Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, 13 saatlik Amerika uçuşunda ekonomi koltuğunda oturmak zorunda kalmalarına tepki gösterdi. Diğer takımlara özel uçak tahsis edilmesine sitem etti. Voleybolcunun sitemine takım arkadaşları da destek verdi.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, 13 saatlik Amerika uçuşunda ekonomi koltuğunda oturmak zorunda kalmalarına tepki gösterdi. Diğer takımlara özel uçak tahsis edilmesine sitem etti. Voleybolcunun sitemine takım arkadaşları da destek verdi.

Ekonomi yüzünden özel uçak yerine yolcu uçağına bindiriyorlar yalan mı? Özel uçağa başka insanlara yer açar ama Filenin Sultanlarına yakışmayan bir hareket yapıp yolcu uçağını layık görürler.
Kendini müslüman olarak dinci olarak tanıtan hiç bir partiden ne şnsanlığa ne de ülkeye hayır gelmemiştir çünkü onlar bunu öyle oldukları için değil öyle söylediklerinde peşlerinden gelecek bir kitle olduğunu bildiklerinden bunun arkasına sığınıyorlar. İyilikle alakaları yok.
Cevap
65Cevap
verilmesi lazım bence
Konu futbol olunca özel araçlar konu başka bir dal olunca ekonomi sınıfı. Boş kalan yerleri mi vermişler anlamış değilim bu nasıl bir rezalet hepsi birbirinden ayrı ayrı noktalarda.
Bu kızların boyu 2 metre. 13 saat boyunca ekonomide nasıl oturup seyahat edebilirler allah aşkına. Üstelik gezmeye de gidilmiyor, senin ülkeni temsil etmeye gidiyorlar yazık ya. Böyle sponsor olacaklarına keşke hiç sponsor olmasalardı.
Şeyhin ölümünde tak diye ek sefer çıkartabilen havayolundan bahsediyoruz. İlk kez olan bir şey değil bu geçen sefer de ekonomide uçmuşlardı. Yetkililer sırf aynı olay başlarına gelmesin ülkemizi en iyi şekilde temsil edelim diye bile ekstra çaba sarf eder kimseden bir haber beklemesine gerek kalmazdı. Ama öyle bir amaçları yok demek ki
Bence haklılar yolda rahat edemeyip sonra maça çıkıp uykusuz kalıp tempo bekliyor bizimkiler zaten bi önce den zaferlerinde yine uçak kötüydü ne biçim şu kadın sporculara lüften değer verin spora sanata sonuçta çok iyiler bu bir gerçek neden ülkemizi temsil edenlere bu kadar az dikkat ediliyor ben olsam şahsen bende aynı derdim çünkü turist ve ilgi görmüş oluyor ülkem her ne kadar ülkemde dengesiz vesaire olmasını saymaz sak
son derece haklı dayanağa sahip serzeniş. ve her ne kadar sorumluluk federasyonda olsa da thy'de de konu referanslı kişiler olunca alınan inisiyatifin alınmaması sebebiyle bir milli duygu yozlaşması var. eğer cidden son dakika değilse -ki olmaması lazım, federasyon o kadar sıçtıysa da diyecek bir şey yok- thy milli takım talebini businessa pekala çekebilir.
Akp hakli. bunlar ülkeyi satmadi. kara para yok. eroin kaçırmadı. Fetö ile bağı yok. terörle kol kola değiller
Artı avrupada kazandı, bu ülkemiz adına kötü bir izlenim oldu.. yolsuzluk hırsızlık yok. yani biz bu dürüst insanlara bu hizmeti vermemiz mantıklı mi? bunlar ülkenin yüz karası demek istemiş tir😂😂siz siz olun cumhuriyete sahip çıkın.. bir gün her şey gerçekten güzel olacak.. milli takımımıza başarılarını dikiyorum iyi ki varlar🌷🙏
Arap lara jest yapiyorlar anlayın işte. aynısını sudi arabistan yapmadı mı? istiklal marşımızı okutmadılar ama iran için bayrağı yarıya indirmediler mi? Daha kötüye gidiyoruz farkında değiliz.
İran bayragi ile suuudi arabistan daki mac ne alaka birbiri ile? Sonuna kadar haklisinda abartma yahu 😂😂
Araplaştigini farkinda değilsin ozaman.. anitkabir de atan için ziyarti yasaklayıp kendisi için alkış tuturup anitkabirde adini soyletip marş yazdiran adam var. tabi adam sayana göre. Şehidi için bayrak indirmeyen ler var. sen laf olsun diye yazmışsın. Türk lük le alakalı bizi bzi yapan değerleri önemsememek ve değer vermemek tir bunlar. neden istiklal marşı okunmasını sen Türk degilmisin? sen nasil bir cümle kurduğunuzun bile farkinda değilsin ama ne alaka diyorsun.. ikiside Türk değerleri dir. bayrak ve istiklal marşı. Gerçekten sizi alkışlamak lazim. ne alaka demi. yani haklısınız ne dim. güzel kafa yapiniz var böyle devam edin abartmis oldum haklısınız. Irana da bayrak indirirlar, sudi arabistan da da bayrak acip istiklala marşımızı diyemeyiz ama onlar gelir senin stadinda namaz kılar.. aferim size..
Bi dahada benimle konusurkeb dikkatli uslup kullan 6 yasinda cocukla konusmuyorsun. Senden mi ogrenecem ben turklugu. Max akpli kafasinda konusmussun
Bak iste yoruma ve yaptigin yoruma gülmemek elde değil. Siz tarihiniz bilmeyen insanlarsiniz. bayrak nedir neyi algilaman lazim sonun nereye gidiyor onu bile algilaman yanlış. Gununuzu gun edip hayatin penceresini göremiyorsunuz. benimle 6 yasindaki cocukla konuşuyor gibi konuşma diyorsun fakat sudi arabistan da istiklal marsinin okulmamasi ni ve itan için neden bayragi yariya indirdik boyun eğdik ayrimi yapamayacak kafadasin.. diyecek fazla laf yok siz hala osmanli nin köpekliğini yapıyorsunuz. Osmanli bir Türk devleti asla olmadi. asla bir Türk zihniyeti de taşımadı. suriyeye vali atanan mitat paşanın dan bahveliye kadar suriyeli oldugunu anlamadiniz. turkiye cunhuriyetinin kuruluş tarihini kalkip taaa osmanlinin 1337 yillarina taşıdınız. türk lük başka osmancilik oynamak başka sizin espiri anlayışınız sadece bu kadar dir. Türkçülük kastin var bu da yanlış sen Türk olamamış sin ako kafasi sende var paşam. Sen Türk bayrağını 2023 de bile 864 kadin ve çocuğu istismar edip aslan bir lider için bayrak indirmeyi normal saymişsin ve sudi arabsitan da istiklal marşını okutmayan bayrak actirmayan araplari hakli bulmuşsun. Diyecek söz yok... izmirliyim paşam ben asla din adinaltinda siyaset yapan hiç bir yobaza oy vermem vermedim de.. siz düşünün saygilar..🙏
asıl meseleler gözden kaçıyor toplum uyutuyorlar kureselproje.testprojesi.com/.../476
Otobüsle gönderin diyeceğim de okyanus var beğenmediyseniz gemiyle gidin.. ekonomiyi beğenmiyor sizi siz yapan o ekonomi de oturan kişilerdir halk olmasa yaptığın sporun da anlamı yok.. bence boş yapmış
Ülkenin cılkı çıkmış.
5 kuruş etmez kişiler özel uçağa biniyor ama milli takimdaki değerli insanlar ise tarifeli uçakla gidiyor.
Güzel yani sadece halk ile iç içe olmaları.
Konudan bağımsız olarak Hande baladının sevgilisi ne şanslı adam ya. Ayaklarını yalıyordur kesin handenin. Şahsen ben olsam yalarım. Başarılar bu arada. En az 4 gol bekliyorum kızlar. Ofsayta düşmeyin sakın.
