Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarifeli uçakla yurda dönmüştü. A Milli Futbol Takımının ise Ermenistan maçı için İstanbul'dan Eskişehir’e özel uçakla gitmesi tartışmalara yol açtı.
Sizce haksızlık söz konusu mu?

Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarifeli uçakla yurda dönmüştü. A Milli Futbol Takımının ise Ermenistan maçı için İstanbul'dan Eskişehir’e özel uçakla gitmesi tartışmalara yol açtı.
Sizce haksızlık söz konusu mu?

Fotbol milli takimi Ermenistanı yenemiyor rezil futboluyla ama uçak tahsis edilirken. Filenin sultanları yani Atatürk'ün kızları ülkemizi Dünya birincisi yapıp madalyalar kazandırırken tarifeli uçak çok saçma geliyor. Ama iyi yanı şu tarifeli uçağın o uçakta bende varken kızlarımızı görseydim çok mutlu olurdum birde bu yandan bakmak lazım olaya. Şimdi o uçaktaki insanlar ne kadar şanslı demi 😊
Futbol gelirleriyle voleybol gelirleri aynı değil bu birincisi, dünya şampiyonu olan Mete gazoza en kral uçağı vermeleri gerekiyor ama yok 👍 hiç bir başarısı olmayan aksine bu millete küfür eden cengiz holding sahibinin ayakları altına ülkeyi seren hemşerisi rtenin bile filosunda 13 adet uçak mevcut. Yani bu ülkede paran var mı ve ne kadar güçlüsün? Bunlara bakılıyor. Ülke reklamı, başarı, liyakat gibi şeyler hiç önemli değil. İtaat edecek koyun lazım bunlara 👍
Dünyada futbol ile kiyaslanacak bir spor dali daha yok. Türkiye değil dünyada bu böyle. Ki ben bu paylaşımlar da cinsiyetçilik seziyorum. Erkek kadın ayrımı yapılmış gibi zorunuza gidiyor. Ama futbol ayrı bir olay
@Genesge sen beni futbolu savunma ile sucladin sanki ama takım bile tutmuyor tv de bile izlemiyorum takip etmiyorum ama saygı duyuyorum dünya çapında bir numara Spor dalı çünkü. Artı neymiş voleybol cular özel uçakla gelmemiş burada da cinsiyetçilik var kadınlar yapıyor bunu sizlerde alet olmayın. Dünya çapında şampiyonlukları olan kikbox cular otobüsle gidiyor maçlara güreşçiler desen Kendi imkanlarıyla gidiyor. Yani futbol ile kiyaslanacak spor dalı uoky
Futbolun bir halt başaramadığımız halde bu kadar göklere çıkarılması bile holiganlık aslında nelerde dünya şampiyonu oluyoruz gündeme bile düşmüyor geçenlerde ufc'ye milli bir dövüşçümüz girdi kaçınızın haberi oldu mesela futbol o kadar gereksiz büyük bir yer kaplıyor ki ülkenin diğer sporlarına zarar veriyor bu işte holiganlık dediğin de budur
Bu kadar da takmamak lazım sonuçta ulaşım aksamamış gelmişler biz futbolu çok abartmışız bence
Tamam başarı ise başarı sporda dünya şampiyonu olan nice insanlar çoğu şeyi kendi cebinden karşiliyor biraz da onlara değinilmeli
Cevap
41Cevap
Ve hiçbir başarıları da yok. Haksızlık tabi ki
Hepsi uçmuyor mu gadası
Nolacak sanki
Evet haksızlık yapıldı
Bariz bir haksızlık videolarda farketmiştim durumu garipsedim sonrasında gündem oldu.
Ayrıca devlet kurumlarından da gereken özen ve değer verilmiyor gibi örümcek beyinli bazi zihinler milli kızlara mesafeli, Hala daha Ebrar'a cinsel yönelimi sebebiyle hakaretler ediliyor.
Sizi zavallılar hepinizi toplasak şu eleştirdiğiniz Ebrar kadar ülkeye faydanız olmamıştır.
Bu ülkede kadına karşı bir alerji var o kesin.
Futbolun popülerliği ile voleybol un popülerliği aynı mi bir yanda milyarlaca dolar Euro bütçe ayrılan büyük sektör var diğerinin çok fazla izlenme ve geliri olmadığı için bu ayrım yapılıyor
Tabi ki normal iyi bir şey olmamış hiç olmazsa o. kizlari da değerli hissettirebilirdik
Ya sorma çok özel insanlar bunlar uçakla gidiyorlar hepsi altından yaratıldı, sende bu sitede fenomen olarak devam et, benim derdim de bunlar ne ile gitti acaba yazık günah ne kadar üzüldün demi tek derdin futbolcular senin galiba, nasıl öleceklerini ve kendinin nasıl öleceğinide düşün iyi gelir.
Adaletsizlik olduğu doğrudur ama ermenistan maçının izlenmesinin voleybol takımının tüm izlenmelerinden daha yüksek olduğuna eminim. Yani bu adaletsizlik federasyonların ya da devletin olduğu kadar milletin de suçudur.
Futbol daha evrensel ve ülke tanıtımı için çok daha önemli. Mesela 2002 yılında dünya 3. sü olduk ve hala konuşuluyor. Ama voleybolda 1 hafta önce kazandığımız şampiyonluk unutuldu bile. Birde sanırım bu ayrılan bütçe ile ilgili
Mesafenin hiç bir önemi yok, neymiş kısa mesafeymis ne olursa olsun tarihimizde en iyi voleybolu oynadık dünya sıralamasında 1. olduk ama ülkede ney doğru ki bu doğru olacak
Haksızlık değil. Voleybol ile futbolun bütçesi eş değer değil. Haa o kadar başarı elde ettiler tabii bir uçak ayarlanabilirdi orası başka. Ama bunun tartışma yaratacak bir tarafı yok.
Şu saatten sonra a milli futbol takımı eve yürüyerek dönmeyi hak ediyor bizim hayaller Avrupa da kapışması iken Ermenistan ile 1-1 kalıyorlar en anlamadığım şey de bu adamlar ayrı ayrı yok Inter yok Romada filan oynamış oynayan adamlar ama a milli takima gelince ne hikmetse mahalle takımı gibi oluyorlar bir tarafta da sıfırdan ard arda milletler kupasını ve avripa şampiyonu olmuş takım var onlar ki el üstünde tutulması lazimkenn yapılan bu
Türk kadınlarının başarılarını çekemeyen tipler bunlar.
Kıskanıyorlar kendileri hcbir halt yapamamisken hcbir başarıya imza atamamisken Türk kadınları adını tarihe yazdırıyor ve onlar kuduruyorlar.
Aynen kanka erkekler kudurdu Şu an
Başarılı bir insanı kimse çekemez. Benim sinir olduğum hemcinslerimin her şeyde erkeklerle sidik yaristirmaya çalışması. Bana şahsen bir kadının mimar olması lüks veya vov gelmiyor. Böyle şeylerin artık normalleşmesi lazım. Normalleşmedigi sürece kadinlsr hep asagilanacak ve en ufak şeyde kendilerini mutlu başarılı diye avutmaya çalışacak
Simdi şöyle düşünülmüş olabilir futbol dünya çapında milyarlarca dolar harcanan oldukça popüler bir spor dalı. Voleybol ise daha az izlenen para harcanan o kadar popüler olmayan bir dal. Bak mesela erkek ayak futbolu diye takım varmış ben daha dün duydum çünkü popüler değil ve takip edilmiyor. Voleybol da futboldan daha az popüler olduğu için daha az rağbet görmesi ve önem verilmesi çok olası. Cinsiyetten dolayı değil yani
Evet bende yeni duydum ayak futboluymus 😂. Emin ol erkek voleybol takımı şampiyon olsa onlara da özel uçak verileceğini zannetmiyorum. Futbol çok çok popüler
Bu işler para meselesi futbolda başarısız ken kazanılan para voleybolcularin 10 şampiyonluğuna denk belkide..
Uçağa bile sponsor olan var... para konuşuyor yani
bu ülkede önem teşkil etmesi için en büyük başarılarda bile p. nis sahibi olmak gerekiyor maaelsef.
yazık ve büyük haksızlık
net bir şekilde haksızlık yapıldı. ülke başkanı olsam özel uçak yollar bizzat ayakta karşılardım hatta bizzat maçta olurdum.
