Evet arkadaşlar sizce bu gruptan çıkarmıyız? Bu arada son takım lüksemburg, gürcistan, kazakistan ve yunanistan'dan biri olacak! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar sizce bu gruptan çıkarmıyız? Bu arada son takım lüksemburg, gürcistan, kazakistan ve yunanistan'dan biri olacak! Ne düşünüyorsunuz?

Gruptan 2 olarak çıkabiliriz. Portekiz birazcık bizi zorlar. Semih kılıçsoy, Can uzun gibi genç yeteneklere Milli takımda şans verirsek başarılı olabiliriz ve niceleri...
Olabilir yine tek yürek olarak kenetlenirsek
Cevap
13Cevap
Çıkabileceğimizi düşünüyorum, Montella bu güveni sağlıyor
Çıkabiliriz
Bence Almanya hazırlık maçını aldıysak rahat çıkarız
Bence gayet dengeli bir grup olmuş. En kötü yine 2. Olarak çıkarız gibi geliyor bana
Çok iyi kura çektik, diğer gruplara kıyasla çok çok iyi kura.
Portekiz'i yıkamaz
Çekya ile berabere kalır
Son takımı yıkar
Ve gruptan çıkar
normal şartlarda çıkmamız gerekir ama bilemiyorum geçen şampiyonadaki fiyaskodan sonra çıkarız ya diyemiyorum umarım çıkarız
Son takim Yunanistan garanti.
Ronaldo olur mu acaba?
Yayindaki sesi duydunuzmu AHH diye ses vardi bi an reels izliyorlar zannettim ya ajahajahajaajahajaja
Çıkarız umarim
Portekiz'le çekişiriz.
İyi oynarsak zaten çıkarız zor grup
Gurubu sıfır puanla bitirirz artık
Bir tek siz biliyorsunuz zaten başka bilen yok
GS o maçta da kötü oynamadı iki frikik golü harici neredeyse o kazma kaleciye süt atmadi attığı her süt gol olacakti yine şansı var
Ya bı hadi ordan git canım misin nesin
Ulen birazcık bilgin olmuş olsa United kalecisi nin ne kazma olduğunu anlardin spiker bile dedi ama sen ve senin gibi sözde bilginler biliyor bir tek futbolu
Sende benim umrumda değilsin sen sen ol çok bilmişlik kimseye taşlama duvara toslarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?