🤣🤣🤣🤣
Haklılar. Bunların boyları uzun ve dar alana sığamazlar. Ne yapıyor bu thy çözmek mümkün değil. Ufak tefek de değiller ki. Ebrar dediğin zad zaten 2 metre. Nasıl sığacak daracık koltuğa a müslümanlar!!!
Normal şartlarda buna destek olurdum ama hükümet kemer sıkma politikasının bir adımımolarak yapılmış olabilir. O maksatla yapılmışsa bence dopru bir adım atılmış demektir.
hani itibardan kemer sıkılmazdı tek tasarruf yolu bu mu sence
İtibar derken? Ülkenin milli sporcuları bir müsabakaya gidiyorlar. Bu kötü bir izlenimmi oluşturuyor. Birçok ülkeye uçuş yapmış birisi olarak gördüğüm şey ülke sporcuları genel olarak zaten böyle ulaşım sağlıyor
Çünkü bizim ülkemizde, biz hariç herkese değer gösteriliyor. Bizde bizden olan ayvayı yesin biz dısarıya iyi görünelim şeyisi var. Toplumda da aynı kafa var. Evde şeytan dışarda melek çoğu insan.
Bizim gibilerin bile sığmayacağım noktada, voleybolda dünyanın en iyilerine gösterilen muamele bu ne yaparsın halk müslüman müslümanlığın gereği millet birbirini skip soyması haksızlığı yaratması gerekli.
Türkiye'yi, Voleybol Dünya Sıralamasında zirveye taşıyan, ülkesini onurlandıran bir takımın böyle bir muameleye maruz kalması gerçekten utanç verici. Bu ülke ne şampiyonluğu hakediyor, ne de rahat bir yaşam sürmeyi.
2m boyunda insanlar nasıl sığsın oraya? her şeye para çarçur edilirken ülkemizi birincilikle temsil eden insanlara bu yapılanı doğru bulmuyorum. kızlar sonuna kadar haklılar. 👏
Bu ülke bu kadar adaletsiz işte. Politikacıların altında son model araç ve limitsiz yakıt imkanı, diğer yandan ülkeni yurt dışında temsil eden sporcularına böyle davranmak.
Kendi bağlı bulunduğu federasyona sitem etsin genel müdürleri jet yanıt verdi. Ayrıca adamlar zaten sponsor olmuş sizin federasyon sizden kısıyor THY’nin ne suçu var?
Yıl olmuş 2024 halen sporla coşan, övünen var yahu. Yerli telefonların malzemeleri bile çin'den geliyor "voleybol, basketbol, futbol oooleeeey oleeyoleyoleeeeeyyy, vırvırvııırrr, dırdırdıııırrrr" yapıyor millet. Hayret gerçekten. Temizliği bizden öğrenen Avrupa bile aldı başını gitti biz de futbolla, voleybolla yok bilmem "ceeeddin dedeeen, ıhhg, neeesslin bubaaann" diye 1 ileri 2 geri derken geriliyoruz. Bilim insanları yetiştirilsin, voleybol ne yhaa?
Doğru bilim insanlari yetişmiyor biz de iyi olanları da suikastla ya olduruyolar ya da beyin gocu
Buradaki konu şu. Bu arkadaşların fiziksel olarak o koltuklara sığması çok zor. Dız kapağı rahatsızlıkları performanslarını etkileyebilir. Tum exıt koltuklarını vermelerı gerekıyor.
Itibardan tasarruf olmaz diyenlerin itibari sadece kendilerine layık görmelerinin sonucudur. Halbuki bu insanlar Türk Milleti'ni temsil ediyorlar. Yazık gerçekten yazık
Ben de ekonomi uçtum Thy ile Singapur’a gitmiştik çok da konforsuz sayılmaz bence ve bence türbülansa girmediğin sürece sıkıntı etmeyin yolculuğu diyorum.🤣🤣🤣
Çok kötü bir durum ülkemiz için bir boka yaramayan 3. sinif futbol kulüplerinin takimlari bile özel uçakla gidiyor bu filenin sultanlari bize ülkemize birden fazla kez kupa kazandirmiş pek çok birinciliği var dereceye girerek para ödülü aliyorlar hem ülkenin reklamini yapiyorlar ama kamuda tasarruf diyerekten sultanlarimizin moralini bozacak seyler yapioruz
Yok gerçekten bu devletin Voleybol Milli Takımı'nın başarılarına kastı var arkadaş, aynı sorun şampiyon oldukları zaman da yaşanmıştı.
