AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Tff nin şuçu baştan sona o büyükekşi para için araplar ne derse yaptı o kadar stadın varken Arabistanda işin ne
Süper Kupa Finali’nde yaşanan bu rezalet gösteriyor ki sen Türk olduğunu unutsan da düşman unutmuyor!
İptal edildi iyi de oldu, maç falan takip etmemde, Atatürk'e saygısızlık yapamazlar hayırdır awq
G**tlerini taşa silenlere bak hele
İçtim şarabı, zktim a... gerisi kişiye göre tamamlanabilir aşikljfddasfkdsf
Benim hiç bilgim yokta bi soru sorcam bilen varsa
bizim ülkenin derbi maçı niye yabancı bi ülkede yapılıyo
İşin ilginç tarafı fedarasyon Ali koçun önerisi üzerine macların Suud da yapılması için suudlu yetkilerle görüşüp maçı bağlamış.. Avrupalı kulüpler bu şekilde yüklü paralar aliyor, bizde suudda oynayıp yüksek gelir elde etmek istiyoruz felan filan demiş.. tam bir provakotor bu herif
Mustafa Kemal ATATÜRK kırmızı çizgimizdir. İki takımımızı da tebrik ederim.
Rte neden çıkıp Arabistan'a lanet bela okumadı acaba? Gerçi cevap çok basit...
Allah bildiği gibi yapsın suudileri ne diyeyim
Takımlarımız en doğrusunu yaptı 👏
Bedeviler işte ne bekliyosunuz
Söz konusu Atatürk olduğu için gerekeni yaptılar Bravo
Araplar ortalığı karıştırıyor.
Dalga geçiyorlar resmen...
Çöl farelernden ne zaman bizlere hayr gelmiş ki smdi gelecek Allah'ın belalari 🤮
Siz Türkiye'ye Afgan takım gelip şeriat sloganı atsa rahatsız olmaz mısınız? Bu da öyle bir şey işte. Başka ülkede milliyetçi sloganlar atıp şov yapmanın hiçbir manası yok. Gereksiz abartılan bir olay.
Arabistana savunmuyorum ama arabistanın kuralları var ve futbol ve siyasetin ne alakası var anlamadım ve niye arabistanda?
Arabistan'da 100. yıl maçını oynamak saçmalıktı zaten.
Arap milliyetçilerinin de ne hoşuna gidiyordur bu.
İki kulüp de doğru olaanı yaptı. Yanlış olan bu konunun bu ana kadar halledilmemiş olması
iyii takım tutmuyorum ama ülkemizin suyumu cıktı
Tamamen rezillik. O. c alay konusu olduk. İlk başta gitmek bile hataydı.
Tepki budur işte, hakem dövmek değil. Duruş budur, nettir.
Olanlar rezillik açıklamalar kepaze bizler ise madara olduk.
Bir Fenerbahçeli olarak iki takımda gerekeni yaptı bravo ülkelerine dönmekle en doğru kararı aldılar
Her iki kulübü de dik duruşundan dolayı tebrik ediyorum..
Ata'm mezarından veriyor ayarı araplara 🇹🇷
👏👏👏👏🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Dünya lideriniz iki kulübe söz geçiremedi vah vah 😂😂
Asıl soruyu sorayım mı?
Madem ATATÜRK bu kadar önemli 20+ yıldır var olan iktidar nasıl ayakta duruyor?
Suudi Arabistan haklı Araplar zaten Atatürkü sevmiyor onu bırak Türkleri sevmiyor buna karşı çıkması gayet doğal tek hatalı olan TFF biyle büyük bir organizasyonda bu detayı atılmak çok cahilce ne beklersin Max türk zekası
saçmaladılar iyice atatürk ne alaka suudi arabistan gibi güçlü bir ülkede oynamak varken yaptıkları saçmalığa bak
Arap yancısıysan oraya git
Gizliden yazmanın işte sebebi bu umarım bulurlar seni Türk düşmanıysan Türkiye’de ne işin var veya değilsen neden Türkçe konuşuyorsun?
