geçen ki yumruk olaylarından sonra Ankaragücü'ne verilen ceza buymuş

geçen ki yumruk olaylarından sonra Ankaragücü'ne verilen ceza buymuş

Hakeme yapılan hareket gerçekten çok yanlış hakem herhangi bir hata yapmış olsa bile hiç bir şey şiddet ile çözülmez. Yapılan çirkin saldırıya karşı verilen ceza oldukça düşük daha büyük cezalar verilmesi gerekiyor ki benzer olumsuz hareketler olmasın
Bu olayı da çok fazla abarttılar. Ankaragücü başkanının yaptıklarını kesinlikle tasvip etmiyorum ama her insan hata yapabilir. Sanki adam cinnet geçirip katliam yaptı ve tam otuz beş kişiyi tam otomatik tüfekle tarayıp katletti ya da hakemi öldürüp cinayet işledi. TFF nin herhalde Ankaragücü kulübünü tamamen kapatıp , yüksek yargımızın da ankaragücü eski başkanı faruk kocaya müebbet hapis ya da idam cezası vermelerini bekliyorlar.
Olayı detaylıca izlemedim ama haberlerde anladığım kadarıyla Ankaragücü takımı otuncuları işlenen suçun ortağı olmamış; yani suç tamamen bireysel. 1 ş. siz başkanın hatası yüzünden onlarca suçsuz günahsız futbolcu ekmeğinden olmamalı... O ş. size versinler müebbet, kendi cezasını kendisi çeksin🤷🏻♂️
Kulübü başkanla karıştırmamak gerek bence... Yine de 5 maçlık ceza "caydırıcı" olması için yerinde bir karar👍
Geçen kış Bursada Amed maçında yaşananlardan sonra ( sahaya atılan yabancı maddeler ve küfürlü tezahürat ) Bursaspor'a 9 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Ben şimdi hakemlerin federasyon için Amed kulübünden daha az önem arz ettiğini düşündüm nedense.
Cevap
42Cevap
Yeterli değil hiç bir şekilde
Gündemi değiştirmek için yapıldığını düşünüyorum. Ölen kuryemizi gündemden düşürüp böyle başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorlar. Açıkçası planlı yapıldıysa bu eğer hiç şaşırmam beklerim.
Şehitlerimiz, adaletin sağlanmaması, kuryemiz bunlar unutulmamalı.
Hakeme yumruk attılar adamlar ölüm tehlikesi yok diye açıklama yaptılar. Abartiyorlar tamam haksızlar ama bu kadar saçma bir gündem olamaz bu bir şehit evladından önemli olamaz. Cezalara gelince caydırıcı değil saçma hatta.
Ya bu Emre'nin nasıl bir dokunulmazlığı var anlamıyorum. Kaybettikleri her maç sonrası hakeme demediğini bırakmıyor. Yok yine de ceza almıyor. Ankaragücünün futbol sahnesinden silinmesi gerekiyor.
Bu basit cezalar olduğu sürece şiddet bitmez. Caydırıcı ve ibretlik cezalar gerekli. Bu takımın ilk vakası değil. Geçen sezon saha içinde oyuncuya saldırıp bu sene de polis araçlarını taşlamışlardı.
Çok iyi olmuş bir de teknik direktörü uzaklaştırmışlar ona da çok sevindim bir dahakine daha temkinli olurlar
boyle durumlarda millete ibret olsun diye ligten dusureceksin. yumruk atanada hapis cezasi vereceksin. o sahsin gorme kaybi da olabilirdi. nyakniz hakemde enayi hemen bir yumruga ne bayiliyon kalk 2 tane salla.
O adamın ülkeden atılması lazım 🙄
Kötü örnek olmuş bundan sonra hakemler çok dayak yer diye düşünüyorum
Bu ülkede başbakanı vuruyorlar rahmetli Özal gibi hakeme saldırma artık normal geldi bana
Cezasız bırakıldıkları için çok normal değil mi sence de
Futbola siyaset karıştığı için adam akıllı ceza gelmiyor iktidara yakın olanlara yaranacaklar aklınca kulupler borç içinde yüzüyor ya işte öyle işler.
bir şey derdim şimdi ama neyse … tabiki yeterli değil
Türk futbolu travesti sporudur izlemeyin izletmeyin
Bence başkan iyi yaptı, hakemlere birinin had bildirmesi gerekiyordu
hakeme parmak sallayıp ırtalıgı karıştıran emre hiç ceza almaz zaten gittiği heryerde olay. ceza normal bence sonucta taraftar futbolcu vs yapmamış başkan kendi atladı
Zihniyet değişmedikçe verilen cezaların hiç bir geçerliliği yoktur..
Öldürelim mi kardeşim kulübü ne yapalım yani yeterli işte bu ceza
Yetersiz ama hakemlerde hak etmiyor değil yani var ile bile hata mı olur
Hayır yetmez çünkü bu takımın tribünleri terör yuvasına dönmüş Bir daha katılmamak üzere liglerden düşürmek lazım.
türk tarihinin en kötü spor olayı çok komik bir ceza
Takımamı yoksa kişilere mi ceza? Bi düşünmek lazımdı
çokk iyi yaptı faruk koca hakedene hakkını verirler işte 5 maç gitmesem de olur bundan sonra böyle
Cok az ceza bence 1 at lige dusmeliydi
Küme düşmesi gerekirdi
Bedava kurtulmuslar bravo
Birde 5 yıldızlı otelde tatil yaptırsalardı..
Ne kadar caydırıcı bir ceza olmuş öyle
:)) türk futbolu bitmiş
Doğrudan küme düşmesi gerekirdi
Taraftarı suçu yokki klup ceza alması lazım
Ben olsam üstüne seni verirdim 🤣🤣🤣
Takımın ne sucu varki olayı yapan baska bir sahis
Yetersiz. Puan silme de olmalıydı.
Az bence çok az
Bence sezon boyu seyirci cezası almalıydı
E yeter daha ne
cok az
Az bile...