Mbappe ile görüşen Real madrid, gözünü Haaland'a da dikti. Sizce yeni bir Los Galacticos mu geliyor?
Önceki Los Galacticos döneminde, ezeli rakibini kurtaran Ronaldinho idi. Barcelona yeniden bir "kurtarıcı" çıkarabilir mi?
Mbappe ile görüşen Real madrid, gözünü Haaland'a da dikti. Sizce yeni bir Los Galacticos mu geliyor?
Önceki Los Galacticos döneminde, ezeli rakibini kurtaran Ronaldinho idi. Barcelona yeniden bir "kurtarıcı" çıkarabilir mi?
Los galacticos mükemmel bir takımdı ronaldinho için tüm övgü sözlerini yazar altına imzamı atarım top kontrolü çalımın kralı hız saf yetenek kondisyon ve pasları çok efsaneydi ayrıca iyi bir frikikçi ve efsane şutları vardı barcelona o dönem iyi olmasına rağmen realin dengi değil bir kaç gömlek altıydı o dönem milan liverpool bayern münih manchester utd hatta roma barçadan kat kat üstündü her ne kadar ronaldinho gibi bir yetenek barça da oynadıysa da bu takımlardan üstün olamadılar messiyi hiç sevmem çok yetenekli ama çok abartıldığını düşünüyorum ve son dönemler futboldan çok medya şişirmesiyle gidiyor bakalım fakat barçayı şaha kaldıran messi ronaldinho eto zlatan ibrahimoviç dönemi olmuştur messi barcelonayı başka bir seviyeye taşıdı benim çocukluğumda barcelona forması giyen bir tane çocuk bulamazdın taki ronaldinho dönemine kadar barcelonayı kurtaran messi ve ronaldinhodur sabaha kadar cafu rivaldo sayın durun o kadro realle asla kıyaslanamazdı dediğim gibi bir kaç gömlek aşağıdaydı barça yeni bir kurtarıcı gelecek mi göreceğiz ama vinicus jr başka seviye kendini ne zaman toparlar tam anlamıyla bilmiyorum umarım sonu martin odegaard gibi olmaz martin odegaard için tüm zamanların en iyisi diyorlardı real hemen kapmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam real madridin en genç transferiydi o dönem şimdi adı hiç bir yerde geçmiyor umarım 4 genç yetenek keşfedilir bizde bu 4 genç yeteneği farklı takımlarda izleriz
Cevap
5Cevap
Çıkar bence
Mbappe umarım daha fazla akılsızlık yapmaz ve gider. Haaland'da bir gün Reale gelecektir. Perez başkan onu da alır :)
2013:Messi vs Ronaldo
2024:Haaland vs Mbappe
aradaki farka bak be
O degil de neymara noldu cekildi mi sahalardan?
Haland çöktüren çöp
diksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?