim demek ki bir S2m olan bir mecra değilmiş
Benim için önemi var kaybettigim bir işe devam etmem ama senin için önemi yoksa önemsiz dir benim macera ile isim yok çünkü 20 yıldır takip eder oynarım para işi maceraya gelmez
Anlıyorum uzmansin sen tamam ya o zaman devam:)
😅😅 geenelde evet
Ksdakilere dagitsana
😅 çok komiksin
Sen de 😂
Ben zaten oyleyim
😅😅
Gel takipleşek belki biraz mutluluk getirirsin 😂
😅😅 ciddimisin
Tabiki Sen degil misin 😂
Hahaha ben her zaman ciddiyim 😅😅
Gosteremedin kendini gizli ciddi bey 😂
Bak ya cevap yazdım silmisler
Mantıksız be müdür
Niye sence? Bu en düşük oran oynamam normal de böyle 1.50 1.80 oran yaparım buda gelirse 16 kupon oluyor şuana kadar en düşük oran bu diğer gelenler 1.50+ 1.80 2.1 aldığım 60 bin küsur oldu 5 gün de