Spor Sevdiğinizle farklı takımı tuttuğunuzda ona kendi takımınızı tutmasında ısrarcı olur muydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Kesinlikle Geçirirdim Benimle Aynı Takımı Tutmalı Hayır Tabiiki de Kendi Kararı Ne Tutarsa Tutsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevdiğinizle farklı takımı tuttuğunuzda ona kendi takımınızı tutmasında ısrarcı olur muydunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Spor konusunda 432 cevap paylaştı. Olmadım. Olmam.Herkes kendi hür iradesine bakar. Zevk meselesidir.Saygı gereği kimse kimseye dayatma yapamaz. 0 0 Yorumla
ayse156454 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır saygı duyarım hatta eğlenceli olur beraber film maç izleriz o bana sinirlenir ben ona :D 0 0 Yorumla
mAlperen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O ne tutarsa bende onu tutarım zaten futbolla pek aram yoktur ama F1 yarışlarını seyretmeye beraber gideriz 0 0 Yorumla
buyurunbenimeva Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beşiktaş'lıyım doğum gününde bana en iyi hediye senin fenerli olmandı demişti ben rahat bırakırım hem ayrı takımlar olsun derbiler eğlenceli okur 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Ben Fenerbahçeyi tutuyorum ve evleneceğim kişinin Galatasaray'ı tutmasını isterim. Beraber derbi maçını heyecanlı heyecanlı izleriz 😄😄 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 608 cevap paylaştı. fanatik değilse olsun isterdim ama fanatikse yapacak bir şey yok :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmadım. Olmam.
Herkes kendi hür iradesine bakar. Zevk meselesidir.
Saygı gereği kimse kimseye dayatma yapamaz.
Hayır saygı duyarım hatta eğlenceli olur beraber film maç izleriz o bana sinirlenir ben ona :D
O ne tutarsa bende onu tutarım zaten futbolla pek aram yoktur ama F1 yarışlarını seyretmeye beraber gideriz
Beşiktaş'lıyım doğum gününde bana en iyi hediye senin fenerli olmandı demişti ben rahat bırakırım hem ayrı takımlar olsun derbiler eğlenceli okur
Ben Fenerbahçeyi tutuyorum ve evleneceğim kişinin Galatasaray'ı tutmasını isterim. Beraber derbi maçını heyecanlı heyecanlı izleriz 😄😄
fanatik değilse olsun isterdim ama fanatikse yapacak bir şey yok :)
kesinlikle fenerbahçeli yapardım onu fanatik fenerbahçeliyim
Karışmam o kadarına ya