Herkesin çekicilik anlayışı farklı tabii ama, ben spor yapan insanları ayrı bir çekici buluyorum. Aktif, sağlığını düşünen, tembel olmayan biri. :)

Elbette çekicidir.
Şunların güzelliğine bakar mısınız ya?
Bu kadının bir de çocuğu var
Daphne Joy
cdn.shopify.com/.../...Jul-27-12-17-02-AM_600x.jpg
cdn.shopify.com/.../...17-50-AM-510x652_grande.jpg
i.pinimg.com/.../...6d97babd713a381d007d2e0615.jpg
Laci Kay Somers
flexoffense.com/.../Laci-Kay-Somers-6.jpg
i.pinimg.com/.../...c2526c723feaf2f28cb6703d06.jpg
cdn.shopify.com/.../...es-white-tank-top_large.jpg
Spor yapan insan vücudundaki fazla yağdan kurtulabilir bundan dolayı vücut açısından daha çekici olabilir, terleme yolu ile toksinleri atar deri daha parlak ve sivilcesiz olur, daha zinde olur kişi spor yaparak yorgunluğu atmak bile mümkündür. Spor lüks değil zorunluluktur.
bence spor yapan kız iyidir. sporuna göre değişebilir çekicilik ama ben hem voleybolcuyum hemde tekvandocuyum bacak kası falan olmaya başladı ama herşeyin aşırısı zarar. ben kendimi beğeniyosam bana yeter erkeklerin beğenip beğenmemesi ilgilendirmez (sevgilim olan kişi hariç)
Kilo vermek için başlsyansa değildir. Ama tabiki uzun zamandır yapanların fiziği çok güzel oluyo. Fizikten dolayı çekicidir.
Cevap
154Cevap
Çekicidir de 2 adım koşu bandında koştuktan sonra, ayh çok yoruldum deyip oturan kısa şirin kızlar daha çekici 😃
Fazlasıyla çekici tabi ki zaten kadında testesteronda az olduğu için çok abartmasın diyenler biraz sacmalıyor tabi söz konusu pro bir vucut gelistirmeci degilse 😃
herkesin gözüne sokmadan, sürekli muhabbetini yapmadan yapıyosa sporunu iyidir tabi de, gösteriş yapanlar çok itici geliyor
Ideal vücut var bence onu ulaşılması fazlası mide bulandiriyo o kadar kas erkeklerde yok bacım napiyosun 😂😂
Kaslı kadın mı olur ya tamam sağlık için karın ve basenler için egzersizler neyse ama kaslı kaslı kadın mı olur :D
Taş demiştik de bu kadar da dememiştik yani hanım abla az yumuşak olsun :D :D fazla sert vücut ten istemeyiz :D
bir işi tam yapacaksın oldukta sonra böyle olsun bari
Çoğu çekici oluyor
https://m.imgur.com/27A2Rvg?r
Öyle elbette.. Spor yapan kişi kendine dikkat ediyor demektir. Çoğu kişi kendini bırakmışken büyük bir etken.
Çekicidir ama yaptığı sporun da önemi ve farkı var. :):
Niye spor yapıyor ki beni mi dövecek 😂 koşsun yeter kas yapmasın da. Hele birde tayt giyiyorlar ya. İşte o zaman sporu ve sporcuyu destekliyorum 😀
Çekici evet ama erkek gibi kas yapan kadınlar bana çok itici geliyor.
çok kaslı olmamak kaydıyla pilates felan yapanlar hoş bence
Kadınlar spor yapsin ama kas yapmasinlar itici görünüyor bana göre
Ben seviyorsam spor yapmış veya yapmamış çok önemli değil.
Sporla kafayı bozan erkek de kız da iticidir ama dozunda olunca gerçekten insanı daha çekici yapıyor
Bana çekici geliyor emek veriyor birşeyler başarmak istiyor bunlarda ayrı güzel
birini çekici bulmak için yeterli bir sebep değil ama artı puan kazandırr
Vücudunu şekillendirenler çekicidir ama kas boyutuna çıkanlar ise iticidir; bana göre.
Kas yapmaya başlayıp iş sıkılaşmayı geçip body ye gidiyorsa hayır oldukça itici
Spor yapmak güzel tabi de eğer ordaki gibi kadın kas yaparsa çekici değil itici olur.
Ne tür spor yaptığına bağlı, fitness yapması çekicilik katar ama ağırlık bence abartı kadında
Sizde göbekler , kalçalar alsın başını gitsin sonra yanınıza sporcu kız isteyin Yok yaaaa 😂
Bilmem ama ben spor yapmayınca berbat hissediyorum.
*Gecen bol olsun.*
Değildir sadece saglikli yasamaya calisiyordur. Kilolu olup spor yapanlari cekici bulduklarini sanmiyorum. 🦌
çekiciyse zaten çekicidir spor yaptığı için çekici bulmam sadece bir +
çekici değilde çok kas olmadığı sürece sexy görünüyorlar
Kesinlikle çekicidir, spor yapanla yapmayan bir olur mu hiç :)
Kadında erkekte spor yapmalı tabiki aşırı olmadığı sürece gayet iyi oluyor
Kesinlikle çekici değil hayatın anlamı olur :)
helede squat, kalf birlikte çalışılırsa harikaaaaaa
kesinlikle. hatta asklı body, tayt ve spor ayakkabı kombini ile harika görüntü oluyor.
Kesinlikle çekicidir çok çekşcidir acayip çekicidir severiz mma dövüşçüsü olsa süper olur hatta.
Yaptığı spor önemli tabi ama benim için bir adım daha öndedir
Kadın dediğin de ayva göbeği olur, balık etli olur 😁
Evet çekicidir, boks ve halteri kapsam dışı tutuyorum:))
Hayır. Çok kötü duruyor vücutları şişmanlardan farkları yok.
yemek yapanları daha çok tercih ederim. napcak bu bana akşam protein tozlu makarna. creatin salatası. arjin tatlısı
O kadına da bağlı bir durum. Her ne kadar spor yapması kadını çekici yapmasa da sağlıklı yapar.
Bencede cok cekiciler bu onlarin en azindan usengec olmadiklarini gosterir.
e yani. spor yapan herkes çekicidir düzgün yapıyorsa :)
He mk bakin ne kadar cekici, bakinca insanin aklina tembel olmayan, aktif biri geliyor
i.ytimg.com/vi/vgLgd6oEvng/maxresdefault.jpg
shoplusunu değilde gerçeğini koysaydın daha iyi olurdu ;)
Niye spor yapan deyince aklına vücut şampiyonları geliyor? Muhalefet olmak için mi?
Viva Bianca ara sira yoga yapmak disinda sporla alakasinin olmadigini soyler hep. Ilik gibi bir hatun ama. Illa sunu yapan, bunu yapan demek abes. Ondan
Hem erkekte hem kadında spor candır ve erkek gibi vücut olmadıkça kadında spor çok seksidir.
Eskiden spor salonları mı vardı? eskiden insanların hepsi tembelmiydi sağlıklarını düşünmüyorlarmıydı :D
Bence çok çekici oluyolar vucutlu ve fizikli oluyorlar
Begeniyosam benim icin cekicidir spor yapsada olur yapmasada farketmez
Evt hemde cok.. Enerjısı yuksek olur bıkmaz.. Mücadeleci olur
Çekicidir bence ama öyle baklavalar felanda olmasın iğrneç durur abartı olursa
Sadece gö. tü çekici gelir. Diğer yerlerde kas yapmasın
Beli incelticek ve popo yapılırsa tabi çekici olunur
Kasları belirgin olmasın ama spor yapan kadın iyidir
bana böyle biri lazım acilen
bu göbek başka türlü gitmez
Dominant kadınlar hükmetmeyi seven kadınları çekici buluyorum
Evet bence cekicidir plates falan yapanlar vcut sikilastirma yapanlar
Ben uzun boylu kaslı erkeksi sinirli dominant bir kadından hoşlanırım.
Kaslı değil ama vücut sıkılaştırmak için spor yapanlar çok çok çekici hatta en çekicisi onlar
bence cok cekici. ben salonda göruyorum muhabbet edıyoruz onlarada söyluyorum. acayip çekıcıler hele ki beraber kick boks yaptıklarım..
Kadın fit kalmak için spor yapmalı kas yapmak için değil kas yaptığı zaman iğrenç duruyor
Fizik güzelleşince insanda güzelleşiyor ister istemez
benim istediğim yani ilgimi çeken durağan olmamalı, ben kadar aktif olmalı
Yaptığı spora göre değişir : bazıları itici bazıları çekici.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar