Spor Spor yapan kadın çekici midir? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor 🏃♀️😍Spor yapan kadın çekici midir?Yoo valla çekici olmak değil sağlıklı olmak için yapıyorum 😀 Spor yapan kadın çekici midir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. Disiplinli olursa çekici olur. Her spor yapan kadın çekici olmaz tabi. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Çekici gelir bazılarına 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Valla sporu yapsam anca kendim için yaparım başkalarının ilgisini çekmek için parmağımı oynatmam 😂 2 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl En azından sağlığına önem veriyor kendisine saygısı var der çekici olur yani kendimizde sporcuyuz 2 0 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben kendim spor yapıyorum antrenörlükte alcam ama çekicikle alakasi yok kendi fiziğim icin 2 1 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl kolay gelsin hocam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Değişir, karın kaslı ince bacaklı bir kadının çekiciliği yok. Sporu vücut için değil de sağlıklı olmak için yapıyorsa olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sonuçta sporu benim için değil kaslı uzun boylu erkekler için yapıyorlar o nedenle umarım onlara çekici görünüyorlardır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl guzel kadin cekicidir. yoksa spor yapti diye kimse kendini nimetten saymasin 2 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tabiki ben yapıyosam onunda yapmasını isterim görsellik önemli 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 619 cevap paylaştı. bazılar çok çekici :) 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hayır. Kıvrımları olan kızlar çekicidir bence. 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ne kadar kol basmış. Beni zor çeker 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet mirande cohen mesela 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 960 cevap paylaştı. Evet olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Disiplinli olursa çekici olur.
Her spor yapan kadın çekici olmaz tabi.
Çekici gelir bazılarına
Valla sporu yapsam anca kendim için yaparım başkalarının ilgisini çekmek için parmağımı oynatmam 😂
En azından sağlığına önem veriyor kendisine saygısı var der çekici olur yani kendimizde sporcuyuz
Ben kendim spor yapıyorum antrenörlükte alcam ama çekicikle alakasi yok kendi fiziğim icin
kolay gelsin hocam
Değişir, karın kaslı ince bacaklı bir kadının çekiciliği yok. Sporu vücut için değil de sağlıklı olmak için yapıyorsa olabilir
Sonuçta sporu benim için değil kaslı uzun boylu erkekler için yapıyorlar o nedenle umarım onlara çekici görünüyorlardır.
guzel kadin cekicidir. yoksa spor yapti diye kimse kendini nimetten saymasin
Tabiki ben yapıyosam onunda yapmasını isterim görsellik önemli
Kiloluya göre kesinlikle daha çekici
bazılar çok çekici :)
Hayır. Kıvrımları olan kızlar çekicidir bence.
Cok kasli olmicak ama
Ne kadar kol basmış. Beni zor çeker
Bilmem popon görmek lazım
Evet mirande cohen mesela
yok ya ne alakası var
Evet olabilir
İticidir
bence evet
Değilsiniz
çekicidir
tabiki..