Vahabi köpeklerine zerre taviz yok. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK pazarlık konusu dahi edilemez. "En Büyük Türk Atatürk!"
Yine kimse olayı anlamadan iç yüzünü bilmeden atıp tutmuş.
Anlatsana
En mantıklı karar iptal edilmesi Atamizin resmi olmazsa istiklal marşı olmazsa orada oynanmaz 2 takımıda tebrik ediyorum
Gelin konyada oynayin abi bizim ne guzel stadimiz var. Arap ulkesine niye yapiliyo
Olması gerektiği gibi oldu serefszler tepkiyi hak ettiler
Çok iyi yaptılar Arap o evlatları popiş olmuştur içtim şarabı s*kt*m arapı
O çöl farelerinin çöplüğünde ne işiniz vardı zaten neyse ar*plar kadar aşağılık bir millet yoktur bir kez daha gördük. Bu arada dünya lideriniz iki takıma söz geçiremedi 😂
Dijital platformda Atatürk dizisi yayinlanmadiginda sesi çıkmayanlar burdalarmi prim kasmayami geldiniz yazık ikiyuzlululer yazik
Her iki takımıda tebrik ediyorum iyi yaptılar, doğrusunu yaptılar milli değerlerimize sahip çıktılar…
İyi ki maça çıkmadılar. Bayrak ve marş kırmızı çizgimizdir
amerikan 2 takımı olsaydı stadyuma haç bile asarlardı vahabi şerefsizleri
Bunu demek istemezdim ama araplar haklı bu konuda biraz empati kuralım onlar bizim ülkede böyle yapsalardı nasıl davranırdınız diye düşünün
Cumhuriyetin 100. yılında Arabistanda maç yapmaya kalkarsak sonuçlarının az çok böyle olabileceğini düşünmemiz gerekiyordu.
Pravakatörler gene istediklerüni yaptılar yani şimdi o maçta atat0rk pa kartı açmakta nerden çıktı biraz uyanık olun
Büyük resmi gördün yani? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne diyorsun sen canım karı
Sonuçta arap dölleri. Ne bekleyeceğiz ki? Hepsi aynı b. kun laciverti.
Ya maç yapacak başka yer mi bulamamışlar?
Oması gereken doğru karardır.
Olmasi gerekeni yaptilar
Maç neden Arabistan'a idi diye sorulması lazım ilk önce.
mehmet büyükeksi denen sözde sahis bozuntusuna sormak lazım
Bu İngiliz Amerikan köleleri vatanseverlikten ne anlar zaten. Boşa k4lleş demiyoruz Araplara imkanı olsa herkesi satarlar. Şrrfsizler.
Bizim için iyi oldu zaten Araplardan hayır gelmez bir kez daha görmüş olduk sadece lafta kalmadı bu bilgimiz
Valla futboldan anlasam yorum yapardım ama anlamıyorum. Öğretir misin bana futbolu? Ya da öğrenebileceğim bi kaynak, platform?
Arap puta taparken Türk göklere bakıyordu.
Araplardan bir peygamber geldi bütün dünya ona inandı ve itaat etti
Ne kadar Arap varsa anasının awına koyayım
Arap mi selam dahl vermeyeveksin
Ne işimiz vardı zaten orada iyi yaptılar..
Iyi oldu ne işimiz var orada
Mustafa Kemal batmış onlara
Takımlarımız doğru karar vermiş.
giydim çorabı içtim şarabı s***tim arabı
6 şubatta en çok maddi yardımı onlar yaptı ama yine de sen bilirsin
Ne yani destek verdiler diye herşeye göz mü yumalım oh iyi oldu iptal oldu her şey hak ediyorlar
tayip arap kardeşlerine ricada bulunmuştur
Olması gerekeni futbolcular yaptı