Yazıklar olsun‼️😡
Hele hele hergeleye bak, özel uçak tutsalardı birde sana
Bence Ebrar haklı milli gururumuz olarak en iyisi verilmeliydi filenin sultanlarına
İyice şımardı insanlar ya. Ekonomide gidince ne oluyor ki. Bunlar hep masraf ve milletin sırtına biniyor. Yazık günah ya.
Ekonomi de gittiğinde daha mı geç varıyor Amerika’ya saçma geldi poposunun rahatlığı be keyif için ağlıyorsa ağlamaya devam etsin bence
Çok Haklılar. Bir ülkeye kazandırılabilecek en yüksek refahı sağlıyorlar Ama hak ettikleri alakayı göremiyorlar
Cinsel yönelimleri tarzları ve kadın olmaları sırf bu yüzden önemsiz insan olarak görüyorlar. Tepki göstermesi kadar doğal bir şey yok.
Turkiyede kadindan para kazaninca kadinlar kiymete biner, islerine gelmezse donup yuzlerine bakmazlar bile. Thy batcak mi first class verse..
Haberlerden okuduğum kadarıyla diğer ülkelerin voleybol takımları da aynı şekilde ekonomi sınıfında uçmuş. Türkiye'ye mahsus bir durum değil yani.
Cünkü thy nin sorumlulugunda degil, bileti alan federasyona sorulmalı. Tasarruf tedbirleri kapsamında e ben…
Onların bizden farkı ne sıradan insanlar işte bu kadar kral muamelesi ne gerek var 😒
@NilÜmmüGülsüm ya sultanlar șampiyonluk getirdi bile Türkiye'ye linç yediler ya şaka gibi başka millet olsa gurur duyar başının üzerine koyar bizim millet yok sırf kadın ve şort giyip maça çıkıyorlar diye demediklerini bırakmadı yobaz kesim. İğrençler gerçekten
Destek verdiğiniz başkanlara mektup yazın
Ben hiç Bir sporcuya kral muamelesi yapılmasından yana değilim ha futbol ha basketbol ya da voleybol benim için boş bir davranış
Neden çünkü futbolcu değiller milyonları kazanıp yıllardır mili maçlarda galibiyet getirmiyorlar vasıfsız değiller.
Neden özel uçakla gelsinler ki ne gereği var zaten şampiyonluk kazanıyorlar nelerine yetmiyor !!!
Ne kadar üzücü sporcuya verilen değer... birçok başarı elde ettiler ve tek istedikleri rahat bir uçuş ve onu da elde edemiyorlar
Vah be menzilci şeyh ölünce ek seferler koyan THY'ye da bakın, milli gururumuz voleybol takıma nasılda özensiz muamele göstermiş... Bir kez daha ne kadar rezil bir kurum olduğunu kanıtladın THY 👏🏼👏🏼
Niye Voleybol takımı diye özel bir ayrıcalığı mı oluyor herkes eşit bu kadar kibirli olmaya gerek yok
He o zaman yanlış anlamışım kusura bakmayın
O zaman şöyle yazsaydı Boyumuz uzun koltuklara sığamıyoruz deseydi ama bunu THY'ye değil de kendi üyesi olduğu Türkiye Spor yetkililerine
Federasyon ve kitle yüzünden futbol Türkiyenin%70 takip veleybol %40 takıp ediliyor ondan dolayı gelir az
Özel uçak konusunu bilemem ama bu kızların boyu normal bir uzunluk değil ki, 2 m varlar. Tabiki rahat edemezler ekonomi sınıfında. Saçma olmuş.
Vallaha bu haber doğruysa gidip bizi temsil etmesin. Bu ne egodur arkadaş. Dötü mü acıyormuş ekonomide.
@BuseDesuu Bu davranışı yapan beni temsil edemez. Ben bu temsiliyeti kabul etmiyorum.
@BuseDesuu Karakterli olmak için takım kurmaya gerek yok. Kişilik, karakter ve saygı daha önemli voleybol maçından.
Havasından geçilmiyor. Sevmiyorum zaten antipatik. Fazla abartıldı
Ebrarın tepkisi o kadar haklı ve yerinde ki..
Yani tamamen yaptıkları şerefszlik
Aman bunlarda uçak bulmuş daha şöyle böyle. Millet uçağa binemiyor.
yoo ekonomi süper
Türk Hava Yolları'nın Genel Müdürü gerekli açıklamayı yaptı soytarıligin lüzumu yok
Ahahaha bu Ebrar mı ne iyi oldu ona şimdi yurt dışına gidip ordan da paylaşır böyle böyle diye bize ne binin ekonomi kısmına biz halk olarak hep öyle biniyoruz sizimi düşünücez
Haklı lar
2 metre boyunda kızlar oraya nasıl sığsın
çünkü thy bünyesindeki yöneticilere para lazım maaşları ödenecek
kızlar sonuna kadar haklı bence. tarih yazdılar hala gördükleri muameleye bak. hayır bide bu ekonomi koltuğuna normal vatandaş zor sığıyor 2m boyunda bu kızcağızlar nasıl rahat etsin.
Busines aynı yere gidiyor. Cem yılmazın yaptığı ironi aklıma geldi
Gerçekten futbolculara özel uçak varken bu kızlara niye yok yazık yani emeklerine
THY niye versin kendi yönetimleri eğer çok istiyorsa yapsın veya sponsor falan
Organizasyonu yapması gerekn THY değil. Voleyboş fedarasyonun hatasından kaynaklanıyor.
Bide utanmadan ayricalik istemis sen kimsinki iki topa vurdun basimiza kralmi kesildin bune olm.
Kalk sen vur o zaman o kadar kolaydı demi her bir ülkeden rakiplerle maça çıkıp şampiyon olmak o zaman futbolculara da aynısını söyleyelim iki topa vurdular diye neden ayrıcalık alıyorlar onların neden özel uçağı var
@Мэматi_баба_рro adi ustunde ozel ucak kendilerinin es dost akrabanin ucagi. ya da kulubun. Ebrar nonosu thyye niye laf sokuyor? Ebrarin kulubunun sirketimi thy? Kulubune desin totosu yememismi kulubune demeye
@Мэматi_баба_рro okudugun paylasimi bile anlayip kafanda analiz etmemissin. Deseki benim kulubum iste boyle bu devirde ozel ucakla degilde thy ekonomi ile gitmemizi istiyor. Ozaman sana katilirdim. Haaaa gerci bu paylasimda sanki ekonomide ucanlar dusuk sinif insan mis gibide bir algi olusturmus ama onunn sporcu olmasi onu kurtariyor yoksa hadise dese bunu onu yerin dibine gomerdim.
Bu federasyonla alakalı bir durum değil mi? Onlardan talep gitmesi gerekmiyor mu 🤔 ben mi yanlış biliyorum yoksa
Ne gerek vardı diyenleri lağım çukurunda çalıştırmak lazım. Sonuçta başarının önemi bilmeyenlerin yapacağı meslekten gocunacaklarini sanmıyorum
Tepki gösterdiği olaya bak ya. Birde özel jet istiyor ağzıyla.
Ebrar lezbiyeni özel uçakla gitseymiş. durumumu yok. ag lezbiyeni!
Diyecek bir şey bulamıyorum bu kadınlar ülkemizi temsil ediyorken sıkışık bir şekilde yolculuk etmeleri mi gerek?
Şeyh ölünce ek sefer çıkarırlar dünya birincisi milli voleybol takımına ekonomi sınıfında yer verirler.
Bunları fazla şımartmışlar. Diğer takımlar da ekonomiden 10+ saat uçarken hikaye attılar ama laf çakmak maksadıyla değil.
Türk kızı işte, yüzsüzce ben prensesim her şeyi önüme dizin der.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?