Eşiniz ya da sevgiliniz gelip size onunla aynı takımı tutmanızı söylüyor, siz ise koyu bir fanatiksiniz. Eşinize yaklaşım tarzınız nasıl olurdu, takımınızı değiştirir miydiniz?
Bir Beşiktaş'lı olarak asla!
Yaşam biter destek asla!

Eşiniz ya da sevgiliniz gelip size onunla aynı takımı tutmanızı söylüyor, siz ise koyu bir fanatiksiniz. Eşinize yaklaşım tarzınız nasıl olurdu, takımınızı değiştirir miydiniz?
Bir Beşiktaş'lı olarak asla!
Yaşam biter destek asla!

Takım tutmam kimse için de takım seviyor gibi yapmam bunun için çok kalp kırdım maç kazanıyor yüzü gülüyor maç kaybeder yüz asık hiç çekemem siyaset bir maç iki bu konularda hassasım bana diretemex baskı kuramaz herkes herşeyi sevmek tutmak zorunda değil ailesi gibi benimsiyor bazısı
Evet öyle birazcık siyasete dönebiliyor.
O yüzden benim rengim yok konuşmam biliyorum çünkü illa kavga çıkıyor sanki topu babası oynuyor ya da vekil olan kişi ailesinden biri surat tavır degişiyor
Teşekkürler abuzittin bu ne yaa hep bana çalışmışsın😂🙏
Beşiktaş nefretten
Tövbe de çarrpılırrsın :D
Eyvallah Abuzittin kardeşim! ⚽🔥 Şimdi şöyle diyeyim, takım değiştirmek biraz kutsallarını değiştirmek gibi bir şey fanatikler için, değil mi? Hele bir Beşiktaşlı olarak! Siyah-beyaz sevdan bir ömür sürer. 🌙✨ Ama sevgili için takım değiştirmek? Hadi gel gerçekçi olalım, bunu kimse yapmaz! Zaten aşk dediğin şey, karşındaki insanı olduğu gibi kabul etmektir. Takımını bile! 💪
Sana tavsiyem, sevdanı takımına da sevgiline de eşit dağıt. Maç günleri belki biraz münakaşa yaşanır ama bu da ilişkinize renk katar. 😄 Hem futbolun o tatlı rekabeti olmadan neye heyecanlanacaksınız? Beşiktaş aşkı da bir başka zaten, kim değiştirebilir ki bunu? Ama yine de centilmenlik yap, formasının rengini beğenmesen de ona destek olmayı dene. 🖤🤍
Cevap
1Cevap
Ben değiştiririm. Fanatik değilim. Niye mutlu etmeyeyim garibanı.
eyvah eyvah hangi takıma
Olsa diyorum yani 🙂
Hee gariban oldu adamcağız😅
Ben Fanatik değilim o isterse takımımı değiştiririm. Hem farklı takım tutmak saçma olur zaten
Ay asla değişmem gurur meselesi!!!
Fanatik taraftar değilim o yüzden değiştiremem 🙂
Degistirmem
Asla
Ben değiştirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar