Arkadaşlar, ilk olarak buraya içimi dökecem lütfen yargılamayın zaten kötü hissediyorum. Kuzenimin bana karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyorum, hareketleri felan gözüme çok çarpıyor, belkide her kıza yapıyodur ya da bunlar bana çok üst düzey geliyodur bilmiyorum.
Hareketleri ;
Beni birkere baştan aşağı öyle bir süzdü ki gerçekten çok şaşırdım ciddi anlamda hafif yamuk bir tebessümle baştan aşağı süzdü ve galiba bel çevremde birkaç saniye daha durup baktı ve gitti. Bu olay konuşmamızdan sonra oldu ayakta iken.
Diğeri, yerde otururken benim hareketlerimi tekrarladığını fark ettim benden sonra.
Birkaç şeyler de var konuşurken utanıyor felan.
Bir ara kaşımı almıştım bana bir şey söylemek için çağırdı önündeydim arkama döndüm kaşlarıma bakakaldı kaşlarımı çatınca gözünü çekti.
Bunlar ne demek yorumlar lütfen
Hareketleri ;
Beni birkere baştan aşağı öyle bir süzdü ki gerçekten çok şaşırdım ciddi anlamda hafif yamuk bir tebessümle baştan aşağı süzdü ve galiba bel çevremde birkaç saniye daha durup baktı ve gitti. Bu olay konuşmamızdan sonra oldu ayakta iken.
Diğeri, yerde otururken benim hareketlerimi tekrarladığını fark ettim benden sonra.
Birkaç şeyler de var konuşurken utanıyor felan.
Bir ara kaşımı almıştım bana bir şey söylemek için çağırdı önündeydim arkama döndüm kaşlarıma bakakaldı kaşlarımı çatınca gözünü çekti.
Bunlar ne demek yorumlar lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
KUZENLER BU HAREKETLERİ YAPIYOR MU SİZCE YOKSA BEN Mİ ABARTIYORUM?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer