+1 yılTabiki çok 9nemli bir konu. Karşiyakali veya ankaragucunu tutan bir es olmaz olsun... sakaryali bir hatun olabilir mesela. Düzenli olarak İstanbul'da oldugum icin İzmir gözztepenin her deplasman macina gidiyorum. Evimizdeki maclara para yetistiremwsigimden gidemiyorum. bir olay vardi anlatayim hatta.. benim bir ablam var ben 17yken o 24tü. Simdi sevgilisi babamla tanismaya gelcek Nisan misan ciddi duaunuyolarmismismis... ben okuldan geldim. Annem dedi git odani gezdir diye. O donemler gozgoz strode yastik yorgan kilifi falan yok. Izmirde oturuyoduk bu arada. Adam odama bir girdi gozleri buyudu serefsizin. Kinle nefretle bakti etrafa. Odam sadece sari kirmizi. Duvarda koskocaman göztepe armasi var anlam ojeleriyle yapti. Gittik masaya oturduk yemek yerken. Adamda masada. Ablami verirseniz bu herife ne evine giderim ne cocuklarina dayi dedirtirim dedim. Zaten 2-3 gune aradilar babamlar daha erken falan filan yapmis. Ulan essek kadar kiz nesi erken dimi. f
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleşimin fanatik bir taraftar olmasını hiç istemezdim ama diyelim tutulduk oldu bir kere o zaman bunu abartmazdım. sonuçta rekabet tüm sporlarda var yeter ki durum ilişkiye yansıtılmadan kişisel algılanmadan sürsün
02 Yorumla- +1 yıl
o biraz zor ya
- +1 yıl
:) bu anlayışını sürdürebilecegini hiç sanmıyorum
farketmez olabilir eski sevgilim gs idi ne tartışırdık fb&gs maçlarından sonra var ya zevkliydi :D hele bir de fb yenmişse neler derdim sonra gs yenince o laf sokardı geçmiş olsun aşkım falan diye sonra o lafı ettiği için de tribe girerdim falan :D hahaha
00 Yorumla
+1 yılOnun tuttugu takim beni ilgilendirmez ama cocugum benim gibi fanatik besiktasli olacak
01 Yorumla- +1 yıl
işte o da fanatikse çocuğun takımı kavga sebebiniz olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Eşim için takımı hemen değiştirirdim ya da takım tutmazdım. Ama şöyle bir şey var ben evlenmeyi düşünmüyorum ve düşünecek olursam annem kadar olmasa bile çok sevdiğim birisi olur. Takım dediği nedir? Millet para kazanıyor, ben niye onlar için hayatımı mahvedeyim? :)
00 Yorumla
+1 yılbahsettigin gibi bir birlikteligim oldu ayni evi paylastigim biri ile cok eglenceli cok guzel vakitler gecti,
saygisizlik yapmadan birbirimizi kizdirdik sakalastik, yenildiginde kizdirdim biz yenildigimizde o beni kizdirdi.
hersey ayni yastiga bas koyana kadar gelir gecer, takilmayin boyle seylere.
fanatigim fenerbahceliyim, (Klup uyesiyim)
neden fenerbahceli olduguma gelince sulalem fenerbahceli rahmetli saracoglu da akrabamdir.00 Yorumla
+1 yılBen Aslan burcu bir kadınım lakin iliskide kediye dönüşüyorum.:))
Itaat ederim kocam ne derse o diyen kadinlardanim.:))
Galatasarayliydim evlendikten sonra Fenerbahçe'ye transfer oldum.:))
Bütün maclarına esim götürüyordu.:)) simdi cocuk oldu gidemiyorum.:))00 YorumlaSpor konusunda 421 cevap paylaştı. Ben
Galatasaraylıyım ama sevgilim yok ama olsaydı hangi takımı tutsa iyi olurdu? oda galatasaray lı olsa bereaber maça gitmek falan filan güzel olurdu fenerli olsa onu deli ederdim bjk li olsa fena olmaz atışırdık ama onu hep üzerdim oda olmaz , Gs li olsun taştan olsun yaa00 Yorumla
+1 yılBen hiç bir şeyin fanatiği olmam buna spor da dahil, lakin böyle bir durum söz konusu olsaydı neden eşimin takımını tutmayayım ki :) Bir hayatı paylaşmak için böyle basit şeyler sorun olamaz, olmamalı; insanlar birbirlerinin ruhuna hitap edebildikten sonra gerisi teferruat kalır.
00 Yorumla
+1 yılBen denedim bisi olmuyo yaa korkmayin iste tek edeceginiz kavga tek cocuk olursa illa sizin takimi tutsun dersin ha cocuguda cift yaparsan bu sorun cozulecektir :D
10 Yorumla
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1pYAyEQQ1E3 :))) gülmek yok :))
15 Yorumla- +1 yıl
Masraf :D
- +1 yıl
@istanbulkiziiii evet oldukça :))
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
Aynen olayı iyi özetlemişin bende durup durup yüzÜne vururdum pis fenevli diye :D
- +1 yıl
hahhah helalsin o zaman :))
+1 yılbir birlerini severler aşk karşılıklıdir paylasilir seninicin deyil askın icin kendisi baskasinada asik ola bilir jime asik olurs senin icin demesi herkes icin deyil askini icin bu sen. olamasin senin icin deyil
00 Yorumla
+1 yılBen fanatik fenerliyim esim farkli takim olsa bile futbolu severse ve takimim yenilince dalga gecmezse problem yok ama gs li ve derbide yenilirsek dalga geciyosa tartisma cikar garanti ;)
16 Yorumla- +1 yıl
bir Galatasaraylı feneve saygı duymaz tabi ki dalga geçecek o iş baştan olmaz:)
- +1 yıl
Gerci biz yenilmiyoruz genelde ama :)) olur aslinda zevkli de olur ama biz yenersek ☺
- +1 yıl
Şike yapınca cidden yendiniz sanıyosunuz ya bitiyorum fenevlilerin aklına
- +1 yıl
O v ne ergen gibi ilginc ya senle futbol tartismiycam cunku sikelerinizi saysam bilgim yok dersin gec bu fair play gs ayaklarini
- +1 yıl
Ahahah insanları gülümsetiyosun gece gece güzel:)
- +1 yıl
Saol canim hadi iyi geceler istersen sana anlatiyim sike ne diye ☺
+1 yılDaha önceki ilişkide öyleydi. O fenerli ben tabiki Beşiktaş. Günlerden bir gün fener- Beşiktaş maçı vardı ve 80. Dakikaya kadar BJK yeniliyordu. Sonra yanımda oturan sevgilime bir baktım dua ediyor bjk bir gol atsın ve maç berabere bitsin diye:))))) korkmuş garibim ne yapsın:))) sonuç çok güzel iki ayrı takım
00 Yorumla
+1 yılGalatasaraylı olmasın da ne olursa olsun diyorum kesin ilerdeki sevgilim gs li olacak :D
Ha bişey olur mu olmaz ama gs fener maçlarında baya bir uğraşırız birbirimizle gibi geliyor :D00 Yorumla
+1 yılGalatasaraylıyım , normalde bir sıkıntı olmaz ama derbilerde yenilirsek çok fazla cirkeflik yaparım yenersek de dalga geçerim gül gibi geçinip gideriz :D
00 Yorumlaikimizinde fanatik oldugu takipların macı olursa kavga dövüş hersey olabilir. Allah göstermesin silah'lar bile patlayabilir. bıcaklar havada ucusur. Final hastanede biter.
00 YorumlaAYNI TAKIMDA OLDUKLARI ZAMAN SADECE SEVİNÇTE SARILMA OLUR BİRLİKTE HEYECAN OLUR. AMA FARKLI TAKIM OLDUĞUNDA NE KADAR GOL YEDİĞİNE ÜZÜLSEN DE SENİNLE MUTLULUĞUNU PAYLAŞMASI KADAR GÜZELİ YOKTUR...;) SEN ÜZÜLSEN DE ONUN MUTLULUĞUNDA MUTLU OLMAKTIR ;)
00 YorumlaGalatasaraylıyım başta onu söyliim ;-)
Eşimin ya da eşim olacak kişinin tuttuğu takım fark etmez iki türlüde ayrı zewkli olur diye dşnüyorum
. snuçta bir spor eğlence amaçlı.. ama fb li oldğnu düşünemiyorum yoksa işi zor söyliim :-)00 Yorumla
+1 yılerkegin tuttugu takim kaybederse gece kötü olur gibi
14 Yorumla- +1 yıl
Belki evde erkeğin sözü geçmez
- +1 yıl
ölümüne galatasaray demissin ya belki esin olacak kişi ölümüne fener der ;)
- +1 yıl
Ben de ondan korkuyorum:)
- +1 yıl
yaa...
futbollla işim olmaz işi olan kızlarda çok itici gelir...
01 Yorumla- +1 yıl
garip bir erkek örneği daha
Ben biriyle evlenicem bu birinci şok edici cümle bir de Beşiktaş li olmayacak bu da ikinci şok edici cümle. Biz böyle şeyleri rüyamizda görmeyiz gerçek olmasını falan bir kenara bırakın
00 Yorumla
+1 yıl4. siniftan beri fenerliyim :) galatasarayli olursa fena kavga ederiz gibime geliyor pek sevmiyorum o takimi
00 YorumlaSpor konusunda 390 cevap paylaştı. Erkeklerin izledigi bir sporu, ustelik bir de fanatikce sevmeyiversin bir zahmet...
06 Yorumla- +1 yıl
Futbolu sadece erkek mi izleyebilir?
- +1 yıl
Sana göre
- +1 yıl
takıma duyulan aşkı cinsiyetle sınırlandıramazsın bir erkeğin sevebileceğinden daha fazla aşığım ben Galatasaray'a
İki sevgilim beşiktaşlıydı özellikle biri fanatikti. Ben Galatasaraylıyım gs - bjk derbisi sonrası 1 hafta konuşmuyodu benimle :D
00 Yorumlagalatasaraylıyım sevgilim takım tutmuyor
ama farklı bir takımı tutsa bile sıkıntı çıkmazdı.
genelde kimle oynarsak oynayalım karşı takımı tutar gıcıklık olsun diye
bir şey de olmuyor. ikisinide seviyorum bişey diyemiyorum00 YorumlaSpor konusunda 843 cevap paylaştı. Mevzu çocukta belli olurdu... Kimin geni baskınsa o kazansın..
10 Yorumla
+1 yılKonu Evlenmekse o kadar konunun icinden bu kadar gereksiz bir detaya takilmamalisin
01 Yorumla- +1 yıl
Benim için Galatasaray gereksiz bir konu değil
- Spor konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılbenim takımdan olmak zorunda degil Fenerbahçe den vazgeçmem ben
10 Yorumla
+1 yılÖlümüne fanatik hard ANTALYASPOR asla laf edemez formasını alırım hatta onada zorla tuttururum bir şekilde tabi büyüklerden galatasaraya sempatim var o yüzden fenerli ya da beşiktaşlıda olmasını istemem yani
00 YorumlaGalatasarayliyim, oda fenerliyse gece derbi olur işte asfgjskdh
50 Yorumla
+1 yılseve seve beşiktaşlı olmazsa başka şekilde olacaktır asdf
00 Yorumla
+1 yılfenerliyim fanatik sayılmam holigan sayılırım :D her takım kabulümdüm GS dışında
00 Yorumla
+1 yıl''Şu salak salak muhabbetleri kes, gel film seyredelim'' derdim..
00 YorumlaBence aramızdaki sevgi/aşk her neyse o ilişki daha tutkulu bir hale dönerdi. Kesinlikle.
00 YorumlaBen FBliyim o da Chelsea yı tutsun. Renklerin kardeşliği :))
00 Yorumlaoooooo çok kavga ederdik birde galatasaraylıysa 100 kere ayrılıp barışırız
onun içinde takımımı değiştirmem00 YorumlaSpor konusunda 519 cevap paylaştı. harika olur bence, birbirini kızdırması, derbileri izlemesi vs. gayet iyi olur:)
00 Yorumla
+1 yılYılllardan beri babamla öyle zaten eşimle olmuş çokmu ama seviye önemli ;)
