Selamlar
“Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin ertelenmesinin ardından Suudiler G. Saray ve F. Bahçe'nin uçaklarının kalkmasına izin vermiyor.”

Selamlar
“Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin ertelenmesinin ardından Suudiler G. Saray ve F. Bahçe'nin uçaklarının kalkmasına izin vermiyor.”

Ya şimdi bu konuda kırmızı alarmın olduğunu biliyorum ama amacım yıkıcı değil yapıcı olmak.
Hamasetten sıyrılıp biraz sağduyulu olalım. Sen burada iki Arap takımına maç yaptıracaksın. Taraftarın Suud Kralının posterini açmasını ister misin?
Türkiye, sabahtan akşama kadar Arap devleti ve Arap toplumuna sövülen bir ülke.
Sadece Arabistan değil şeriatla yönetilen bütün ülkelerde Atatürk düşmanlığı var. Şimdi;
1. Kalkıp da Arabistan'da derbi oynamanın bir anlamı yok. Türkiye'de stadyum kıtlığı mı var.
2. Hadi oynattın. Şeriatla yönetilen hiçbir ülkede şeriatı yıkıp laikliği getiren bir siyasi liderin posterini açamazsın.
Misafir olduğun bir yerde misafirin değil ev sahibinin kuralları geçerlidir. Sen bu kuralları bile bile oraya gidip kendi lüksüne göre bir şeyler yapamazsın. Yapmak istersen ev sahibi buna müsaade etmez. Ondan sonra kendi evine dönmek zorunda kalırsın.
Konunun özeti detayı budur. Bunun dışında medyada köpürtülen her şey seçim öncesi şovenizmi coşturmak isteyen birtakım siyasi odaklara hizmet etmekten başka bir işe yaramayacaktır.
Bütün dünyanın gözünde kötü bir imaj verdi suudlar. Uçak kaldırmayarak akıllarınca maçın oynanmasını isteyerek imaj düzeltmeye çalışıyorlar ama daha da batırıyorlar. En azından dünyaya Atatürk’ün Türkler için nasıl bir yeri olduğunu hatırlatmış olduk.
Bu Orrr. çocuğu araplar en nefret ettiğim ırktır. Bunlardan nefret etmekten de hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim.
Tayyip Erdoğan bu mevzuyu çözemeyecek. Para aktığı için bunlardan. Sesini de çıkaramayacak.
Aynen, para için satılan onur, gurur..
Para, ülkenin duruşundan daha önemli onlar için.
İşte bunlara Oy vermeye devam etsin makarnacılar
Makarna ucuz mu sorarım sana 😂
Artık değil 😂😂
Al işte :D
Teşekkür ederim
Rica ederim
Medyada gordugunuz duydugunuz her seye itibar etmeyin.
Turk milleti hassas bir millettir cabuk gaza gelir. Bilincli ve kasitli haberler daima olmustur ve olacaktir da. Akilli davranip suurlu hareket etmeyi ogrenmek zorunda bu millet.
Sözcüde falan yazıyor haber sitelerinde
Orada yazmasi onemli. Bu ulkede defalarca ismarlama haber yazildi. Lutfen artik uyanalim. Bizi de fena uyandiranlar olacak boyle giderse.
*Onemli degil.
Cevap
19Cevap
O zaman liderlerimiz gerekeni yapmalı ayarı vermeli..
Bir ayar yediler yetmedi ikincisi lazım
Parayla satın alamazlar bazı şeyleri. bu gün herkes bunu gösterdi
He verir verir kesin :D
Eliyle, avuçlayarak pilav yiyen, 12 yaşındaki kız çocuklarına inandığı din izin veriyor diye s.. kini kaldırabilen y.. vşaklardan bahsediyorsun... Onların yaptığı şeylerin hiç biri akla mantığa uymaz
Olanlar rezillik açıklamalar kepaze bizler ise madara olduk. O haberi fenerli yetkililer yalanladı diye duydum enson gece 00 10 da kalkacak filan dedindiydi de eninde sonunda gelecekler ne olacak herhangi bir şey olamaz
Aynen öyle abi ne rezillik gerçekten ya
Sokacaksın g*tlerine tuzu
kasidikca kaşıyacaksın
Suudi yönetimini de anlayışını da benimsemiyorum, bollukta yaşarlar, müsriflerdir ama soydaşlarına da yardım etmezler. Ama Allah'ın kanunları der dururlar, tabi yersek.
Atatürk bu ülkenin sahip olduğu en büyük değerdir. Sahip cikamazsak Afganistandan beter oluruz bu cahil kitleyle.
araplar dünyaya rezil oldu madem biz rezil olduk şimdi sıra sizde mantığıyla şimdi de bizi rezil etmeye çalışıyorlar
İki Türk takımın maçının orada yapılması hata en başta... Para için satılmışlar bakalım nasıl düzeltecekler.
Adamlar her geldiğinde Anıtkabire gitmiyor böyle bir ülkeyle yüz göz olan yönetimleri defetmekbgerekir
Diyecek çok fazla söz yok 3 kuruş para için araplara peşkeş çekenler utansın.
Arap sevdalısı olan başta hükümret olmak üzere çoğu Mustafa Kemal düşmanına kapak olsun bu :)
Yurtdışındayım mlsf yoksa karşılamaya gidicektim takımları
Haberin doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum ha varsada bürokratik yollarla bu iş zaten anında çözüme ulaşır.
bunla ilgili güzel bi şarkı var 😂😂 içtim şarabı diye başlıyo 😂😂
82 riyad
amac ne mesela
Kaşınıyor gibiler bunlar
Yobaz insanlardan medeniyet beklemek hata!
geldiler çok şükür ülkelerine
Mecbur kaldıracaklar ya daha neler
2023’ü güzel kapattık
Hayırlısı olsun
Bürokrasi devreye girecek
İçtim Şarabı diyorum sadece
Hükümet devreye girecektir, mecbur izin verecekler
Bahane ne acaba
Bilmiyorum da internet alemi çalkalanıyor şu an
Yok artık ya:d
Şaka mı bu
Yok artık