Ya duz mantik
Biri duz eleme macina gidiyor
Digeri sampiyonluga gidiyor hani ciktigi macin ciddiyet seviyesi bile farkli
Kendilerini çok üstün sanan erkekler, kadınları ayırıyor işte olay bu... Tabi ki haksızlık yapıldı
Futbol takımına değil özel uçak fayton bile tahsis edilmemeli
Ne alakası var? Bu feministler ne boş insanlar ya buna da sıçramış 😂
Feminist kadınların çoğunun lez ve gizli lez olduğunu düşünüyorum
Türk kadınının gücünü gösterdikleri için zoruna gidiyordur birilerinin.
Türk kadını gücünü milleti için de gostersin bakıyorum da suriyeli afgan erkekler bile sizi koluna takıp gezdiriyor
Benim gibi Türkçü birisine bunu yazmaya nasıl cesaret edersin?
Solcu değil miydin ne türkçüsu
Başka birisi ile karıştırıyorsun herhalde. Uzun yıllardır Türkçüyüm ben. Sağçılığa da solculuğa da karşıyım.
Kadın oldukları için otobüsle gelsinler yürüyerek gelsinler diyen tipler var bu ülkede
Zeka engelli, feminist ve lgbt propagandanın sonucu tüm bunlar.
haksızlık tabiki sultanlar şampiyon olup geri geldiler özel uçak haklariydi
Haksızlık tabii ki. A milli futbol takımının ne gibi başarıları var?
Kesinlikle yapıldı ülkemize bu güzel gururu yaşatan filenin sultanları için daha iyisi olmalıydı ♥️
Futbola ayrılan bütçe ile voleybola ayrılan bütçe bir değil. Haliyle farklı olacak.
futbol takımı hiç bir şeyi haketmiyor ben olsam otobüsle gönderirdm
yağlı kazığa oturtacaksin futbolcuları nutanmaz REZİLLER
Evet öyle oldu bunlara değil uçak otobis bile fazla hak edene vereceksin
Haksızlıktan çok öte bir şey kadın diye aşağıladılar.
O voleybol federasyonunun sorunu. Bir şeyi eleştirmek için diğer güzel olan şeyi kötülemenize gerek yok. Kızlar öyle uçmadı diye erkeklerde mi tarifeli uçsun. Ne kadar saçma bir düşünce yapısı bu.
filenin sultanlarına tabii ki haksızlık yapıldı onlara özel uçak gitmeliydi ve dönüşte Türkiye semalarında f-16'larla karşılanmaları gerekirdi
Filenin sultanları mı bunlar filenin beyleri olmalı bence hepsi erkek gibi erkeksi çoğu lez geri kalanı biskqs zaten Lut kavminin birer kolular
Harbi nasıl denk geldiyse takımda ebrar tek lez olan kız değilmiş birkaç tane daha varmış diyorlar
Evet halkı anlamıyorum bu kadar başarısız bir dalı neden sürekli destekler
Haksızlık tabikide Ebrar var diye böyle yapıyorlar saygisizlar
Arkasındaki gerçek sebebi bilmeden yorum yapmak yanlış olur
Riva’dan çıkıp sağa değil sola dönseler, aynı sürede giderler. Eskişehir hemen dibimiz. Yazıklar olsun, ülke böyle çöküyor işte.
haksızlık yapıldı hem de onlar kadın olmasına rağmen o uçakla geldiler
Çözümü olmayan konularda tartışmak sanki art niyetli bir davranış gibi.
Net haksızlık var. Filenin Sultanları ne yazık ki hak ettiği değeri görmüyor.
Aman bizene boş ver, hepimizden iyi yaşıyorlar ben bir otobüs bekliyorum canım çıkıyor bekle bekle yıllardır, dünyadan sıkıldım.
Keşke her şey ince detaylarda gizli olsa.
Haksızlık kim başarılı oluyorsa onlara verilmeli
Adamlar TR de maç yaptı neyse gidecek
Bencd haksızlık biri başarılı diğeri başarısız
Verilmek istenen bir mesaj olduğunu düşünüyorum
Bunun bir mesaj olduğunu düşünüyorum
Evet kesinlikle haksızlık
Haksızlık değil diyenler ne yaşıyo
bunlara tren bile lüks kaçar
Lezbiyenler ve milli istemiyoruz
Evet haksızlığın ülkesi Türkiye
Evet yapıldı
Bence çok büyük haksızlık olmuş.