00 YorumlaKavgalarımız saçma değil mantıklı olurdu. :) Sonsuza dek ulAn!
00 Yorumlatabiki galatasaray <3<3 eğlenceli oluyor bence farklı takım tutmak :D
20 Yorumlayenildigimde sinirden onun * um. yenersek bu sefer sevincten a.. na korum
00 Yorumlatutmadığımız bir takım 1. olurdu:) sıkıntı yok o yüzden:)
00 YorumlaSpor konusunda 517 cevap paylaştı. Tabiki hayir fanatikte olsam Ben onu evlennce degistiririm 😊
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok
sebebi de Fenerbahçeli tüm kızların sevgilisi var10 YorumlaTakım tutmadıgım için anlamsız gelirdi onun fanatikliği :D
00 YorumlaBipe bipe galatasaryli yapardim olana kadar sapi verirdim
01 Yorumla- +1 yıl
Galatasaray'ın "G" sini büyük yaz o zaman:)
Galatasaraylıyım ama fanatik değilim. Karşı tatafın ne tuttuğu hiç önemli değil. Şahsen bjk-gs maçını bjk türbininden izlemiş biriyim :-)
00 YorumlaEn çok istediğim ve ozendigim bir durumdu. Ama ayni takimlari tutmakta gayet zevkli :-) HER YERDE GALATASARAY ♡♥
00 YorumlaHiç bısey herkez kendı takımını tutar:)) gecede aynı sekılde devam eder fanatıklık yanlızlık olur sonucunda😀😀😀
00 Yorumlamalum muhabbette benim takimlarimdan baskasini tutmasin da:-) ben zaten takim tutmuyorum, futboldan da anlamam.
00 Yorumlakendi takımımı tuttururum kanka. sende kocanın takımını tut aksini düşünme bile
02 Yorumla- +1 yıl
ben takımımdan vazgeçmem inş bunu anlayışla karşılayacaktır
Takımımdan vazgecerim sonucta EŞİM i takım için huzursuzluga gerek yok ama çok fazla mac izlemesin hatta hiç izlemesin evde televizyon istemiyorum :D
00 Yorumla- Spor konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılbesiktasliyim. esimin rakip olması daha iyi olurdu. maçı formalarla izleyip mac bittiginde sonuca göre fantazi olabilirdi mesela:) galip gelen ne derse o olur o gece 😛
00 Yorumla Güzel olur; takılmalar, makaralar, eğlenceler. Sarar yani.
00 Yorumlaeşimin elini tutmak varken takımı kim ne etsin maça ayıracagım zamanıda eşime ayırırdım:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi takimi tutarsa tutsun sonun da galatasaryli olacak gerisini anlamam
10 Yorumlabir gsliyi sikmeyi düşünsene offf çok zevk verirdi :)
02 Yorumla- +1 yıl
dikkat et o Gsli fenevi sikmesin
Neyi tuttuguda degilde neyi tutmaması gerektigi önemli bence:)
ben GS liyim, o da neyi tutmyacagını bilmeli, gerisi önemli degil :))00 Yorumlahayır vermem, fanatiğim Galatasaray'lıyım evde bir fenerli olması iyi olur ara sıra dalga geçer moralim yerine gelir.
00 YorumlaValla şuana kadar çıktğım bayanlar hep BJK liydi;- )
Eşimin FB li olmasını çok isterdim laf sokmak için :D00 Yorumlatuttugumuz takımlar birbirleriyle karsılasdıgında eşimi anasının evine gönderirim orda kalsın o gece duruma göre yenersek gider alırım :D
00 Yorumla
+1 yılBen futboldan nefret ettıgım kadar bısıyden etmem. bı ewde tek fanatık oluncada sorun olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden bu nefret?
- +1 yıl
bilmem sevmıyorum ıste trabzonu tutarım ama mac olsun izlemem bile
+1 yılFenerbahçeliyim cinconlu olmasında her türlü nikah kıyarım
13 Yorumla- +1 yıl
Allahım bana da fenevli vermez inş
- +1 yıl
cinconlu anandır anan
- +1 yıl
Senin anan cinconlu belli eski başkanınızın dediği gibi seksi takımsınız
- Devamını Gör (121)