Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruda ne gibi bir yanlışlık varda gelen erkekler sitem ediyor acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Adama diyorum ki; Trasfer bütçe aşımı neden oluyor :) Adam bana diyor her takımın borcu var :D

Çok dikkat ediyorum. Gerçekten böyle bir durum var. Özellikle bazı takımlar limitin 2 3 katını harcıyor ama ceza gelmiyor. Sizce neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tff nin beceriksizliği canımın içi
Ülkede futbol kötü yönetildiği için
Torpil den.. geçen sene millete gitmesi gereken 15 milyar 3 İstanbul kulubine gitti
Arkadaşım.. ben borçlardan bahsetmiyorum :)
Transfer limit aşımından bahsediyorum :) Uefanın verdiği cezalardan bahsediyorum. Türkiye o cezaları vermiyor.
Bende ondan bahsediyorum UEFA ceza vermesin diye küme düşme.. devlet kapattı borçları ve yine bizim paralarla borç kapatacak lar.. milletimizin yine aklı havalarda yaniiii
Futbol bizim gibi ülkelerde sadece afyondur.. Ver futbolu, ver mehteri.. Takımların durumu sanki umurlarında..
İşte mükemmel yorum.. Türkiye de futbol bitti diyebilir miyiz üstat?
Bitti zaten. Aklı başında her futbol seyircisi bunu görüyor. Son yıllarda şampiyon olan takımlara bakın.. Biri bu takımı ben kurdum dediği Başakşehir, diğeri Karadeniz'in 40 yıldır şampiyonluk göremeyen takımı Trabzonspor.. Başakşehir şampiyon olduktan sonra küme düşmekten zor kurtuldu. Trabzonspor ne olacak Allah bilir.. Üzgünüm ama artık şampiyon sahada belirlenmiyor. Siyaset futboldan elini çekmedikçe bu devran böyle devam eder..
türkiyede futbol biteli çok oldu yanlış hamleler yapılıyor
bunu fener yapıyor.. bu önemli değil biz oyunculara hak ettiği paranın çok fazlasını veriyoruz sorun buu
Geçen yıl 2 kat fazlasını harcamış ve ceza verilmemişti. Uefa da -15 puan ceza vermelerini söylemişti.
ellerinde patlıyacak ama farkında değiller. ali koç baya illa gel transfer yapıyor
Türkiye nin tüm şirketlerini satın almış. Armamızı 5 yıldızlı tanıtmayacaksan şirketinin batırırım diyor.
İyice suç işlemeye başladılar
şu şampiyonluk komedisi cidden sorun olmaya başladı fenerli taraftarlar uyanması gerek.. eğer geçmiş şampiyonluk sayılırsa Galatasarayın tam 7 yıldızı olur farkında değiller
Bu sene ağır şike olacak. Dikkat ettiysen son hafla Galatasaray Fenerbahçe..
Kupa kaldırtacaklar.
onun farkındayımm ellerinde patlıyacakk
mesut özil i gördünüz, günah ulann şu futbola giden paralara, ne yapıyor bu adamlar da milyon milyon eurolar alacak kadar?
Fazla