Öneri şudur az oyna öz oyna kazanmak için her oynadığın da kaybedersiniz kasa çalışarak kazanırsın senin verdiğin 100 TL ile kazandigin 150 TL de sen 50 TL kazanmış olursun 50 TL sini kasa olarak bırak kazandığım 150 değil 50 TL dir bununla gün içinde 70 gün içinde diğer maçtan 100 bunun ile diğer maç ile 120 vs vs diye gider sen dersen ki yok canım az oynayıp çok kazanacağım imkansız şans bu daha çok gider yaratır sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mma oynuyorum bazen bilyonerden. Maç istersen 2 tane verebilirim
Bende oynuyorum 1 2 kere kazandım 1000 küsürlerde… Sizden alabilirim yaparsanız kupon 😇
Du plessi ile sean kartına basarız, dm yazabilirsiniz
Sen den kupon alabilirim ozaman
Neden olmasın büyük riskler koyma tarla ev minik minik işi götürecez
Gizli üyesin
Sen yazabilirsin anca
Nesine koduyla yaz bari😊
Pardon unutmuşum 😀 19017167
19017167 ne?😁
Kızım off üye no yazma 😁 dm den yazarken nesine yaz bana kim olduğunu anlayabilmem için alemsin😁
Dm atamıyorum işte xper seviyesinden dolayı olmuyor.
İsmin k ile mi başlıyor? 😁
Üye no istedin gönderdim işte
Evet
Sen üye no at
:D Bırak bu işleri devlet su işleri. İddia kaybettirir herkese.
Hshshshsh bu en güzel değil en çok parası olandan geçer
Öneri şudur az oyna öz oyna kazanmak için her oynadığın da kaybedersiniz kasa çalışarak kazanırsın senin verdiğin 100 TL ile kazandigin 150 TL de sen 50 TL kazanmış olursun 50 TL sini kasa olarak bırak kazandığım 150 değil 50 TL dir bununla gün içinde 70 gün içinde diğer maçtan 100 bunun ile diğer maç ile 120 vs vs diye gider sen dersen ki yok canım az oynayıp çok kazanacağım imkansız şans bu daha çok gider yaratır sana
Bulursan bana da söyle 😉
Benn
Kac para basican
Maça göre değişir
Yani 1000 snır limit
Kznabiliyormusun
Sen kazana biliyormusun asıl
Bağzen tutuyor
Bul bakalım